2,3

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Echt ongelooflijk slecht product

Echt ongelooflijk slecht product, pomp blijft foutmeldingen geven, I.c.m.intergas ketel zou perfect moeten zijn…… instellen en herstellen van foutmeldingen werken niet, de ketel dan ook niet.installatie bedrijf snapt er niets van( verkoop het dan ook niet) Intergas moet zelf ook langskomen doet dan denigrerend dat je ook niet aan de instelling moet zitten…… na instelling van de’ expert’ nog nooit zoveel foutmeldingen gehad! Nu weer geen warmte en dan doet de ketel het ook niet, waardeloos product echt niet aan te bevelen.

1. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Intergas levert cv ketels en houdt zich…

Intergas levert cv ketels en houdt zich niet aan de garantievoorwaarden en scheept klanten af met een noodsticker als reparatie. Ze houden zich niet aan de wet dus hoog tijd voor actie. Koop geen producten van Intergas als je garantie, kwaliteit en service wilt want dat geven ze niet.

29. januar 2026

Flinke klachten met Intergas combi-ketel

Nu al, net na 2 jaars garantie, 9 maal met koud water onder de douche met Intergas 28/24 combi ketel. Monteurs moeten nu voor 3e keer gaan langskomen. Gasblok vervangen maar helpt dus niet.

5. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Intergas via Touch app en thermostaat volkomen onbetrouwbaar: werkt niet

Sinds 22 september jl. heb ik een Intergas Warmtepomp en CV ketel via Eneco ter vervanging van mijn meer dan 15 jaar oude, maar nog altijd probleemloze Bosch CV ketel. Al bij de installatie van de ketel en pomp lukte het de Eneco intallateurs niet om de koppeling tussen de Gateway, die de thermostaat aanstuurt, en de warmtepompbinnenunit voor elkaar te krijgen. Toen dit na vele pogingen lukte, heeft het systeen ruim vierenhalve week naar grote tevredenheid gefunctioneerd. Daarna viel de verbinding definitief weg. Twee Enecomonteurs maakten vervolgens het probleem alleen nog maar erger en lieten mij achter zonder werkende verwarming. Zelf kreeg ik die gelukkig middels de gebruikshandleiding weer aan de praat. De Intergasmonteur die uiteindelijk kwam loste het probleem alleen provisorisch op, namelijk door de verbinding met de warmtepomp te omzeilen via de CV ketel. Dit werkt echter alleen af en toe en suboptimaal. Daarop stuurde Intergas, weer via Eneco, na ruim twee weken een andere monteur die echter geen kennis van zaken had en met de gebruiksaanwijzing in de hand iets probeerde te doen. Ondanks dat ik zei dat hij dat niet moets doen deed hij het toch met als gevolg dat de eerdere provisorische oplossing nu ook niet meer werkt. Was ik als bang voor. Helaas wist deze Intergasmonteur niet hoe dit te herstellen. Het wachten is nu op de volgende Intergasmonteur. Ik ben het ondertussen spuugzat. Ik heb nu al langer een niet werkend systeem in plaats van een werkend systeem, zoals mag worden verwacht. Voor ruim 9000 euro verwacht ik service en functionerende apparaten. Echt waardeloos dit. Ik zou iedereen aanraden om weg te blijven bij Intergas

1. desember 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

24 uur Service maar niet in het weekend

24 uur Service maar niet in het weekend
Mijn 2 maanden oude Intergas ketel geinstalleerd via warmgarant, kreeg vandaag (vrijdag) een nieuw rookgaskanaal. Na voltooiing hiervan geeft de installateur aan dat de ketel niet meer werkt met foutcode F85, die hij niet kent. Hij geeft het door aan Intergas, die na contact een afspraak willen maken... na het weekend, monteurs werken helaas niet op die dagen. De consumentendesk kent F85 ook niet (en kan dit duidelijk niet navragen) Mijn probleem is niet dat van de leverancier. Wat een service van de vorige eeuw , ondanks de melding op website dat Intergas 24-7 service geeft. Prutsers. Wel een dikke plus voor warmgarant die na contact zn uiterste best doet en een monteur op zaterdag bereid vindt. Kijk dat is meedenken. Intergas moet misschien nog eens een consultant inschakelen om te bepalen wat een consument onder service verstaat.
Follow Up Intergas heeft het probleem intern besproken en mij op de hoogte gesteld van de aanleiding. Ze gaan dit aanpassen. Dit vond ik positief vandaar de beoordeling verandert naar 3 sterren.

4. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

App belooft veel, maar werkt niet

Sinds oktober 2024 een combiketel van intergas. De ketel werkt prima maar de bijbehorende app- comfort touch - totaal niet. Heb regelmatig gemaild dat bepaald functies niet werken, maar krijg altijd hetzelfde antwoord nl. dat de problemen begin dit jaar verholpen zullen zijn. Maar het is al bijna april ! En nu is de app opeens niet meer leesbaar. Als ik dit geweten had, had ik deze ketel niet gekocht.

24. mars 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Heb een xtend hybride warmtepomp 14…

Heb een xtend hybride warmtepomp 14 maand goedgedraaid, in januari 25 een nieuwe binnenunit geplaatst wegens modificatie nu al 1.5 maand storingen vandaag bericht , komen over 14 dagen langs wat een service 😡😡

12. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Moeiteloos z’n 20e jaar in!

Recent onderhoud gehad aan onze 19 jaar oude Intergas Kombi Kompakt HR-ketel na al een aantal jaar geen onderhoud gehad te hebben. Beetje schoonmaken en een nieuwe pakking, moet nog zeker een aantal jaren mee kunnen “onder de 20 jaar hoef je nog over vervanging na te denken”😂 Topproduct!

6. mars 2025

Beware of Intergas service in Ireland

on the recommendation of and through an Energia promotion we had an Intergas boiler installed 6 years ago. We have had a gas service insurance for the past 25 years however the service company had issues with the Intergas boiler from day one. They have now refused to renew our insurance because if the difficulty in getting parts from England. I have contacted Intergas directly to ask about getting parts but have not received a response.

28. februar 2025

Comfort touch 👎🏼

Ik heb net comfort touch geïnstalleerd en heerlijk via app kunnen gebruiken. Ineens gaat de app uit en zaterdag kwam ik naar beneden en is woonkamer erg koud en vond al vreemd en ze zeggen doodleuk op zaterdagnacht om 1.40 uur mail gestuurd dat intergas update en daarom mijn app uit. Ik moet instellen en ik krijg foutmelding en het lukt mij niet om instellen. Dank zij dat ik weer een koude woonkamer. Voor iedereen….geen intergas nemen. Slecht bedrijf.

21. januar 2025

Comfort Touch app onbruikbaar

Comfort Touch is helemaal onbruikbaar.

Na een heen en weer met support kunnen ze nog steeds niet oplossen, en bovenop maakt de warmtepomp zo een lawaai dat al de buren aan mijn deur komen kloppen!

20. januar 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

De thermostaat is niet al te best

De thermostaat is niet al te best. Prachtige functies zoals de instelling met aanwarmvervroeging, Zodat op de ingestelde tijd de gewenste temperatuur bereikt wordt. In de praktijk betekent dit dat om 05.30 uur de ketel al begint om op 08.30 20° te bereiken. En dan klopt het ook nog niet eens. Vandaag was het 19,3°. En ook om 12.00 uur ging de verwarming zomaar aan terwijl het pas om 17.15 weer warm hoeft te zijn. En het is ook herhaaldelijk voorgekomen dat hij helemaal niet is aangegaan, kom je ‘s ochtends in een koude kamer. Ik ben benieuwd of dit exemplarisch is. Maar als ik de andere reviews lees vrees ik het ergste. Het enige prettige is dat je de waterdruk kunt aflezen op de app. Het aangeven gasverbruik voor verwarming en tapwater moet met een grote hoeveelheid zout genomen worden. Intergas gevraagd een firmware update uit te voeren maar dat doen ze niet.Ik ga nu de installateur maar eens om een andere thermostaat vragen.

20. januar 2025

Slecht voor reputatie Intergas

Het ding lijkt een eigen leven te leiden. Instellen gaat schijnbaar eenvoudig maar hij houdt zich niet aan de instellingen. Daarnaast zeer beperkte programmering. Feitelijk maar 3 temperaturen in een week. Structureel problemen bij verbinden via de app. Supergoede ketel, maar een dramatische thermostaat, na 2,5 jaar gedoe en ergernis denk ik dat ik mijzelf een plezier doe alsnog een thermostaat van een ander merk te kopen.

2. desember 2024

slechte garantie

Helaas moest op advies Intergas een speciale sticker bij onderhoud geplakt worden op doorroestpunt in ketel (rookgaswisselaar) nu 2jaar later weer een sticker (50 procent afkeur) met het gegeven bij volgende beurt weer een sticker word ketel afgekeurd. Dit werd in het 8e jaar geconstateerd en geen garantie van intergas op nieuwe wisselaar alleen monteur moest sticker plakken van intergas waardeloze garantie moet nu mischien volgend jaar nieuwe ketel kopen

7. juni 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Nieuwste Intergas comfort touch app heel slecht. versie

Nieuwste versie van de Intergas comfort touch app. is er niet beter maar eerder slechter op geworden. Kan met de app nu niet meer de temperaturen van warmwater en CV instellen. En bij het instellen van het weekschema schuiven er ongewenst dagen mee die je niet opnieuw wilt instellen. Oude app deed dat VEEL beter. De app is vernieuwd, maar klaarblijkelijk is er niet gekeken wat de klant prettig zou vinden (een custoner Journey had handig geweest).

29. april 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv