Ganske genial app. Tar bittelitt tid å sette seg inn i, men man trenger ikke mye erfaring for å få mytte av alle funksjonene. Og de er det mange av.
Det var at jeg fikk hjelp til et program jeg hadde betalt for , og fikk det ikke til å virke optimalt. Takk til Arthur!!!
Veldig positiv erfaring på de første bildene. Det skal bli spennende å se hva programmet kan gjøre etter hvert!
The #1 One-Click Photo Editor
Specializing in photo editing software, inPixio develops innovative PC and mobile applications that are both original and creative. Our products are designed with easy and intuitive user interfaces, modern and beautiful software design, and practical features for everyday use. We also provide regular updates and fixes to ensure optimal performance.
With inPixio, you can effortlessly edit your photos using advanced AI-powered tools, enhance your images with precision, remove backgrounds seamlessly, and retouch your pictures to achieve stunning results. Our AI-driven features provide intelligent enhancements and automated adjustments, making photo editing simpler and more efficient.
Based in Paris with additional development resources worldwide, inPixio is a brand of the Avanquest Group. Discover how our sophisticated tools and multilingual support can elevate your photography and streamline your editing tasks.
Explore inPixio today and see how our photo editing solutions can transform your images and enhance your creative projects.
Rue Berthelot, 2, 92400, Courbevoie, Frankrike
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Fikk fagmessig hjelp til nedlasting av inPixio Photo Studio Ultimate. Slik skal det være!
Jeg har bedt om å angre kjøpet og benytte meg av angrefristen, men de har ikke reagert på min epost

Svar fra InPixio
Dette firma er rent svindel du tegner for et år men de prøver at hæve på din konto

Svar fra InPixio
Bruker den til småjobber. Overaskende lett og grei å bruke. Det jeg savner er "refine edges" slik som er i photoshop elements når men skal justere kantene på det man har markert. Ellers er jeg fornøyd. Kunne tenkt meg litt flere maler.

Svar fra InPixio
Kun testet på et s/h bilde pr nå, men det virker lovende.
Meny / opsjoner ved lagring har rom for forbedring.

Svar fra InPixio
Jeg er helt ny med dette programmet!!!! Jeg savner å kunne skrive/trykke signaturen min på bilder!!!! Altså et stempel med min håndskrevne signatur. Likeså ville jeg ha flere måter å lage rammer på. Jeg lager kort med bilder og de trykkes på hvitt undelag/papir/papp. Da bør jeg kunne ha en ramme som IKKE var hvit ytterst. Jeg får til alt om jeg kopierer/lagrer flere ganger, men det er litt tungvint. Ellers er det svæææært spennende å forske seg fram i programmet og jeg har fått til mye bra. Kunne tenke meg et hefte som jeg kunne bla i ang. diverse måter å forbedre bilder på !!!!! Hilsen en fornøyd dame. Håper litt informasjon fra dere!!!!