Avtalte levering en fredag da varene skulle sendes til en hytte. Først ble levering utsatt, og jeg måtte ta meg fri fra jobb. Sitter fortsatt å venter og nå er klokka 22.30. Har betalt 900 kroner for... Vis mer

Jeg klagde på at finér løsnet ifra bordplaten på et Lisabo-bord. Jeg tok med bilder til Avd. Furuset; som sa at dette var garanti. Jeg reklamerte dette deretter over nett. Fikk da igjen beskjed om... Vis mer

Fikk verdens beste service på IKEA i dag. Handlet gardrrobeinnredning der i går, tok ut en ting for å legge på ny og stabilisere varene, glemte å legge oppå igjen den ene skuffen. Gikk i selvscsnkasse... Vis mer

Vi har kjøpt et spisestuebord som skulle leveres den 17 i tredje mellom kl 16 og 21.20 ... Klokken 20.58 kommer det melding at de ikke klarer å levere...... Her har man vært hjemme og ventet på bordet... Vis mer

1,8

Under middels

Kjøpte nylig Lerhyttan

Kjøpte nylig Lerhyttan, svart kjøkken til boligen. Kjempe fornøyd med service og oppfølging når jeg har tatt kontakt i ettertid. Flott å få gratis hjelp til prosjektering før bestilling. Skrog og skaper virker veldig solid, forholdsvis enkelt å justere. Om man ikke ønsker å bruke 250tusen på kjøkken, får du IKEA kjøkken til 125tusen. Dette da med lys og benkeplate, og ja kanskje til og med fylt opp med glasset og bestikk i tillegg 🙂👍🏻

25. oktober 2022

Hold Deg Unna IKEA

Jeg kjøpte kjøkken og hvitevarer , etter ett år kjøkken begynte å bli dårlig og oven rustet mens kombi kjøleskap blir is overalt. Klaget hos dem overalt , dem gir blaffen . om hvitevarer de sender deg til forhandler og selvfølgelig de nekter reklamasjon .IKEA skulle aldri fått lov å være i Norge !!!

7. oktober 2022

Kutt og manglede varebeholdning uten å ta ansvar!

Har kjøpt mange forskjellige moduler fra IKEA de siste 3 årene og nå har de aldri noe inne lengre, de lover og lover at det skal komme inn igjen. Nå er de plutselige usikre på om alt kommer inn og jeg står nå igjen med halvferdige møbler hjemme, helt uhørt!

3. oktober 2022

Jeg bestilte tre stykker Pax moduler…

Jeg bestilte tre stykker Pax moduler som jeg avtalte skulle fraktes med Ikea sitt frakt selskap fra Åsane til Arna hvor jeg bor.Jeg avtalte at varene skulle fraktes inn i huset mitt.Jeg vart ikke oppringt fra fraktselskapet ,de ringte heller ikke på døren.Oppdaget ved en tilfeldighet at varene var levert utenfor min dør.De står slik til at jeg så vidt kommer meg ut .Måtte kaste meg i bilen og kjøre til Åsane for å snakke med Ikea .På ordren står det at varene skulle leveres til døren.Jeg gav klart og tydelig beskjed om at varene måtte inn da jeg bestilte varene da jeg ikke fysisk ville klare å flytte varene.At fraktselskapet bare setter varene utenfor og ikke tar kontakt med meg er både uforsiktig og dårlig kundebehandling.Jeg betalte over 900 kroner i frakt for den lille turen fra Åsane til Arna .At de ikke gidder å ringe på eller ringe meg er også helt lavmål.Det kom frem under samtalen med Ikea ansatt at fraktselskap ikke har lov til å bare sette varene utenfor og dra igjen uten å gi beskjed.De skal i så fall ta med seg varene.Vart lovet at fraktselskapet skal komme tilbake og sette varene inn.Det er noen timer siden nå.Kommer de ikke så hever jeg kjøpet og de kan komme og hente varene.Helt elendig kundeservice.

1. oktober 2022

Tar ingen ansvar

Tar ingen ansvar
De tar ikke noe ansvar når pakke blir stjålet. Posten tar ikke noe ansvar selv om de har gjort feil.
Sak anmeldt, men ikke noe skjer.

Ikke bestill via nett!

1. september 2022

Sender SMS med at varen er klar til…

Sender SMS med at varen er klar til henting men når jeg møter opp får jeg beskjed om at det er feil og at den ikke kommer før dagen etter. I tillegg er de frekke nok til å fakturere gebyr da jeg ikke hadde mulighet til å møte opp 2 dager på rad. Refererer bare til betingelser, må betale men hadde fortjent kompensasjon for å møte opp to ganger. Elendig kundeservice.

19. september 2022

Skulle levere mellom 16-22

Skulle levere mellom 16-22. Intet hørt, intet sett. Varer for drøye 20K vaker rundt i en sliten varebil et eller annet sted. Gratulerer med elendig service, informasjon og gjennomføring. Stay away.

8. september 2022

Hjemlevering av skadde varer pga manglende emballasje

Bestilte en Fejka Kentia-palme med hjemlevering fordi den var ikke på lager på Furuset, og fordi IKEA påstod at den kunne ikke sendes til utleveringssted! Det er jo nesten ran å måtte betale 399,- for èn liten vare.

Varen ankom uten noen form for emballasje, og selvsagt med transportskader. Potten hadde fått seg en smell, to greiner var knekt og flere blader manglet.

Mellissa på såkalte kundeservice-chat var alt annet enn imøtekommende. Det var ikke snakk om å hverken refundere eller sende ny plante. Slike personer er totalt uegnet til å jobbe med kundeservice.

19. august 2022

IKEA tar penger for klikk å hent!!!

Den eneste bedriften jeg har vært borti som tar 49kr for klikk å hent. Skal jeg betale for at dere setter av varer for meg?! Koster like mye å få det sendt... Dere har virkelig missforstått meningen med klikk å hent.

18. august 2022

Ikea og service

Fikk levert av feil vare i henhold til bestilling og betaling. Returnerte varen og skulle få det som var betalt tilbake. Dette har blitt et mareritt, kan ikke regne med å få tilbake min betaling i flere uker av en eller annen merkelig grunn. Noen som har tilsvarede erfaring? Bjørn

13. august 2022

Dette var dårlige greier!

Dette var dårlige greier. Bestillte noe via telefon hos Ikea. Skulle få det i posten ila et par dager. Etter to uker ringer jeg ikea og etterlyser varen. Da har ikea kansellert bestillingen, men trukket beløpet fra min konto.
Ringer kundeservice og jeg må besvise at pengen er trukket og dere lover meg å sende på nytt. Skulle få en kompensasjon for dette, men det ignorerer ikea i alle e-postene. Saken er ennå ikke løst. Til tross for MANGE
e-poster og lang ventelid på telefonen til kundeservice.

3. august 2022

Jeg har aldri hatt en opplevelse så…

Jeg har aldri hatt en opplevelse så dårlig som dette med Ikea. Jeg har bestilt en ramme madrasse ,en over madrasse og beina med hjemme levering. Det har tatt uker, forskjellig leveringer, sms og flere telefonsamtale for å høre hver gang : beklager det skulle ikke være sånn.Eller : så klart du skal få det du har bestilt osv.Null service og null kommunikasjon i den bedrift. Savner så mye den gamle Ikea.Dette kan være mitt siste kjøp,virkelig.

2. august 2022

Ikke kjøp hvitevarer hos IKEA

Ikke kjøp hvitevarer hos IKEA!

Å reklamere på hvitevarer fra IKEA er et mareritt. Dette skal nemlig ikke gjøres til IKEA, men til underleverandører. Som igjen har underleverandører. Som holder på omtrent som de vil og avkrever urettmessige gebyrer og nekter å betale tilbake når det viser seg at det er feil. Jeg har problemer med en stekeovn. Jeg har brukt masse tid på å melde feil, har måtte ta fri fra jobb for å vente på reparatør som har vært her fire ganger, men den er fortsatt ikke i orden. Nå prøver jeg å heve kjøpet, men det er slett ikke enkelt. Aldri mer IKEA-hvitevarer for min del.

19. juli 2022

Skulle kjøpe sofa

Skulle kjøpe sofa, men de manglet trekk. En hyggelig ung pike skulle sjekke og ringe meg. Jeg ble så glad for den gode servicen, som stoppet der… handler på ide skeidar istede! Trondheim by the way😩

14. juli 2022

Vil så gjerne sende en spesiell takk…

Vil så gjerne sende en spesiell takk til den hyggelige ansatt-damen jeg møtte i sengetøy-avd i 1.etg i dag - 7.juli på Furuset. Jeg fant ikke det jeg lette etter, damen tok ansvar, fant en kollega, fikk svar og vips så hadde den hyggelige damen vært i 2.etg og hentet div varer jeg kunne velge mellom. Dessverre fikk jeg ikke sett navnet ditt, men du verden......du får fortsatt din takk i himmelen, vet du :) Ha en flott sommer!

7. juli 2022

Håpet er lysegrønt....…

Ikea virker ikke å ha kontroll over leveringene/hentingene sine. Det kan ikke være helt enkelt å være kundebehandler i dette systemet, med alle de sinte (må være) som følger med svikt i lovede levereringer - lovnader over dager. Det hele virker kaotisk, og samarbeidet med partnerne de benytter til transport, er tydeligvis ganske sårbart for utfordringer. Ikke å anbefale, i alle fall ikke nå for tiden.

22. juni 2022

Ikea har ikke oversikt over leveransene

Har i mai 2022 bestilt kjøkken med 2 benkeplater som skal produeres.
Fikk garantert levertsdato 17. juni 2022.
Ringte siste uke og det var lovet at datoen 17. juni 2022 opprettholdes.
I dag 17. juni 2022 få jeg beskjed om at benkeplatene kommer, men at hyllevarene er forsinked, og kommer ikke før neste uke. Jeg har tatt fri fra jobb, og det er veldig dårlig gjort at standardprodukter, som bare må plukkes fra lageret ikke kommer frem til meg fra mai til 17. juni 2022.
Men når den lastebil fra bring kom, hadde den likevel veldig mye av kjøkken med. Det ser ut at det var likevel ikke delt opp i flere leveranser - jeg må sjekke. Men i alle fall ble det mer levert enn bare benkeplatene.
Da blir jeg spent hva som blir levert tirsdagen.....

17. juni 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis