Avtalte levering en fredag da varene skulle sendes til en hytte. Først ble levering utsatt, og jeg måtte ta meg fri fra jobb. Sitter fortsatt å venter og nå er klokka 22.30. Har betalt 900 kroner for... Vis mer

Jeg klagde på at finér løsnet ifra bordplaten på et Lisabo-bord. Jeg tok med bilder til Avd. Furuset; som sa at dette var garanti. Jeg reklamerte dette deretter over nett. Fikk da igjen beskjed om... Vis mer

Fikk verdens beste service på IKEA i dag. Handlet gardrrobeinnredning der i går, tok ut en ting for å legge på ny og stabilisere varene, glemte å legge oppå igjen den ene skuffen. Gikk i selvscsnkasse... Vis mer

Vi har kjøpt et spisestuebord som skulle leveres den 17 i tredje mellom kl 16 og 21.20 ... Klokken 20.58 kommer det melding at de ikke klarer å levere...... Her har man vært hjemme og ventet på bordet... Vis mer

1,8

Under middels

Hva skjer med IKEA???

Det som var en bedrift med høy kundeservice, har sjokkerende nok blitt en fullstendig useriøs aktør, som tar imot bestillinger uten å følge opp med å sende varene ut. Det virker som de driver uten kontroll, og jeg begynner å bli redd for at de aldri skal sende meg varene jeg har kjøpt/ betalt online. I så fall har jeg tapt nær kr. 10 000,-. Bestilte noen møbler, som ikke kom. Ingen informasjon fra IKEA om forsinkingen, og på Bring sin sporingsside sto det bare at de ventet på å motta varene fra IKEA. 3 dager etter avtalt leveringsdato, ringte Ikea meg, og informerte om at ca. 50 ulike kundebestillinger hadde "forsvunnet i transport". ( Trolig Ikea som prøvde å indirekte skylde på andre, slik at kundenes vrede skulle unngå dem selv ) I det minste ringte IKEA for å legge inn bestillingen min på nytt, over telefon. I tillegg skulle jeg få et gavekort på mail som kompensasjon. Jeg har ikke mottatt noe gavekort. Jeg var så dum å gi dem god slakk på ny leveringsdato, til neste uke, men magefølelsen sier meg at varene ikke kommer da heller. Like etter den første bestillingen, la jeg inn enda en bestilling. Som ny-flyttet trenger jeg flere saker. Heller ikke denne leveransen dukket opp. Denne ble jeg i det minste kontaktet dagen før avtalt levering, ang. at leveringen ville bli forsinket på ubestemt tid. Eller for å bruke deres egne ord: "Ved første mulige anledning". Jeg skulle motta gavekort som kompensasjon.
Heller ikke dette gavekortet dukket opp. Og det er fullstendig i det blå når de klarer å levere noen av varene jeg har kjøpt og betalt online. Et ekstra stressmoment er at jeg har bestilt levering på fortau. Altså, bør jeg helst være hjemme når de kommer. Men om leveringen blir om 3 dager, 1 uke eller 1 måned er fullstendig uvisst. Ingen har tid til å sitte hjemme å vente på Ikea-leveranse dag etter dag etter dag... Med så elendig kundeoppfølging er jeg redd Ikea kan gå konkurs. I så fall er det noen som stikker av med pengene mine, og jeg har kr. 10 000,- mindre på konto, og mangler fortsatt; kjøkkenbord, kommode, arbeidslampe, to kontorhyller, med mer. Ser at hovedkontoret nå er i Nederland. Antar noen aksjer har byttet hender, og at Ikea nå drives av mennesker som ikke har kompetanse til drift. Eller verre: som kun tenker kortsiktig profitt (ved å øke prisene på varene), mens hele merkevaren går nedenom og hjem. Altså en slags styrt konkurs, der de siste som bestiller online og aldri får varene sine, sitter med svarteper. Finansverdenen/ storkapitalens skyggeside ;-(...

13. mars 2024

Reklamasjon

Styr unna Ikea, maken til arrogant oppførsel fra reklamasjonsavdelingen skal en lete etter.
Fikk tegnet nytt kjøkken hos Ikea benkeplate med underlimt vask (var fysisk tilstede på Ikea og viste hvilken vask jeg ønsket)
Da benkeplaten inkl vask kom var det dessverre ikke den jeg hadde bestilt!!!
Vasken var «underlimt» med 1 mm og ligger oppå bekkenplaten den skal ligger under med minst 1-2 cm.
Reklamerte, men de mener at jeg har fått det jeg har bestilt noe jeg bestrider på det sterkeste. Vedkommende som tegnet har ikke informert meg om at vasken ikke kan brukes på den benkeplaten jeg ønsker og Iflg info på Ikea/ kjøkken så skal de det.
Kjøkkenavdeling har innrømmet feil, men reklamassjonavd står på sitt og der er vi…5 mnd etter bestilling
Har vært i kontakt med utallige saksbehandlere og arrogansen har ingen ende!!! De har også prestert å sende meg en «ny»/ samme benkeplate samme vask og krever ny betaling!!!
Har ikke ord!!!

Har alltid skrytt av Ikea sin håndtering av reklamasjon, men nå er det nok noe flere innlegg her bekrefter!
Aldri mer Ikea smått eller stort 😡

6. november 2023

IKKE KJØP TING HER

IKKE KJØP TING HER! Jeg bestilte en pakke, det sto det skulle komme innen en uke. Jeg venta 2uker, og etter 2uker sto det at varene pakkes på streng. Dagen etterpå ble flere av varene mine fjerna fra kurven. Så sto det at det skulle ta ytterligere en uke å få de resterende tingene(og disse var såklart heller ikke ferdig pakka. Helt UMULIG å kontakte. Var ikke mulig å kansellere pga feil, men nå fikk jeg enderlig kanselert. Fra nå av skal jeg gjøre alt for å ikke handle hos ikea, og dette skal jeg også dele med folk rundt meg. Burde finnes kjeder som likner men som er litt mer seriøse enn som så 👍🏻.

16. februar 2024

STYR UNNA!

Å bestille hvitevarer fra IKEA frarådes på det sterkeste! Har på skrivende tidspunkt vært uten stekeovn i 1,5 mnd! Ikea tar null ansvar, jeg blir kasteball mellom whirpool som lyger om «hovedkontor», ikea og elesco!
Dette er noe av det verste jeg har opplevd av elendig kundeservice i hele mitt liv!!!

4. januar 2024

Hjemlevering kommer ikke til avtalt dato.

Hjemlevering kommer ikke til avtalt dato. Ingen beskjed om ny leveringstid. Jeg kan ikke sitte hjemme dag ut og dag inn og vente på Ikea.

Kom akkurat på at akkurat det samme også skjedde sist jeg kjøpte hjemlevering. Aldri mer!
Edit 02.02: Nå er fredagen over, og de skulle ha vært her onsdag: Har ikke mottatt noen pakke (eller oppdatert informasjon om når den kan ventes) ennå..... makan til stusselig opplegg.

31. januar 2024

Nettbestilling kan de hvertfall ikke.

Nettbestilling kan de hvertfall ikke.. Bestilt vare 24 november, estimert levert 12.12. Ingen vare kommet, men ny dato om levering på fredag 15. Skulle ønske jeg bodde nærmere så jeg slapp å bestille over nett. Utrolig at det skal ta så lang tid for å sende noen putetrekk...

12. desember 2023

Kjeftet på ikea ansatt

Skulle levere julesokker til kundeservice i Kristiansand. Kommer til en kø lapp boks med 5 eller 6 alternativer. Ingen av alternativene passet for meg. Så jeg velger den siste som det stod litt forskjellige ting på. Får ut en lapp som det står, trenger ikke kø nr, kontakt kundebehandler. venter i over 20 min, til det er min tur i køen. Går så til kassen som blir ledig og vill levere inn to julesokker.
Får spørsmål om kø lappen min. Jeg svarer at det har jeg ikke. Får beskjed av kvinnen i 20 årene at det må jeg ha. jeg prøver å forklare at det var ikke noe valg på kø lapp maskinen for julesokke levering. Hun avbryter meg og sier igjen at jeg må ha kø lapp. Jeg prøver to ganger til å forklare, men blir avbrutt begge gangene. Køen bak meg er ca på 30 min. ( Da skulle jeg ha stått i kø ca en time får å få gratis innhold i julesokkene til barna.)
Jeg blir forbannet. Jeg begyner å kjefte. Hvor urettferdig dette er. Jeg fikk ikke noe kø nr på alternativet jeg fikk, dette er ikke greit kjefter jeg. En mannlig ansatt kommer henn og gir meg beskjed 3 ganger at hvis jeg kjefter igjen så må jeg forlate ikea. Ja, svarer jeg hver gang. Han går videre. Jeg står fortsatt foran kassen til denne damen. (Jeg har ingen planer om å gå bakerst i køen igjen.) Hun begyner da å hjelpe meg. Hun informerer meg at jeg burde ha trykket på retur, henting, eller noe får å få et kø nr. Jeg sier dette er ikke informert. Hun: trenger ikke å stå noe lapp det er en selvfølge. Jeg svarer: jeg jobber ikke på ikea.
Til mitt forsvar. Jeg er 45 år og aldri kjeftet på en butikk medarbeider før. Sitter hjemme i sofaen nå, tenker og føler. Jeg angrer meg men samtidig så var hun så lite medmenneskelig.

Håper på et hyggelig og profesjonellt svar fra ikea. På hvorfor det står på lappen jeg får at jeg ikke trenger kø nr, men når jeg kommer til kassen så får jeg beskjed på en meget frekk måte at jeg må ha kø lapp og gå bakerst i køen.

9. desember 2023

Bare positive opplevelser

Bare positive opplevelser! Har gjennom mange år kjøpt varer fra IKEA som to komplette kjøkken etc etc. Sist nå kjøpte jeg Jonal kurvsystem av god kvalitet! Alltid ypperlig kundeservice! 😀😀

9. desember 2023

Avtale om levering brytes gang etter gang

Jeg har kjøpt varer på Ikea som skal leveres hjem til meg. Ikea gir meg dato for levering 1 desember mellom kl 15-21.
Jeg planlegger derfor uken med tanke på at jeg må være hjemme denne tiden.
Men nei ,når vi kommer til 1 desember får jeg beskjed om at pakken kommer 2 desember mellom kl 10-15.
På nytt innretter jeg meg etter dette .
Men nei,når klokken blir 10 den 2.desember kommer beskjed at pakken vil bli levert hjem til meg den 3. desember mellom 15-22.
Det er best jeg ikke uttrykker i ord hva jeg føler her jeg sitter . Respekt for sine kunder har de ikke.

2. desember 2023

Elendig kundeservice

Ekstremt dårlig kundeservice på telefon. Hadde styrt unna om jeg kunne. Har kjøpt kjøkken, venter på benkeplate som ikke har kommet.
Har vært i kontakt med kundeservice flere ganger på telefon, kommer til samme person som blir mindre og mindre hyggelig for hver gang. Sikkert drittlei av oss og benkeplata. Det hele startet for to dager siden. Bring ringte for å fortelle at de var i en annen vei enn vår adresse og fant ikke frem. Bring valgte derfor å ikke levere. Han hadde også for stor varebil i forhold til veiene her. Vi bor i et område med trangere gater enn vanlig riksvei, men annen varetransport klarer å kjøre her. Dette er gitt beskjed om til ikea ved bestilling av benkeplata. (Kjøkkenet klarte de å levere da).
Ringer i hvert fall til ikea for å høre når vi kan forvente levering. Får da beskjed om at den aldri vil bli levert! Vi kan hente den selv hvis vi vil hos bring! Dette er for langt unna og for kostbart å få til (derfor vi bestilte hjemlevering). Etter mye frem og tilbake får vi ny leveringsdato i dag. Tar fri fra jobb for å ta i mot. Benkeplate dukker selvfølgelig ikke opp i dag heller. Masse frem og tilbake, får beskjed om å ringe bring selv. Gjør det, men får beskjed om at dette må ikea ordne opp i selv. Ringer derfor til kundeservice igjen, får da beskjed om at benkeplata er på ett tog?!? Den var jo like i nærheten for to dager siden? Fikk bare beskjed om at ikea kontakter oss. Startet derfor en chat og det siste er at de skal forsøke å levere på tirsdag. Har hatt masse samtaler på chat, de som jobber der har virkelig prøvd å ordne opp.

Hadde aldri i verden kjøpt kjøkken på ikea etter disse erfaringene.

22. november 2023

Lurt til å tro at man gjorde et økonomisk og miljøvennlig valg.

Jeg ble lurt til å kjøpe en spesialtilpasset benkeplate som skulle være billigere enn å "kaste bort" 2/3 deler av en hel plate. Etter bestilling viser det seg at kostnaden blir den samme, i tillegg til at man må kjøre helt til Bring utleveringssted (like langt som til varehus) for å hente. Dersom man velger å få den levert hjem vil platen koste dobbelt så mye!

13. november 2023

Dårlig kundeservice

Har vært et amaras å få ordne opp i ting. For en ræva kundeservice. Snakket med tidenes kjerring som mente at ting vi har fått og blitt lovt ikke er i henhold til slik de gjør det. Og det var beklagelig vi blir sittende uten sofa i to mnd grunnet en feil de har gjort :-)))))

18. oktober 2023

Levering er ikke noe de i realiteten tilbyr

Jeg starter med å si at kundebehandlerene jeg har snakket med, med unntak av en Christian på chaten, har vært veldig hyggelige og har prøvd etter beste evne å løse problemet innenfor rammene de er blitt gitt. Når det er sagt er hele opplevelsen med å prøve å få varene mine et eksempel på en tjeneste som ikke fungerer. Jeg har i skrivende stund ikke mottatt varene enda. En ordre på over 40 000,- kr med møbler til familiens nye hjem, som nå er fylt med eiendeler i sekker og esker, ble bestilt og lovet levert til fredag forrige uke. Torsdag i 11 tiden får jeg beskjed om at det er forsinket og at tidligste de kan leveres er fredagen etter. Først blir levering satt til lørdag, men etter en telefon til hjelpsom og hyggelig behandler, flyttes den til fredagen, bekreftelses melding fra Bring tikker inn på telefonen, at det blir levert fredagen mellom 8 og 15. Stopper her for å påpeke at det er idioti og ha så stort leveringsvindu. Vi er i skrivende stund på fredagen levering ble lovet, kl er 17 og leveringen er ikke å se, etter samtale først på chat med en som ikke var verken løsningsorientert eller spesielt genuin i sine beklagelser, ringte jeg inn hvor en velsig hyggelig og sympatisk kundebehandler forteller meg at det er skjedd en feil og ordren står til levering i morgen. Da jeg ikke har mulighet til å ta imot ordren i morgen er det nærmeste de kan få til tirsdag mellom 15 og 22. Dette vil si at jeg nå har måttet ta fri 2 fredager på rad(den første var det for sent å endre fridag midt på dagen torsdag) og planlagt 2 helger rundt å bygge disse møblene. At familien lever ut av esker og poser til alt av klær og utstyr i huset i 2 og en halv uke, og det er tiden om de faktisk klarer å levere på tirsdagen. Jeg kan med hånden på hjertet si det at jeg aldri har sett makan til dårlig kundeservice, ikke på grunn av behandlerne men at systemet Ikea har satt opp her og rammene kundebehandlerene må operere med er så latterlig dårlig. Det er et nivå av ubrukelig g som faktisk er fasinerende, hadde ikke jeg trengt disse møblene ville jeg ha hatt latterkrampe av et system som virker som det er satt opp og styrt av en sjimpanse på LSD.

15. september 2023

Skulle gjerne ett produkt fra ordre

Skulle gjerne ett produkt fra ordre. Gikk ikke. Kontakter da kundesenter. Der endte det med att att personen slettet hele ordre . Han lagde da en ny. Ble da en ny leveringsdato. Mye senere en den første. Måtte da betale på nytt. Noe som ikke fungerte. Sendt frem og tilbake fra den ene og den andre inne på kundesenteret. Uten att noen kunne svare meg. Dette blir for dårlig. Anbefales ikke på det sterkeste. Disse som sitter og svarer kunder som har spørsmål og trenger hjelp er inkompetente. Prøvde da og lage en ny ordre selv da var plutselig ikke produkter tilgjengelig for levering men hente selv. Dette egentlig på samme dag som man bestilte første ordre.

26. juli 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis