Man vet aldri hva som venter med dette selskapet. Prisen du først får oppgitt er langt fra det du ender opp med å betale. Først etter at bilen er hentet og levert tilbake, oppdager du at regningen... Vis mer
Alt i alt en ok opplevelse basert på mitt bruk. Jeg må si at jeg er ikke helt 100% komfortabel med kun app og ingen fysisk nøkkel. Det fungerte bra på dagsleie, men jeg ville vært mer skeptisk på å væ... Vis mer
Jeg hadde en veldig god opplevelse hos dem og har leid tre forskjellige biler. Den eneste gangen jeg opplevde et problem med en av bilene, fikk jeg veldig god hjelp fra kundeservice til å løse det. De... Vis mer
Grei for henting og levering men tungvint i bruk Greit å kunne ta ut bilen og levere den uten å måtte passe på åpningstider på et eller annet kontor. Men det hadde vært en forel om det vare en nøkke... Vis mer
Med Hyre kan du reservere, låse opp og betale for leiebil uten å måtte vente i kø for plukke opp bilen. Bom, drivstoff og leiepriser gjøres opp automatisk i sanntid, som gjør at du får full oversikt over alle kostnader uten å løfte annet enn en finger.
Chr. Krohgs gate 16, 0186, Oslo, Sverige
Har svart på 86 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Jeg synes det er en veldig enkel og god måte å leie bil på. Bilene er lett tilgjengelig, og appen fungerer bra.
Jeg er medlem som hyre pass , men jeg brukte bilen på tirsdag dere trukket mye penger fra min konto, jeg synes det alt er for dyrt

Svar fra Hyre Norge
Bilen var klar og appen fungerte knirkefritt. Lett å levere når det er egne p plasser og lading.
Enkelt å bestille, og gode biler!
Superenkelt, god oversikt over kostnadene!
Alt var helt greit. Men bilen stod veldig vanskelig parkert
Enkel og raskt henting og overlevering.
Nye biler og rask og god kundeservice
Så kjapt og enkelt! Teknologi på sitt beste. Last ned appen, velg bil, hent, kjør og lever tilbake når du er ferdig. Myyyyye enklere enn noe annen låne- eller leiebilopplevelse jeg noensinne har hatt. Tar typ 2 minutter å ordne bil. Alt er smooth og null stress 🥇
Bilen var helt grei.Ingen skjulte overraskelser.
Veldig enkelt, praktisk og et godt tilbud!
Helt sømløst, enkelt, og forutsigbar billeie.
Jeg er svært skuffet over min opplevelse med Hyre. Etter å ha leid bil hos dem ble jeg, to måneder etter endt leieforhold, beskyldt for å ha påført en skade jeg verken hadde forårsaket eller blitt gjort oppmerksom på ved tilbakelevering.
Det mest frustrerende er at Hyre ikke har fremlagt tydelige eller tilstrekkelige bevis som underbygger anklagen. Likevel krever de et urimelig høyt beløp for reparasjon av en skade som i realiteten ville kostet omtrent halvparten av det de forlanger. At et selskap kan sende slike krav så lenge etter leieperioden, uten dokumentasjon og med uforholdsmessige kostnader, gir meg liten tillit til deres rutiner eller rettferdige behandling av kunder.
Som leietaker forventer jeg seriøsitet, gjennomsiktighet og en profesjonell håndtering – ikke grunnløse beskyldninger og urimelige krav. Min erfaring med Hyre gjør dessverre at jeg ikke kan anbefale dem til andre.

Svar fra Hyre Norge
Levde ikke opp til forventningene. Ble betydelig dyrere enn forventet da de hadde lagt på en km begrensning som var langt under vårt behov for denne perioden.

Svar fra Hyre Norge
Jeg brukte Hyre to ganger, var fornøyd med kjøreturene, helt til jeg mange måneder senere fikk en faktura på Hyre Pluss. Så de hadde trukket 99kr for måneden før også, for et abbonement jeg ikke hadde meldt meg opp på, og uten at jeg kunne avslutte det selv på nettsiden deres. Så bruker du Hyre så kanskje bare pass på at de ikke bare melder deg opp på abonnementet deres uten tillatelse, det er vel slik de tjener ekstra penger...