Man vet aldri hva som venter med dette selskapet. Prisen du først får oppgitt er langt fra det du ender opp med å betale. Først etter at bilen er hentet og levert tilbake, oppdager du at regningen... Vis mer

Alt i alt en ok opplevelse basert på mitt bruk. Jeg må si at jeg er ikke helt 100% komfortabel med kun app og ingen fysisk nøkkel. Det fungerte bra på dagsleie, men jeg ville vært mer skeptisk på å væ... Vis mer

Jeg hadde en veldig god opplevelse hos dem og har leid tre forskjellige biler. Den eneste gangen jeg opplevde et problem med en av bilene, fikk jeg veldig god hjelp fra kundeservice til å løse det. De... Vis mer

Grei for henting og levering men tungvint i bruk Greit å kunne ta ut bilen og levere den uten å måtte passe på åpningstider på et eller annet kontor. Men det hadde vært en forel om det vare en nøkke... Vis mer

1. Bilutleiefirma
  2. Billeasing
  3. Bildelingsstasjon
  4. Bildeling
  5. Minibuss- og varebilutleie

Med Hyre kan du reservere, låse opp og betale for leiebil uten å måtte vente i kø for plukke opp bilen. Bom, drivstoff og leiepriser gjøres opp automatisk i sanntid, som gjør at du får full oversikt over alle kostnader uten å løfte annet enn en finger.

4,1

Bra

Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

God service, enkelte bilutleier har ikke fylt opp tanken, her betalt man for det man bruker, og ikke for det andre har benyttet

12. april 2026

Fikk først utlevert en skitten bil

Fikk først utlevert en skitten bil. Måtte tilbake for å få byttet i en ren bil.
Veldig tungvint å måtte åpne/lukke bilen i appen. Også tungvint å måtte deaktivere startsperren hver gang bilen brukes.

27. mars 2026

Alt fungerte

Alt fungerte. Litt møkkete bil. Irriterende at bilen låser seg hver gang dørene er igjen og må åpnes med appen

4. april 2026

Før ble man kun belastet for hver…

Før ble man kun belastet for hver påbygnte time, nå virker det som man automatisk betaler for den reserverte tiden uansett tiden man bruker bilen…

Lærdom: ikke forhåndsbestill bilen om du ikke er sikker du faktisk skal bruke den i hele tiden…

31. mars 2026

pass på. De kan prøve å lure deg.

En gang fikk jeg bare en melding fra Hyre om at de hadde reservert 10.000 kr på kortet mitt på grunn av skade. Det viste seg at de ikke hadde giddet å sjekke dato på bilder, og jeg måtte krangle mye før de ga seg. I dag leverte jeg bil tilbake med full tank, men fikk beskjed om at de de trakk meg for halve tanken. fordi det var det bilens system melde dem. Dette systemet gjør feil, og det er opp til leietager å bevise det hvis du kan.

28. mars 2026

Hei,

Det er beklagelig dersom det har skjedd en feil fra vår side knyttet til skade oppdaget på bil. Slik skal det ikke være. Jeg kan dessverre ikke se hvilken skade dette gjelder og kan dermed ikke se hva som har skjedd.

Når det kommer til drivstoff så kan systemet feile i blant. Vi oppfordrer alle leietakere til å alltid sjekke at kvittering stemmer. Dersom noe er feil korrigerer vi dette raskt om man tar kontakt.

Hilsen Ingvild i Hyre

Helt grei bil.

Helt grei bil.
Manglet nødlader, da jeg ikke har el bil fra før måte jeg lade andre steder. Noe som drar opp prisen.

20. mars 2026

Positiv opplevelse

Bilen var ren, ordentlig og lett tilgjengelig. Kommer til å bruke denne muligheten flere ganger. En veldig positiv opplevelse.

11. mars 2026

Veldig dårlig opplevelse

Veldig dårlig opplevelse. Jeg leverte inn en SUV til service, men det var nesten umulig å få en tilsvarende leiebil. I lang tid fikk jeg bare høre at det ikke fantes SUV tilgjengelig. Etter nesten en måned fikk jeg endelig riktig type bil. I tillegg skyldte Hyre på Toyota Drammen, mens Toyota Drammen skyldte på Hyre. Ingen tok ansvar. Kan ikke anbefales.

12. mars 2026

Hei Dariusz,

Gjennom vinterferien har vi dessverre veldig begrenset med tilgjengelige biler og vi har ikke majoriteten av flåten vår i Drammen. Dermed kan det av og til være vanskelig å finne tilsvarende bil som du har hatt på service. Det er bra at det ordnet seg til slutt.

Jeg sitter dessverre ikke med dybdekunnskap om hendelsen din, men du må gjerne kontakte oss på chat eller tlf dersom noe er uklart om hvem som har ansvar for hva slik at vi kan oppklare dette.

Hilsen Hyre

Billeie som det skal være

Billeie som det skal være. Alt via app - finn nærmeste, velg og book, nå eller frem i tid. Finn bil, lås opp og start med app
Glimrende.

6. mars 2026

Selve leieforholdet er som det skal…

Selve leieforholdet er som det skal være, men det fremstår som dårlig stil å forsøke å presse noen få kroner ut av leietaker. Ifølge deres egne regler må bilen leveres tilbake med samme ladestatus som ved uthenting. Det er imidlertid fysisk umulig når bilen er ladet til 100 %. Ekstra problematisk er det når bilen i tillegg er satt til å lade til 90 % av dem, slik at de i etterkant kan hevde at dette kunne jeg ha sjekket selv. Det er i og for seg riktig, på samme måte som jeg kunne ha lest reglene enda grundigere og tatt diskusjonen før jeg kjørte av gårde. Men når man leverer inn egen bil til garantisak og får en leiebil gjennom forhandleren, er det naturlig å forvente at ting er i orden og at man ikke trenger å gå i forsvarsposisjon som leietaker. Dette er en situasjon hvor forbrukeren med rimelighet skal kunne stole på at ting er ryddig.
Så ja, man kan sikkert argumentere for at jeg kunne vært mer oppmerksom, men det endrer ikke opplevelsen. Denne typen praksis gir et dårlig inntrykk. Etter min mening beveger Hyre seg med dette inn i samme kategori som taxi- og parkeringsnæringen, hvor man ofte opplever små grep som kun går én vei, og hvor Hyre egentlig burde holde seg for gode til å være. Og sånn for ordens skyld, det er ikke pengene som er poenget her men prinsippet.

Tillegg etter svar fra Hyre: Her kommer det et svar som ikke adresserer problemet; at kunden ikke kan levere en bil tilbake fullladet, det er fysisk umulig. Og nei, det er ikke det samme med fossilbiler, der kan man fylle opp et stykke unna leveringssted og levere tilbake med noen desiliter mindre uten at det medføres ekstra betaling. Så, hadde dere levert bilen ladet opp til det anbefalte nivået på 80% hadde ikke dette vært noe problem. Jeg gjentar meg selv her nå, men det er fordi dere leverer bilen til kunden ladet til 100% at dette blir et problem. Og jeg kan ikke fostå at dere vil risikere å ødelegg ryktet deres og bli sammenlignet med bransjer iallfall jeg ville gjort det jeg kunne for å unngå. Kunne jeg gitt null stjerner hadde jeg gjort det :-)

3. mars 2026

Svar fra Hyre Norge

Hei Ole og takk for tilbakemeldingen din.

Vi setter pris på alle type tilbakemeldinger, selv om det er en prinsippsak.
Vi har en god periode operert med at leietaker belastes strøm brukt på samme måte som drivstoff. Dersom du har generelle spørsmål knyttet til kostnader som kommer i tillegg må du gjerne kontakte kundeservice så har vi full oversikt over dette, selv om bookingen er gjennom bilforhandleren.

Hilsen Ingvild i Hyre

Leide bil for 1 time drop-in

Leide bil for 1 time drop-in. Ble belastet 2 timer for å være 9 min (minuttene fra inkl. bestillingstidspunktet) selv om selve bruksperioden var under 1 time.

23. februar 2026

Hei Julie,

Det stemmer at man betaler for hver påløpte time. Du er velkommen til å kontakte kundeservice via chat eller e-post (hei@hyre.no), så ser vi nærmere på saken. Vi behandler alle saker etter en skjønnsmessig vurdering.

Mvh

Ingvild i Hyre