Vooraf goed online rond gekeken naar aanbieders van Picknick tafels. Houtmoat leek vooraf een goede partij met goede zorg voor en na het aankoop traject. Stelde niet teleur, snel contact (via Whatsapp... Vis mer
Se hva andre synes
Fijne picknick tafel gekocht hier. Werd geleverd door twee enthousiaste gasten die de tafels zelf bouwen en verkopen. Mijn formaat was niet aanwezig in hun assortiment, maar na wat overleg met Hou... Vis mer
Snel geleverd, stevige picknicktafel, door het voorboren snel in elkaar te zetten. Wel wat bloedsporen aangetroffen op het meubel, een minpuntje. Verder helemaal naar verwachting
Fijne samenwerking. Oplossingsgericht, omdat het natuurlijk altijd gisteren geleverd moest worden :). Prijs / kwaliteit prima in orde. Klantenservice een dikke 10. Een echte aanrader, je kri... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Houtmoat maakt stoere en robuuste picknicktafels van hoge kwaliteit. Hiervoor gebruiken wij Douglas hout wat een standaard levensduur heeft van 10 tot 15 jaar. Indien de tafels goed onderhouden worden kunnen ze zelfs 15 tot 20 jaar mee gaan! Dit doen wij uiteraard op een duurzame en maatschappelijk verantwoordelijke manier.
Kontaktopplysninger
Dorpsstraat 6, 8111AD, Heeten, Nederland
- info@houtmoat.nl
- houtmoat.nl
Picknicktafel houtmoat
Picknicktafel besteld bij houtmoat. Mannen denken mee bij een afwijkende maat, vriendelijk in contact en hebben een super mooie tafel bij huis bezorgd! Tafel was sneller klaar dan afspraak. Aanrader!
Mooie stevige tafel
Mooie stevige tafel, 220cm precies goed om met zn achten aan te zitten! Bouwpakket zit snel in elkaar.
Dik tevreden
Ik heb een zeer nette picknicktafel opgehaald bij Wout van Houtmoat. Werd vriendelijk ontvangen door Wout en liet enthousiast mij zijn werkplaats zien. Wout heeft me geholpen met het inladen van de tafel en heeft mij duidelijke instructies gegeven hoe ik hem zelf in elkaar kon zetten. De kwaliteit van de tafel is ook uitstekend, mooi douglas hout en super sterk. Ik heb een goede ervaring gehad met Houtmoat, een degelijke tafel voor een nette prijs. Zeker het rijden waard. Bedankt!
Een echte aanrader
Een picknicktafel gekocht en opgehaald. Mooie stoere en robuuste tafel die goed afgewerkt is. De mensen zijn echt behulpzaam en geven goede service. Echt een aanrader om hier een picknicktafel te kopen.
Top bedrijf
Top bedrijf, leuke mensen en een prachtige tafel!
Prima picknick tafel!
Mooie picknick tafel van goede kwaliteit.
Deze kon al snel geleverd worden. Het contact ging erg soepel en vriendelijk.
vriendelijk ,eerlijk, goed
vriendelijk ,eerlijk , snel en goed. tafel werd gelijk gemaakt en dezelfde dag geleverd , keurig op de plek gezet . Toppers !
Prachtige handgemaakte tafel
Prachtige handgemaakte tafel, werd persoonlijk gebracht. Vakwerk met persoonlijke touch!
Mooie kwaliteit picknicktafels
Goede service, snelle levering en bovendien mooie kwaliteit tafels!
Robuuste tafel en snelle levering
Tafel binnen 3 dagen bezorgd. Zeer tevreden. Stevig en robuust Douglas hout. Gelakt met parasolgat. Contact liep soepel en kon direct met wensen aangeven. Fijn dat dit zo snel geregeld kon worden.
De tafel is prachtig!
De tafel is prachtig!, de bezorger deed zijn best en belde keurig dat hij het niet ging redden binnen de afgesproken tijd.. maar een houten tafel is een te gevoelig product om even snel te bezorgen..
Beste picknick tafel
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Alles was netjes en ordelijk.
Prachtige stevige tafel
Prachtige, stevige tafel voor een reële prijs.
Vriendelijke Houtmoaten die de tafel zelf kwamen brengen. Ik ben er heel erg blij mee!
Goede bank en nog beter bedrijf!
Bank besteld en enkele dagen later al persoonlijk door beide heren afgeleverd. Zelfs in overleg een dag eerder. Mooie bank en fijn persoonlijk contact.
In 1 woord: TOP!
Vriendelijk en netjes geholpen.
Vriendelijk en netjes geholpen.
Top ga zo door
Afspraken worden nagekomen
Afspraken worden nagekomen. Prima producten.
Super tevreden.
Picknick bank zelf opgehaald.
Deze stond netjes klaar op het afgesproken tijdstip.
Super goed advies gehad over het onderhoud en duurzaamheid hoe dit tot stand komt.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Een echte aanrader die picknick bank van houtmoat👍
Mooie tafel!
Zeer mooi afgewerkte picknicktafel gekocht bij Houtmoat.
Goede service en snelle levering!
Picknicktafel Houtmoat
Geweldige mooie stoere picknicktafel die super afgewerkt is!!
Ook heel erg leuk dat er een stukje regenwoud mee wordt geadopteerd.
We zijn er blij mee!!
Super mooie en solide tafel!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.