Se hva andre synes
Superfijne koop ervaring allereerst! Ik was al enige tijd op zoek naar een gepersonaliseerd snijblok van goede kwaliteit. Blij om deze dan ook nog redelijk dicht bij huis te kunnen vinden en n... Vis mer
Fijn contact. Goed advies. Snelle levering. Super mooi hakblok voor in onze nieuwe keuken. Top! Super bedankt.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Handgemaakte kopshouten hakblokken en snijplanken van duurzaam resthout uit de meubelproductie.
Kontaktopplysninger
Windmolenweg 16, 5102 AJ, Dongen , Nederland
- 0630473676
- info@blocks-boards.nl
- blocks-boards.nl
Super service
Ontzettend fijn dat er vragen gesteld…
Ontzettend fijn dat er vragen gesteld kunnen worden waar een eerlijk antwoord op komt!
Prachtig product en levering en service…
Prachtig product en levering en service zoals afgesproken.
Geweldige houten snijplanken
Prachtige houten snijplanken.
Geven goede adviezen voor onderhoud van de planken.
Snelle verzending en fijne communicatie.
Ben zeer tevreden.
Countertop higher
Countertop higher. I Bought a large block 8 cm thick. It’s beautiful wood and we are using it to add height to the countertop.
Zeer verzorgd verpakt met een…
Zeer verzorgd verpakt met een persoonlijke notitie en onderhoudsset.
Heel mooie snijplank! Ik ga hier de komende jaren veel plezier aan hebben denk ik.
Topkwaliteit
Vorige week ons tweede snijblok gekocht bij Patrick en Isabelle. Net zoals het eerste blok is ook dit weer een prachtig exemplaar. Wij zouden andere mensen aanbevelen om bij jullie een snijplank of hakblok aan te schaffen.
groetjes Corrie en Gert.
Snelle levering en wederom een prachtig…
Snelle levering en wederom een prachtig product. Ziet er mooi uit! Mijn zoon was er erg blij mee
Top product!
Top service, top product en super tevreden over het resultaat. Heel erg bedankt!
Heel klantgericht
Fijn en snel in het contact. Een verrassing bij een kado was snel en super netjes geregeld. Daarnaast zijn we super fijn geholpen toen we een vraag hadden rondom een kleine (natuurlijke) afwijking in de plank en is het heel netjes opgelost.
Excellent !!
Superfijne koop ervaring!
Superfijne koop ervaring allereerst!
Ik was al enige tijd op zoek naar een gepersonaliseerd snijblok van goede kwaliteit. Blij om deze dan ook nog redelijk dicht bij huis te kunnen vinden en naar eigen wens samen te stellen.
Ook mijn vragen werden snel beantwoord door Isabelle dus niks meer dan lof voor deze verkoper!
Dank nogmaals!
Prachtige snijplanken
Goed geholpen. Duidelijke uitleg gekregen zodat ik de juiste keuze kon maken. Prachtige plank gekocht.
Aanrader
Goede communicatie en nette verzending mooi en degelijk product alleen aanblik is al genieten!
Tevreden klant
Tevreden klant , mooi product gemaakt voor mijn keuken. Meedenken over uitstraling en kwaliteitbehoud
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.