Ik had voor de verjaardag van mijn man een bison laten maken als tuinsteker Is supermooi vervaardigd We hadden de eerste week dat hij stond wat azijn gesproeid omdat we nieuwsgierig waren hoe d... Vis mer
Wat een top bedrijf wat een service. Wij hadden voor een 50e verjaardag een verzoek om een gepersonaliseerde bloembak van cortenstaal te laten maken. Maar eigenlijk onmogelijk verkzoek om het binnen e... Vis mer
het product was zorgvuldig verpakt voor verzending en het voldeed bij uitpakken geheel aan verwachting. Het bedrijf kon er niets aan doen dat PostNL te lang deed over afleveren van het product. Tip vo... Vis mer
Prima levering,inclusief goed advies toegevoegd. Tipje, zet dit op de site erbij.... kan nu het huisnummer nog niet op onze wit gestucte muur monteren terwijl ik hier wel vanuit ging.
Bij Industrial Garden hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het maken van speciale producten van Cortenstaal, roestvrijstaal, aluminium en andere metalen. Dit hebben we gecombineerd met onze passie voor decoratie van huis en tuin en zo is Industrial garden ontstaan; Een webwinkel gespecialiseerd in tuinartikelen van metaal.
Benedenkerkstraat 97, 5165CB, Waspik, Nederland
Helemaal tevreden met de mooie vogels en roodborstje.
Staat erg mooi in de tuin.
Snelle levering en goed verpakt.

Svar fra Industrial Garden
Snel en goed verpakt kwamen onze poezen 🐈⬛ binnen. Mooi stevig materiaal👍

Svar fra Industrial Garden
Zeer tevreden! Snelle afhandeling en levering !

Svar fra Industrial Garden
C’est la 3ème que effectuons une commande! Tout se passe très bien et la livraison au top

Svar fra Industrial Garden
Snelle levering en product zoals beschreven. Heel blij mee!

Svar fra Industrial Garden
De bestelling was helemaal ok!
Precies zoals verwacht, al mooi verkleurd en wordt mooier en mooier!
Bedankt Industrial Garden!

Svar fra Industrial Garden
Snel en veilig geleverd. Mooie producten. Perfecte communicatie met klantenservice

Svar fra Industrial Garden
suite à une erreur de compréhension, je réévalue la note.
je suis très satisfait du colis
Merci

Svar fra Industrial Garden
Ik ben heel te vreden over de snelheid en het geleverde produkt.
De omschrijving van het produkt en de duidelijkheid m.b.t. bezorgen of ophalen waren heel duidelijk.

Svar fra Industrial Garden
Fijn, ze stuurden het nog dezelfde dag op, waardoor ik het de volgende dag al had.
Mooie grote stevige kat en zeer goed geprijsd!
Nogmaals dank voor de snelle service.

Svar fra Industrial Garden
Het pakketje werd binnen de afgesproken tijd bezorgd, zat goed verpakt en is erg mooi. Het wordt elke dag mooier nu het cortentstaal buiten in de regen staat.

Svar fra Industrial Garden
Alles volgens verwachting uitgevoerd en snel bezorgd