Selskapet har svart
Fijne en betrokken service – dank aan deze geweldige medewerker Er was in eerste instantie sprake van een kleine miscommunicatie, maar dit is snel en professioneel opgelost. Wat ik bijzonder wa... Vis mer
Selskapet har svart
Goede ervaring met de verzending. Precies te volgen wanneer je het kunt verwachten. De eerste tafel die we kregen was om persoonlijke redenen niet wat we zochten. Sfeerwonen enzo dacht meteen met ons... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Skrevet av virksomheten
48 uur levering in Nederland
Rietwijkeroordweg 22 - Dock 12 14, 1432 JE, Aalsmeer, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Sfeerwonen Enzo
Goede service, wat vertraging in de levering, maar netjes op tijd bij ons doorgegeven. De vertraging viel mee, 1 dag. Snelle reactie ook via de mail👍 prima bezorging, helemaal naar wens gegaan, ook zeer tevreden met de tafel.

Svar fra Sfeerwonen Enzo
Tafel snel binnen gekregen in 2 dagen. Tafel is makkelijk in mekaar te zetten en het blad is erg mooi. Super tevreden!

Svar fra Sfeerwonen Enzo
Fijne en betrokken service – dank aan deze geweldige medewerker
Er was in eerste instantie sprake van een kleine miscommunicatie, maar dit is snel en professioneel opgelost. Wat ik bijzonder waardeer, is dat zij later op de dag zelf nog contact met mij heeft opgenomen en haar woord is nagekomen.
Zoals afgesproken heeft zij direct een track & trace-nummer doorgestuurd, waardoor alles duidelijk en overzichtelijk bleef. Dankzij haar inzet kon mijn eerdere bestelling meteen worden opgehaald en wordt de nieuwe bestelling vandaag bezorgd echt perfect geregeld.
Hartelijk dank voor je initiatief, doorzettingsvermogen en zorgvuldige aanpak. Ik ben hier ontzettend blij mee!

Svar fra Sfeerwonen Enzo
Snelle levering, product voldeed volledig aan de verwachtingen. Eenvoudige montage. Keurig verpakt!

Svar fra Sfeerwonen Enzo
Super snel geleverd en helemaal zoals verwacht voor een mooie prijs

Svar fra Sfeerwonen Enzo
Een snelle levering duidelijke tekening om in elkaar te monteren en zeer belangrijk de tafel is mooier en steviger als we verwacht haden

Svar fra Sfeerwonen Enzo
Zaterdagavond online tafel besteld en dinsdag al geleverd.
Top service, netjes op de hoogte gehouden mbt tot levering.
En het is echt een hele mooie tafel.

Svar fra Sfeerwonen Enzo
De service. We hadden een foute bestelling gedaan. Werd super en snel opgelost. Hopen het juiste product snel te mogen ontvangen

Svar fra Sfeerwonen Enzo
Bij de bezorging was de tafel niet compleet.De tafelblad was er niet bij geleverd. Na een mail te hebben gestuurdt is de tafelblad alsnog een paar dagen later geleverd.

Svar fra Sfeerwonen Enzo
Snelle levering van het product. De tafel bleek wat klein uit te pakken in de ruimte dus wilden we de tafel omruilen voor een grotere. Dit kon heel flexibel en snel geregeld worden. Echt top service!

Svar fra Sfeerwonen Enzo
Goed ingepakt vlugge bezorging zeer vriendelijk en hulpvaardig. Goede kwaliteit zeer blij met de tafel. Had eerst besteld bij Mangolijn 2x aan toe bezorgd zonder onderstel en ik moest weken weer wachten. Top Sfeerwonen

Svar fra Sfeerwonen Enzo
Snelle en goeie levering. Tafel mooier en betere kwaliteit dan verwacht

Svar fra Sfeerwonen Enzo
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.