Abzocke!! Ich wollte lediglich einen Test machen und war total froh, eine Antwort zu bekommen mit den Schmerzen. Bin chronische Schmerzpatientin und auf mein Geld angewiesen. Jetzt monatlich 16.99€ ab... Vis mer
Habe ordnungsgemäß für eine medizinische Antwort die verlangten 1:99 € bezahlt und erhalte nun, ohne direkten Hinweis ein ABO über 16,99 €. zügige Kündigung habe ich direkt an die info.hierhebikpij... Vis mer
Abzocke- aus einem Selbsttest entsteht ein Abo, was überhaupt nicht ersichtlich ist und mir leider erst nach einigen Zahlungen aufgefallen ist. Schade, das Prinzip der Seite könnte aufgehen, aber so... Vis mer
Aanvankelijk ging ik uit van RSI omdat ik al vele jaren intensief computerwerk doe. Van de fysiotherapeut kreeg ik oefeningen, maar de pijn bleef aanhouden. Vanavond heb ik gezocht naar meer oefeninge... Vis mer
Op Hierhebikpijn.nl kun je een zelfstest doen voor je lichamelijke klachten en blessures.
Ringbaan-Oost 116C2, 5013CD, Ringbaan-Oost, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Het is prettig om zelf te kunnen achterhalen waar de pijnklachten hoogstwaarschijnlijk mee te maken hebben. Ook worden er alternatieve diagnoses getoond in aflopende waarschijnlijkheid. De oefeningen voor elke aandoening zijn heel duidelijk en makkelijk uitvoerbaar. Ik merkte al snel verschil in mijn pijnklachten (tennisarm).

Svar fra Hierhebikpijn.nl
Uitgebreide vragenlijst en tests die voor mij al een heel deel wisten te verhelderen.

Svar fra Hierhebikpijn.nl
Goede en gerichte vraagstelling waardoor relatief snel een bevredigend antwoord. Hierdoor rust in het hoofd nu ik door deze zelftest snel gerust gesteld werd. Chapeau ......

Svar fra Hierhebikpijn.nl
I have no association with this company, but they have charged my 12.99 euros for god knows what. They need to be taken down. At this point its not a scammy sales tactic, this is theft.

Svar fra Hierhebikpijn.nl
ik deed een verzoek, waaraan prompt en duidelijk werd voldaan

Svar fra Hierhebikpijn.nl
De vragen die worden gesteld geven het gevoel dat er grondig gekeken wordt. De diagnoses die geven zijn sluiten aan en de remedies helpen.
Mvg Hedzer

Svar fra Hierhebikpijn.nl
ik vond het zeer goed gevraagd allemaal, blij dat mijn vermoedens redelijk kloppen, ik neem het mee naar de huisarts

Svar fra Hierhebikpijn.nl
Goed advies gekregen, uitgebreide vragenlijst

Svar fra Hierhebikpijn.nl
Eerlijke en snelle reactie op mijn ongenoegen, dat heb ik geapprecieerd. Betrouwbare partner.

Misverstand keurig opgelost

Svar fra Hierhebikpijn.nl
Another bloody scam how do these thieves get away with blatant robbery . I don’t even know who they are or what they do . What I do know is they scammed £9.99 from me and if I hadn’t noticed would have done it again next month .
These companies need closing down
Turns out they’ve been scamming me for over a year . Nothing short of crooks .

Svar fra Hierhebikpijn.nl
Vrij uitgebreide check waarin diverse spieren/pezen (in mijn geval rond de schouder) de revue passeren. Daarom des te teleurstellender dat de "uitslag" een onzinnige mededeling is: "schouderinstabiliteit" en "Klachten aan arm nek en/of schouder" - ja dûh. Dit is het equivalent van "Als u op uw buik druk, doet het dan pijn? - ah ik zie het al: buikpijn". Sorry, hier vind ik de uitslag geen €2,99 waard.

Goede vragenlijsten ,goede adviezen en oefeningen om te doen .bedankt
Via hun kun je ook fysio vinden...

Svar fra Hierhebikpijn.nl
I did a consultation with this company for £2.49. That was fair enough. A week later they charged my PayPal account with £9.99. I was not made aware of this payment or indeed what it is even for. I have now cancelled any further payments that may arise. I am so annoyed at this.

Svar fra Hierhebikpijn.nl
Zeer gedetailleerde vragen met duidelijke oefeningen met filmpje. Heel professioneel en adequaat.

Achtung! Arglistige Täuschung. Gefahr das man ein Abo abschließt

Svar fra Hierhebikpijn.nl
Ik verrot van de pijn in mijn heup, hoop op een duidelijk antwoord met tips, ik vul de hele vragenlijst in, met testen die de pijn erger maken, om vervolgens een paywall voor mijn neus te krijgen die niet van tevoren was aangekondigd. Ik heb speciaal een account hier aangemaakt om deze review te schrijven.

Svar fra Hierhebikpijn.nl
Heel vervelend dit. Je vult alsmaar vragen in en dan de afknapper. En dan die vervelende antwoorden in antwoord dat ze alles duidelijk aangeven. Nee, dus. Niet. En dat weten ze heel goed. Dus ga ook hier geen standaard antwoord onder plaatsen en geef gewoon toe dat deze site bedoelt is om mensen ertoe aan te zetten nodeloos geld uit te geven. En ga iets nuttigs met jullie leven doen.