Ons nieuwe Reanult Captur Full Hybrid E-tech afgelopen vrijdag gekomen. Een van verkoper ( Ronald Okkinga ) heeft ons geholpen van het begint : het bestellen van de auto, klaar maken voor te rijden... Vis mer
Se hva andre synes
Heb al meerdere goede ervaringen met Hedin Den Bosch.Na proefrit overtuigt dat de Twingo de juiste auto is. Nemen de tijd voor je bij aankoop met het gereedmaken van bestelling van nieuwe Twingo.... Vis mer
Selskapet har svart
Mijn auto had een lekke band. Uitgangspunt is dan dat de auto diezelfde dag nog kan worden gebracht en gerepareerd, verliep dat aanvankelijk wat lastiger. Daarom heb ik nogmaals contact opgenomen met... Vis mer
Selskapet har svart
Ik kom al jaren bij Renault en heb er 3 auto's gekocht. De laatste, Megane E, kreeg recentelijk een ZEB beurt. Wat is prettig bij Hedin vind, is: 1. de prettige manier van ontvangen door het personeel... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Renault-dealer Hedin Automotive
Skrevet av virksomheten
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Kontaktopplysninger
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Groot aanbod, goede service en snel geholpen.
De verkoper Marc Alewijn heeft ons goed geholpen, groot aanbod en snelle service. Zeer tevreden.

Svar fra Renault-dealer Hedin Automotive
Zoals altijd goed en prettig geholpen
Zoals altijd goed en prettig geholpen. Er wordt de tijd genomen en wil je een tweede proefrit; allemaal geen probleem. Duidelijke uitleg over auto en navigatiesysteem. En heb je vragen; dan kun je altijd terug en wordt er weer voldoende tijd voor je genomen. Dank aan verkoper Mark Kottman en de meedenkende baliemedewerker Dennis.

Vakkundige en vriendelijke service
Vakkundige en vriendelijke service! Men neemt zich de tijd en moeite. Je wordt gewaardeerd als klant.

Svar fra Renault-dealer Hedin Automotive
De controle ( ‘s morgens uitgevoerd)…
De controle ( ‘s morgens uitgevoerd) duurde maar een 12 min. Ik dacht fijn snel maar bij thuiskomst zag ik wat schade aan de voorband . Wilde hier met de werkplaats even over van gedachten wisselen … pas aan het einde van de dag kreeg ik contact. Daar had ik wat last van omdat ik niet kon verifiëren of het wel veilig was zo. Eenmaal aan de lijn kreeg ik wel het antwoord waar ik naar zocht .

Goede service!
Er wordt voldoende tijd gemaakt om een goede keus te maken en alles te regelen omtrent het leasecontract. De communicatie met Rik Brouwer verloopt soepel en fijn. Hij heeft ons erg goed geholpen en geïnformeerd. De nieuwe auto was zelf een maand eerder geleverd dan afgesproken. Wij zijn al sinds 2012 klant en zeer tevreden over de goede service.

Top ervaring
Top ervaring gehad, was geholpen door Ronald en zijn collega’s om een lease auto te halen.
Alles werd goed en duidelijk uitgelegd met een transparant contract en een lekker kopje koffie.
Auto was schoon en netjes afgeleverd en zou anderen zeker aanraden om hier te gaan.

Svar fra Renault-dealer Hedin Automotive
Prima werkplaats denken mee vriendelijk…
Prima werkplaats denken mee vriendelijk en snel. Vaklui
Auto wel net een week in bezit bleek accu kapot te zijn kan gebeuren. Maar als dan een verkoper zegt kom hem maar brengen vanuit belgie naar helmond
En een houding hebben van zoek het maar uit vind ik niet kunnen.. vervolgens discussie aan gaan dat de accu kapot gegaan is. Terwijl je betaald voor een uitgebreid afleverpakket en bleek dat de accu al versleten was vraag ik me af waar je precies voor betaald. Auto zou ook gepoetst zijn dit was ook niet te zien.

vlot en deskundig geholpen
vlot en deskundig geholpen en een goede korting gekregen op de aankoop

Svar fra Renault-dealer Hedin Automotive
Goede, vriendelijke, meedenkende verkoper zonder opdringerig te zijn.
Goede en vriendelijke verkoper die het hele aankoopproces begeleide. Niet opdringerig wel duidelijke uitleg en er werd meegedacht. De aflevering was perfect en er werd genoeg tijd genomen om eea van de nieuwe auto uit te leggen.
In een woord ,TOP👍

Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel. Ook goede uitleg gekregen over de afneembare trekhaak.
Minpunt vind ik dat er voor een leenauto betaald dient te worden. In mijn voormalige woonplaats is/was dit gratis.

Svar fra Renault-dealer Hedin Automotive
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.