Renault-dealer Hedin Automotive Anmeldelser

3 521
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb al meerdere goede ervaringen met Hedin Den Bosch.Na proefrit overtuigt dat de Twingo de juiste auto is. Nemen de tijd voor je bij aankoop met het gereedmaken van bestelling van nieuwe Twingo.... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn auto had een lekke band. Uitgangspunt is dan dat de auto diezelfde dag nog kan worden gebracht en gerepareerd, verliep dat aanvankelijk wat lastiger. Daarom heb ik nogmaals contact opgenomen met... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilforhandler

Om Renault-dealer Hedin Automotive

Skrevet av virksomheten

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3 521)

800 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ons nieuwe Reanult Captur Full Hybrid …

Ons nieuwe Reanult Captur Full Hybrid E-tech afgelopen vrijdag gekomen. Een van verkoper ( Ronald Okkinga ) heeft ons geholpen van het begint : het bestellen van de auto, klaar maken voor te rijden en alle informatie / feature uitleggen betreft nieuwe auto. Alle gaat snel en goed. Dit is ons tweede auto via Hedin Automotive Heerlen. Good Job !

28. august 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik kom al jaren bij Renault en heb er 3…

Ik kom al jaren bij Renault en heb er 3 auto's gekocht. De laatste, Megane E, kreeg recentelijk een ZEB beurt. Wat is prettig bij Hedin vind, is: 1. de prettige manier van ontvangen door het personeel. 2. Het samen nog even controleren wat er moet gebeuren en eventueel nog aangevuld moet worden. 3. koffie en water zijn ruim voorradig en beschikbaar. 4. ik miste de kranten, limburger en telegraaf, die waren er voorheen wel en nu niet meer. De reden was, ze werden niet gelezen door de klanten en het personeel. Ik ben dus blijkbaar een uitzondering op die regel, maar gelukkig had ik mijn smartphone bij me.

28. august 2026

ik kwam voor een APK-keuring

ik kwam voor een APK-keuring. werd op tijd geholpen. Altijd aardig personeel. Neem gewoon aan dat het goed is gebeurd, zo-niet dan ga ik gewoon terug.

27. august 2026

Beste Roos,

Fijn om te horen dat je op tijd werd geholpen en dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat begon als goed is uitgelopen op…

Wat begon als goed is uitgelopen op echt slecht.
Er wordt geen verantwoordelijkheid getoond of gedane werkzaamheden en alles valt onder regeltjes en bureaucratisch geneuzel.
Deze garage is verantwoordelijk geweest voor het kapot draaien van mijn motorblok maar geeft niks thuis.
Zelfs Citroën kan hierin niks betekenen omdat er bewust informatie is achtergehouden en mijn argumenten in de wind zijn geslagen.

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Adequaat advies gekregen

Adequaat advies gekregen. Zeer vriendelijke hulp.
Goede en snelle afhandeling van de werkzaamheden

13. august 2026

Beste Andre,

Wat fijn dat je goed advies had gekregen en dat de werkzaamheden goed en snel zijn afgehandeld. Dank voor de review.

Snelle reparatie

Ik had autopech en mijn auto was naar de garage weg gesleept. Ondanks de vakantie periode hebben ze mijn auto toch best snel gerepareerd (binnen 1 week)

10. august 2026

Beste Luci,

Fijn om te horen dat je auto snel is gerepareerd ondanks de vakantie periode. Dank voor de review.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Werft goed geholpen en goed kopje…

Werft goed geholpen en goed kopje koffie en apk keuring en onderhoud uitgevoerd

27. august 2026

Beste meneer/mevrouw van Dinther,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat je tevreden bent over onze werkzaamheden. De koffie staat altijd voor je klaar. Dank voor de review.

Autobeurt

Vriendelijk personeel die goed uitleg geven over de rekening en je ook informeren als het langer gaat duren

Beste,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en onze communicatie. Dank voor de review.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Omdat ik altijd vriendelijk en naar…

Omdat ik altijd vriendelijk en naar alle tevredenheid wordt geholpen.

Beste Theo,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vestiging in Oss en het personeel daarvan. Dank voor de review en de mooie woorden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Word al decennialang uitstekend…

Word al decennialang uitstekend geholpen.

Beste Nelly,

Fijn om te horen dat je al zolang uitstekend wordt geholpen. We zien je graag terug. Dank voor de review.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

goede ervaringen met Hedin den bosch

Bij aflevering van auto alle uitleg over auto door verkoper Nabil.
Na enkele dagen nog telefonisch kontakt over hoe de auto bevalt.
Dus een tevreden klant.

Beste Leo,

Fijn om te horen dat je al meerdere goede ervaringen met ons hebt gehad en dat je tevreden bent over ons personeel. Wij wensen je veel veilige kilometers. Dank voor de review en de mooie woorden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Omdat het werk nog steeds goed gedaan…

Omdat het werk nog steeds goed gedaan wordt.
Alleen jammer dat het toch wel erg duur is geworden

25. august 2026

Beste Toin,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze werkzaamheden. Dank voor de review.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Flinke rekening voor uitschakelen gordelgeluid.

Ik vond het eindbedrag redelijk hoog. Volgens vrienden had het euvel van de gordel eenvoudig opgelost kunnen worden en wel door de draad door te met de verbinding naar het dashbord. Ik ken er niets van en kan het dus niet beoordelen, maar als het zo inderdaad is voel ik me slecht geholpen. Totale kosten waren maar liefst € 300,-. Is natuurlijk belachelijk veel. Kom overigens altijd graag als klant bij Automotive Hedin in Tilburg. Ik hoop dat ik in dit geval de juiste beslissing heb genomen.

25. august 2026

Beste meneer/mevrouw Peeters,

Dank voor uw review en je openheid. We begrijpen dat een bedrag van € 300,- voor het uitschakelen van het gordelgeluid als hoog kan worden ervaren. We vinden het vervelend dat je daardoor met een minder goed gevoel op het bezoek terugkijkt.
De oplossing die je van vrienden heeft gehoord, kunnen we op afstand niet beoordelen. Technische aanpassingen aan een voertuig voeren we echter niet zomaar op iedere mogelijke manier uit; daarbij kijken we onder andere naar de juiste en veilige uitvoering van de werkzaamheden.
We vinden het vooral jammer dat je het gevoel heeft dat je in dit geval niet goed bent geholpen. Juist omdat je aangeeft dat je normaal gesproken graag bij Hedin Automotive Tilburg komt, komen we hierover graag persoonlijk met je in contact om. We zullen daarom binnenkort contact met je opnemen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Schade

Wat er gemaakt moest worden is gemaakt maar de auto was ook vies terwijl wij m de dag ervoor gewassen in de garage hebben gezet ook zonder schade, mijn man heeft smorgens de auto zonder schade gebracht en krijgt m terug met schuurtje in de achter bumper, heb gebelt maar t ligt nooit aan de werkplaats want dat kan niet, mijn man heeft de auto gewassen weggezet in de garage en verder niet meer gebruikt aks baar de werkplaats toe dus vindt t vreemd dat dan dat erin zit en voor t brengen niet dus baal hiervan en de manier waarop t dan niet vanuit de mensen komt maar onze fout ???

11. august 2026

Beste Karin,

Dank voor de review. Wij gaan contact met je opnemen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Volgens vooraf afgesproken…

Volgens vooraf afgesproken werkzaamheden prima uitgevoerd

24. august 2026

Beste Hans,

Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is gegaan en dat je tevreden bent over onze werkzaamheden. Dank voor de review.

Staan direct klaar

Staan direct klaar. Geven altijd goede raad, zijn altijd behulpzaam, reparties altijd correct ervaren team.
Altijd correct, vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

21. august 2026

Beste Uta,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. We zien je graag terug. Dank voor de review en de mooie woorden.

Julian van Hedin Automotive

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv