Hedehusene Massage og zoneterapiAnmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Maria er super dygtig og professionel. Altid bliver man mødt af et skønt smil og der bliver spurgt ind til, om den sidste behandling fungerede eller om det skal ændres. Mine gigtsmerter er næste... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Maria er mega dygtig og super proffesionel i alle de behandlinger jeg har fået hos hende de sidste mange år. Hun står altid klar med gode råd og løsninger på ens udfordringer. Derudover har hun nogle... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nemt at finde rundt på hjemmesiden, stort udvalg af lækre produkter 😊 Super hurtig levering.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid rigtig god service hos Maria , både når det handler om behandlinger eller alle de gode varer man kan købe hos hende

Informasjon om virksomheten

1. Skjønnhetssalong

Skrevet av virksomheten

Jeg tilbyder fysiurgisk RAB massage og Zoneterapi hvilke jeg også er RAB godkendt i. Har en masse ekstra kurser indenfor massage og zoneterapi. Jeg tilbyder også akupunktur 2000, mod smerter og hjælp til fertilitet. Derover har jeg en gigalaser til skades og smertebehandling. Fedtfrysning. EMSSeat og EMSSculpting. Beauty Angel lys. Tilbyder også pedicure, manicure, hårfjerning med voks og sugaring, farve af vipper og bryn og Lash lift og japansk liftning. Derover har jeg en webshop med produkter til hjemmepleje fra BCL spa Danmark, Voesh, Tolure, Deluxe mascara, Hemp Nation. HEVI sugaring. Salcura. Outload. Smør dig ind.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

21 anmeldelser i de siste 12 månedene

Fantastisk klinik og indehaver

Maria udøver mirakler, hun er super dygtig til sit arbejde og så er hun bare en fantastisk behagelig person.

Jeg har kommet der en del år nu, og fået både Alm. Og cuppingmassage plus nåle for at afhjælpe smerter.

7. august 2023

Hej Jeanette

Tusind tak for din anbefalingen og alle dine søde ord om mig og mine behandlinger. Dejligt med jer trofaste kunder

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid fantastisk service og man får…

Altid fantastisk service og man får altid et smil af Maria.
Min datter og jeg har benyttet klinikken i mange år. Både til skader og til wellness. Maria er mega dygtig.
De varmeste anbefalinger herfra.

26. juni 2023

Hej Stine

Tusind tak for din anbefaling, altid en fornøjelse at have besøg af jer og hjælpe jer af med jeres skavanker og at have kendt jer så mange år.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er kommet hos Maria i et par år nu…

Jeg er kommet hos Maria i et par år nu og er altid tilfreds med min behandling og man føler sig meget velkommen i klinikken, kan klart anbefales

7. august 2023

Hej Lotte

Tusind tak for de anbefalingen og skønt at du føler dig velkommen og er tilfreds.

Fantastisk klinik

Uanset om det hår der skal fjernes eller skavanker der skal lindres, så er Maria der.
Jeg har altid være glad for den behandling jeg har fået, igennem flere år nu.

20. juni 2023

Hej Gitte

Tusind tak for din anbefaling og skønt med jer trofaste kunder, som kommer år efter år, uden jer - ingen mig. Er godt at kunne lidt af det hele

Helt fantastisk klinik

Jeg har besøgt klinikken gennem rigtig mange år, og jeg oplever altid en behagelig stemning - uanset hvilken form for behandling, jeg benytter. Maria er virkelig omhyggelig og jeg er altid gået fra behandlingerne med stor tilfredshed.
Jeg handler altid mine hår- og cremeprodukter i klinikken, for de er helt fantastiske.

7. juli 2023

Hej

Tusind tak for din anbefaling og skønt med jer trofaste kunder, både med at komme i klinikken til behandling men også jeres køb af produkter hos mig.

Franske negle på fødderne

Har fået lavet franske negle på fødderne flere gange. Super godt og har været meget tilfreds med resultatet.

10. juli 2023

Hej Dorte
Tusind tak for din anbefaling og skønt med dit besøg hvert år til sommer til et par gange franske negle

Hilsen Maria

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv