Hedehusene Massage og zoneterapi Anmeldelser 92

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid rigtig god service hos Maria , både når det handler om behandlinger eller alle de gode varer man kan købe hos hende

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Maria er super dygtig og professionel. Altid bliver man mødt af et skønt smil og der bliver spurgt ind til, om den sidste behandling fungerede eller om det skal ændres. Mine gigtsmerter er næste... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Maria er mega dygtig og super proffesionel i alle de behandlinger jeg har fået hos hende de sidste mange år. Hun står altid klar med gode råd og løsninger på ens udfordringer. Derudover har hun nogle... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Maria er dygtig og super venlig. Jeg har primært brugt gigalaseren, med selvbetjening, men også andre behandlinger. Klinikken er pæn og ren og den ligger rigtig smart med gode parkeringsmukighede... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Skjønnhetssalong

Skrevet av virksomheten

Jeg tilbyder fysiurgisk RAB massage og Zoneterapi hvilke jeg også er RAB godkendt i. Har en masse ekstra kurser indenfor massage og zoneterapi. Jeg tilbyder også akupunktur 2000, mod smerter og hjælp til fertilitet. Derover har jeg en gigalaser til skades og smertebehandling. Fedtfrysning. EMSSeat og EMSSculpting. Beauty Angel lys. Tilbyder også pedicure, manicure, hårfjerning med voks og sugaring, farve af vipper og bryn og Lash lift og japansk liftning. Derover har jeg en webshop med produkter til hjemmepleje fra BCL spa Danmark, Voesh, Tolure, Deluxe mascara, Hemp Nation. HEVI sugaring. Salcura. Outload. Smør dig ind.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god service og så er Maria bare…

Super god service og så er Maria bare en ener, dejlig personlighed.

18. juni 2026

Svar fra Hedehusene Massage og zoneterapi

Tusind tak for din anmeldelse. Tak for at støtte mig og min klinik med køb af produkter. Tak for din søde ord, til en gammel kollega.

Altid god service

Altid god service. Og rigtige gode produkter.

15. juni 2026

Kære Lisa

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt du vender tilbage og handler hos mig gang med gang. Det er jeg meget taknemmelig for

God hurtig service og gode tilbud

God hurtig service og gode tilbud

13. juni 2026

Kære Maja
Tusinde tak for din anmeldelse. Dejligt du synes jeg køre gode tilbud med god service. Jeg håber du er glad for Hemp Nation cremerne

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid rigtig god service hos Maria

13. juni 2026

Kære Ketty

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt med jer genganger både til behandling og ikke mindst produkt køb. Nu har du til sommeren over med Critical repair og ansigts cremen

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering

4. april 2026

Svar fra Hedehusene Massage og zoneterapi

Tusind tak for anmeldelsen og for at støtte mig og min klinik ved at købe produkter hos mig. Dejligt når I handler gang på gang

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og hurtig levering

Super glade for produkterne, altid de bedste:)
Hurtig levering - anbefaling herfra

24. mars 2026

Kære Lotte

Tusinde tak for din anmeldelse. Dejligt du er glad for produkterne og tak for at handle hos mig gang efter gang. Dejligt med støtte til mig og min klinik.

Godt produkt

Godt produkt. Og Maria er bare fantastisk. Kommer igen og igen

6. mars 2026

Kære Bettina

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst at du har støttet mig og min klinik i rigtig mange år efterhånden, de er nemlig dejligt når i kommer igen og igen. Tak

Fjernet mine smerter

God og sød behandler. Kan helt klart anbefale Maria, hun har fjernet mine rygsmerter! Kæmpe anbefaling

20. januar 2026

Kære Lærke

Tusind tak for din anbefaling. Er så glad for at jeg har kunne hjælpe dig så du får en hverdag uden smerter. Kommer smerterne tilbage, ved du hvor jeg er.

Maria Zeyn er en stjerne

Maria Zeyn er en stjerne - altid tilgængelig, hjælpsom og tid til en lille sludder. Maria har lavet en “ “julekalender” med nye gode tilbud hver dag i december - kæmpe hit, synes jeg.
Man føler sig meget velkommen hos Maria.

19. desember 2025

Kære Ayala

Tusind tak for din anmeldelse. Tak fordi du er glad for den måde jeg er på og tak for at have støttet mig og min klinik med dine køb af produkter. Dejligt du føler dig velkommen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lækre produkter til gode priser.

Lækre produkter til gode priser.
Maria er altid klar med gode råd, kan klart anbefale.

8. oktober 2025

Kære T

Tusind tak for din anmeldelse herinde. Jeg takker dig for at støtte mig og min klink.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Som altid lækre og gode produkter og…

Som altid lækre og gode produkter og super service.

12. oktober 2025

Kære Nadia

Takker for din anmeldelse og for at støtte mig og min klinik. Dejligt at kunne levere service til jer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Handlet på nettet om aftenen

Handlet på nettet om aftenen. Dagen efter om formiddagen var ordren klar til at blive afhentet (jeg havde selv valgt at afhente). Super hurtig ekspedition.

6. oktober 2025

Kære Stine

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt du er tilfreds med ekspeditionstiden som vi altid forsøger at få klaret hurtigst muligt

Altid gode priser på min favorit creme

Altid gode priser på min favorit creme

26. september 2025

Kære Christina

Takker for anmeldelsen og dejligt med jer der er trofaste køber af mine produkter - uden jer - ingen mig

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid tid til gode råd og altid…

Altid tid til gode råd og altid smilende og imødekommende. De bedste produkter.

24. september 2025

Kære Mette

Tusind tak for at skrive herinde og for at støtte mig. Er glad for du også er blevet fan af Hemp Nation cremen. Dejligt du synes du kan søge råd hos mig.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super sød og professionel massør.

Super sød og professionel massør.
Hun er så dygtig, lytter og ved hvad hun gør. Fik 120 minutter. Det var hårdt, men meget meget godt. Kan varmt anbefales

24. september 2025

Hej Jan

Takker for din anbefaling. Jeg tror du har skrevet på en forkert profil, jeg kan ikke se du har besøgt min klinik. Jeg ligger i Fløng ved Rema.

Så god service og de bedste produkter

Så god service og de bedste produkter

15. juli 2025

Kære Emma

Tusind tak for din anmeldelse herinde. Så flotte krøller du har fået af produkterne, så dejligt de kan være med til at gøre hverdagen lettere

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling! Fik lavet lash lift inkl farve og mine vipper er blevet så pæne. Klinken er dejlig ren og man føler sig i så gode hænder. Kommer klart tilbage

3. juli 2025

Kære Carla

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for at høre at du er tilfreds med dit lash lift.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Hilsen Frederikke og Maria

Altid god service 👍

Altid god service både når der er brug for behandling og køb i webshoppen 👍

12. juni 2025

Kære Jette

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt du synes jeg gør det godt.
God weekend

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mange lækre varer i webshoppen

Mange lækre varer i webshoppen, som hurtig gøres klar til afhentning eller forsendelse

22. mars 2025

Hej Heidi

Takker for din anbefaling. SÅ dejligt du vender tilbage gang på gang. Dejligt du er glad for produkterne

Hilsen Maria

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv