GLAMRDiP Danmark 🇩🇰 Anmeldelser 1 099

4,7

Svært i starten men virkelig gode produkter. Jeg er allergisk for gel og andre uv-hærdende produkter, det her er virkelig et godt alternativ!

Trenger ikke dra til neglesalong lenger fordi Dippi er alt jeg trenger for å ha fine negler! Har gått 3 uker siden jeg fikset neglene nå med dippi neglesett, og de er fortsatt like fine! Så positivt o... Vis mer

1. Helse- og velværebutikk
  2. Kosmetikkforretning

GLAMRDiP – Salonnegle. Derhjemme. Smukke, holdbare negle uden UV-lys. Vegansk, skånsomt og nemt. Passer til alle. Elsk det – eller få pengene tilbage.

100 % tilfredshed – eller pengene tilbage

Prøv 3 manicurer helt uden risiko

Prøv 3 manicurer helt uden risiko
Det kræver måske et par forsøg at lære – og det er helt okay. Du kan teste vores kit i ro og mag: Hvis du ikke får salonresultater efter 3 forsøg, får du alle pengene tilbage. Tusindvis af kunder i hele Skandinavien har allerede fået fantastiske negle derhjemme – til en brøkdel af prisen fra en salon. Se ægte før- og efterbilleder og læs ærlige anmeldelser her: https://glamrdip.dk/pages/resultater

4,7

Enestående

1k anmeldelser

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Kjempefine negler som holder godt!

Det er lekende lett å legge disse neglene, men krever nøyaktighet. Når du først får teken på det, så varer de frem til de er så utvokst at du vil fjerne de. Masse fine farger, og de er sterke og lette på fingrene ☺️ eneste som er litt pes er å fjerne de, men med en elektrisk fil og så varme med removervæsken, så går det ganske raskt ☺️

7. august 2025

Tar for lang tid

Veldig fine farger. Neglene ble veldig fine. Men det tok lang tid å ta på. Og det tok enda lengre tid å få av. Mye lengre tid enn forventet. Tok av neglelakken med dippi sin remover. Med småbarn i huset er det ikke så mye tid til selvpleie. Så jeg går nok tilbake til uv gellakk.

12. februar 2025

Hei Marte,

Tusen takk for at du deler din ærlige tilbakemelding! 💕 Vi vet at tiden er dyrebar – spesielt med småbarn i huset – og vi forstår at både påføring og fjerning må være så enkel og effektiv som mulig.

dippi-systemet er laget for å gi langvarige, salongperfekte negler uten UV-lampe, men vi skjønner at det kan ta litt tid å bli vant til teknikken. Basert på tilbakemeldinger fra kundene våre ser vi at fjerning i snitt tar rundt 15 minutter når teknikken er riktig og lagene ikke er for tykke. Små justeringer, som å file bort det øverste laget før man bruker removeren, kan ofte gjøre en stor forskjell i hvor raskt neglene løsner.

Om du vil gi det en ny sjanse, send oss gjerne en melding på support@dippi.no – vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med tips og triks for en enklere og raskere prosess! 💖

Varme hilsener,
Mathilde
dippi-teamet

Veldig fornøyd!

Syns produktene er veldig gode! Tar litt tid å lære seg å gjøre det sånn at det ser bra ut og sitter lenge, men enn så lenge, er jeg veldig fornøyd! Og stooor tommel opp til kundeservicen dems, du kan virkelig stole på at hvis noe skulle skje så er de der for å hjelpe deg!

5. februar 2025

Salong-negler!

Bestilte et Dippi-kit for å teste denne metoden og jeg ble ikke skuffet!! Steg for steg forklaringen gjorde hele prosessen smertefri. Tar litt tid, men så blir resultatet perfekte negler som holder det de lover. Ingen avflassing og riper, bare fantastisk flotte negler som ser ut som de skulle vært gjort i salong. I tillegg var kundeservicen upåklagelig 👍 Nå går neglelakken i søpla!! 😊

1. februar 2025

Utrolig fornøyd med kundeservice

Utrolig fornøyd med kundeservice, og utrolig fine farger. Tar litt tid å få det til å bli super bra, men med øvelse så blir man bedre for hver gang ❤️

27. januar 2025

Fantastisk!!

Syns det var vanskelig å få det skikkelig til i starten men etter fantastisk god og hygggelig kundeservice har jeg endelig knekt koden! Så stas å kunne stelle neglene hjemme også ser det like eksklusivt ut som fra salong! 10 av 10.

13. januar 2025

Gir sopp- styr unna.

Gir sopp og chemical burn - styr unna.

21. januar 2025

Hei Daria,

Håper du har det bra.

Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi er veldig lei oss for at du har opplevd dette, og ønsker å forklare hva som kan ha skjedd. 😓

Ut fra beskrivelsen kan dette skyldes en grønn flekk (også kjent som "grønn negl") eller en soppinfeksjon. Dette skjer ofte når det oppstår en liten løfting mellom manikyren og negleplaten, som kan føre til at vann og fuktighet samler seg. Dette skaper dessverre en varm og fuktig miljø som kan føre til infeksjoner.

Dette skyldes ikke produktet i seg selv, men kan oppstå dersom manikyren ikke påføres eller vedlikeholdes korrekt. Hvis det for eksempel blir en liten åpning eller løfting mellom manikyren og negleplaten, kan fuktighet trenge inn. Dette kan skape en fuktig og varm miljø som i sjeldne tilfeller kan føre til en soppinfeksjon.

Dette er ikke unikt for våre produkter, men kan skje med alle neglesystemer (som akryl eller gellakk) hvis det er løfting. Heldigvis er dette enkelt å forebygge ved å sikre en god forberedelse og riktig påføring.

Vi anbefaler blant annet:

- Å sørge for at negleplaten er ren, tørr og fri for oljer før påføring.
- Å bruke produkter som Prep for å optimalisere vedheft.
- Å unngå å legge produktet direkte på neglebåndet, da dette kan føre til løfting.

Hvis du oppdager løfting i manikyren, er det viktig å ta grep raskt – enten ved å forsegle den eller fjerne den for å unngå at fuktighet samler seg.

Vi vil gjerne hjelpe deg med flere tips og sørge for at du får den beste opplevelsen fremover! Ta gjerne kontakt med oss direkte, så finner vi en løsning sammen. 💗

dippi team

Bra service

Er veldig fornøyd med dippi. Fine og holdbare negler, som er overraskende enkle å legge. Bra utvalg av farger. Kommer til å bestille mer herfra. Tusen takk❤️

12. januar 2025

Vonde fingre og ødelagte negler…

Var veldig spent på dette konseptet! Det er i utgangspunktet lett å påføre og man får et fint resultat. Varer i ca 2 uker før det blir porøst eller løsner fra neglkanten. Jeg har satt på 2 ganger og første gangen gikk det greit å fjerner, og neglene mine ble bløte. Dette kan man leve med. MEN da jeg fjernet påføring nr 2 så har jeg ødelagt neglene mine totalt og det gjør fryktelig vondt på fingrene og neglene. Dette stoffet man bruker til å fjerne med etser bort neglene og det er virkelig ikke bra for fingrene. Føles litt som at man har brent seg på fingertuppene og neglene er vondt når man bruker hendene. Virkelig ikke å anbefale! Hadde man kunnet fjerne det på en annen måte hadde dette vært en god ide:(

4. januar 2025

Hei Kristine,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse, selv om det er trist å høre at du ikke er fornøyd. Først og fremst vil vi beklage for at produktet ikke har levd opp til forventningene dine, og at du har opplevd ubehag med både fingre og negler. Din tilbakemelding er utrolig viktig for oss, og vi ønsker å gjøre alt vi kan for å snu denne opplevelsen.

Når det gjelder fjerning, forstår vi at det kan være utfordrende. Vår Remove Solution er nøye utviklet og produsert i Sverige for å sikre skånsom og effektiv fjerning av dipping powder, samtidig som neglene holdes sunne. Vi har mottatt mange gode tilbakemeldinger på at det fungerer utmerket, men vi forstår også at alles negler er unike, og noen kan oppleve problemer dersom prosessen ikke utføres optimalt.

Vi har eksperter i dippi som gjerne hjelper deg med tips og triks for en bedre og tryggere fjerning. Hvis du kontakter oss på support@dippi.no, kan vi gi deg en personlig veiledning for hvordan du kan gjøre dette uten å skade neglene dine.

Vi jobber også kontinuerlig for å forbedre våre produkter og metoder. Faktisk lanserer vi snart en ny fjerningsteknikk som vi håper vil være enda mer skånsom og brukervennlig for våre kunder.

I mellomtiden anbefaler vi at du gir neglene og fingertuppene dine en liten pause slik at de kan få helet seg. Vår Nourish-væske er spesielt formulert for å styrke og pleie neglene, og vi tror den kan være til stor hjelp for deg.

Vi ønsker virkelig å hjelpe deg med dette og ser frem til å høre fra deg på vår support-mail slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.

Takk igjen for din tilbakemelding – den hjelper oss med å bli bedre, og vi håper vi får muligheten til å rette opp denne opplevelsen for deg!

Med vennlig hilsen,
dippi-teamet

Kjekt opplegg, men funker dårlig.

Har prøvd dippi i 2 uker nå, og er veldig kjekt produkt da det tar veldig kort tid å utføre. Men, etter bare noen dager knekker lagene med dippulveret, som glass. Føler det funker dårlig på lange negler. Tror dessverre dette ikke er en lang fix men en Quick fix.

15. desember 2024

Hei Lisa

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss! Vi setter stor pris på din ærlige tilbakemelding.

Det er flott å høre at du liker hvor raskt og enkelt dippi er å bruke. Vi forstår samtidig din frustrasjon med at lagene knekker på lange negler. Dette er heldigvis ikke en vanlig erfaring for de fleste av våre kunder. Faktisk opplever mange av våre kunder holdbarhet på over 3 uker, selv på lange negler, når produktet påføres riktig og forsterkes der det trengs.

dippi er utviklet for å være en langvarig løsning som gir sterke og vakre negler, ikke bare en "quick fix." Vi ønsker derfor veldig gjerne å hjelpe deg med tips og råd for å oppnå best mulig resultat! Ikke nøl med å kontakte oss på support@dippi.no – vi er her for deg og vil gjøre alt vi kan for å finne en løsning som passer til dine behov.

Vi håper virkelig at vi kan hjelpe deg med å oppleve de fantastiske resultatene vi vet dippi kan levere.

Vennlig hilsen,
Team dippi

Skuffende!

Skuffende!
Fargene er ikke like farge som du ser i annonsen.
Anbefales ikke!

3. desember 2024

Hei Bahar,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår at det kan være frustrerende når farger ikke helt samsvarer med forventningene, og vi beklager at dette opplevdes skuffende. Hos Dippi er vi opptatt av å sikre at alle våre kunder er fornøyde, og vi ser at du allerede har vært i kontakt med vår kundeservice og kommet frem til en løsning.

Vi ønsker også å forklare hvorfor små avvik kan oppstå mellom det du ser på en skjerm og hvordan fargen ser ut i virkeligheten. Farger på en mobil- eller PC-skjerm kan variere avhengig av skjermens lysstyrke, kontrast, oppløsning og kalibrering. Selv små forskjeller i skjerminnstillinger kan gjøre at farger fremstår annerledes på en skjerm enn på et fysisk produkt. Dette er en teknisk utfordring som gjelder for alle digitale bilder.

Når det gjelder våre produktbilder, legger vi stor vekt på å gjenskape fargene så nøyaktig som mulig. Vi bruker profesjonelt utstyr og høyoppløselige bilder for å minimere avvik. Selv om vi gjør alt vi kan, kan små forskjeller forekomme, men disse er normalt svært små.

Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden, og vi er alltid her for å hjelpe hvis du har spørsmål eller trenger noe annet. Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss.

Med vennlig hilsen,
dippi Team

Veldig god service

Veldig god service! Veldig behjelpelige og på tilbudssiden når leveringstiden ble litt lengre pga en vare som ikke var på lager. Veldig fornøyd med produktet og kjøpsopplevelsen, anbefales! 😊

26. november 2024

Elsker det

Elsker det! Super enkelt å påføre, og kundeservicen er helt fantastisk!🤩✨🫶🏻

22. november 2024