Hurtigt og effektiv service. Bestilte fredag og modtog allerede produktet mandag. Flot -lignede en gave- og trygt indpakket, også med en lille hilsen skrevet i kassen da man modtog pakken, ret sødt f... Vis mer

Dejligt nem og overskuelig hjemmeside at navigere rundt i, med mange lækre produkter indenfor K- beauty til en fornuftig pris. Købte blandt andet en serum, som jeg er blevet helt vild med at bruge, da... Vis mer

1. Leverandør av skjønnhetsprodukter

Hos Beauty Kompas kombinerer vi vores dybdegående kendskab til koreansk hudpleje med en brændende passion for innovation og en dedikation til fremragende kundeservice. Udstyret med Jons baggrund i biokemi og Johns og Sofies erfaring fra Korea ser vi frem til at hjælpe dig på rejsen mod strålende hud med K-beauty. Vores mission er ikke blot at tilbyde effektive og populære koreanske hudplejeprodukter, men også at gøre dem overkommelige og let tilgængelige for alle. Vi forstår, at den komplekse verden af K-beauty kan være forvirrende, og vi er her som din pålidelige guide gennem junglen af produkter og rutiner. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren entusiast, er vores mål at gøre din rejse til smukkere og sundere hud så enkel og tilgængelig som muligt.

4,7

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Great service

Great service, good prices and fast delivery. Also loved a little touch with a note inside the box’s. Small detail, but makes whole experience so much nicer:)

8. februar 2026

Hurtigt og effektiv service

Flot -lignede en gave- og trygt indpakket, også med en lille hilsen skrevet i kassen da man modtog pakken, ret sødt faktisk :)

30. januar 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Købte to produkter fra hjemmesiden, som blev afsendt samme dag. Jeg benyttede deres funktion som anbefalede efter min hudtype, og de cremer jeg købte, en serum og en fugtighedscreme, er bare virkelig gode og gode for min hud.

10. desember 2025

Har fået en mail om at vurderer

Har fået en mail om at vurderer, men jeg har stadig ikke modtaget min pakke efter 1,5 uge. Der er en efterlysning i gang men jeg får ingen opdateringer selvom jeg har skrevet til dem og står og skal bruges til en gave.

2. desember 2025
Logoen til Beauty Kompas

Svar fra Beauty Kompas

Kære Sofie

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot. Vi er naturligvis kede af, at forløbet ikke helt har levet op til dine forventninger.

Anmeldelsesmailen fra Trustpilot udsendes automatisk og ikke af os, og vi beklager, hvis tidspunktet har givet anledning til frustration. Din anmeldelse vedrører primært leveringen og den efterlysning, der var hos fragtselskabet. Selvom vi desværre ikke har indflydelse på fragtselskabets håndtering, har vi løbende været i tæt dialog med dem for at få sagen afklaret hurtigst muligt.

Vi har valgt at holde dig opdateret, når der var nyt i sagen, og vi bestræber os altid på at svare vores kunder inden for 24 timer. I dette forløb gik der på et tidspunkt knap 27 timer, hvilket vi selvfølgelig beklager.

Vi er glade for, at sagen nu er afsluttet, at pakken er kommet frem, og at gaven nåede frem i tide og blev forhåbentlig godt modtaget. Vi håber, at dette kan være med til at give et mere positivt indtryk af os fremadrettet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback – den er værdifuld for os og hjælper os med løbende at forbedre vores service.

Mvh.
Beauty Kompas

De er suveræne

Jeg har flere gange bestilt hos beautykompas og med god grund, både større og mindre bestillinger. Denne gang har jeg skiftet produkter grundet graviditet som giver mere tør hud samtidig med at årstiderne skifter. Jeg valgte en pakke sammensat på forhånd og den er fuldstændig wonderful. De er suveræne i udvalget som lever op til forventningerne og produkterne kommer med lynets hast.

17. oktober 2025

Best products

Quick, efficient and high quality. What else do you want?! This company has an amazing range of products for all skin types. The delivery is quick and the products are packaged safely with a cute note, love this company!!!!

13. august 2025