Dit bedrijf overtreedt de garantieregels en na hen hier meermaals op gewezen te hebben blijven ze het weigeren. Let dus op: - Ze geven je niet je wettelijke twee jaar garantie, maar slechts e... Vis mer
Se hva andre synes
Naar aanleiding van 'de verhalen hier' eerst contact gezocht via whatsapp. Vriendelijke reactie en uitleg over hun werkwijze. Daarna een DeWalt accuboormachine aangeschaft en binnen 24u ontvangen. Zi... Vis mer
Ik heb enige tijd geleden zonder problemen iets besteld en gekregen bij HD- gereedschappen. Mijn review nu gaat over iets wat ik niet gekocht heb. Ik had een zaag en geleider gekocht. De klantenserv... Vis mer
Ze zijn blijkbaar geen dealer meer. Dit had toch wel ergens vermeld mogen staan want nu mis ik de mogelijkheid om te punten te sparen en garantie te verlengen. Reden: ze zouden een “Europese s... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Verkoop van professioneel elektrisch gereedschap en toebehoren. Gespecialiseerd in Makita, DeWALT, Bosch Professional, Metabo...
Kontaktopplysninger
Kieenweg 20, 5991 EK, Baarlo, Nederland
- 077-4770581
- info@hd-gereedschap.nl
- hd-gereedschap.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
snel en correcte leveringen
Afwijkingen van standaard-pakket kan tot verrassingen leiden
Op zoek naar een Makita grasmaaier, heb ik gekozen voor de DLM382PT2. HD gereedschap bleek een voordelige aanbieder, dus daar de machine besteld. De iets langere levertijd dan andere aanbieders, nam ik voor het prijsverschil graag op de koop toe. Bij levering bleek de machine niet in een originele doos te zitten. Opvallend, maar geen probleem als alles compleet en nieuw is. Dat leek zo, tot ik later tot de ontdekking kwam dat een mulchplug ontbrak. Volgens Makita (en bij alle aanbieders) standaard geleverd bij die machine. Alleen HD heeft ergens op hun website staan dat zij de mulchplug niet standaard meeleveren. Dat had ik natuurlijk kunnen zien, maar in de veronderstelling dat een 382PT een 382 PT is, daar niet naar gekeken.
Kortom: ik heb geen probleem met de aanbieder, vind het wel opmerkelijk dat ze spullen ompakken en eigen pakketten samenstellen blijkbaar. Goed opletten dus!

Svar fra HD Gereedschap
Een klant krijgen is makkelijk, een klant houden daarentegen...
Wij hebben een aantal tackers gekocht bij dit 'bedrijf'. Eén daarvan is stuk, na een week al. Hier meerdere mails over gestuurd maar er wordt totaal niet op gereageerd.
Dus bezint eer ge begint!

Svar fra HD Gereedschap
Paar haartjes kost je 5 euro aan schoonmaak kosten...
Omdat er een paar hondehaartjes op de afkort zaag zaten werd er ff 5 euro in mindering gebracht op het retour tegoed.
Wou dat ik 5 euro verdiende in 5 seconden werk... ff blazen er weg haartje..
Slechte service..
1 keer maar nooit weer hier bestellen...
Kan ik een klant niks verkopen willen ze er toch iets voor hebben lijkt 't wel.
Absurd
Tevreden met aankoop, service en levering.
Leveringstijd zoals aangegeven. Nadat bleek dat de accessoires ontbraken zijn deze direct nagestuurd en had ik het de volgende dag in huis. Zowel de service van HD-Tools (zeer vriendelijke en meedenkende dame aan de telefoon) als de bezorging via GLS verliep prima!
Goed bedrijf!
Een paar keer besteld hier,goede terugkoppeling via de klantenservice. Ben zeer tevreden.
Zeer klantvriendelijk
Toen ik belde met wat vragen over een zaagmachine kreeg ik een dame met verstand van zaken aan de telefoon.
Na mijn bestelling werd ik gebeld met de vraag of het uitkwam als de zaagmachine de volgende dag geleverd werd. Ook toen ik na de levering belde met een vraag, werd ik weer uitermate deskundig en vriendelijk te woord gestaan. Een bedrijf dat het woord “klantvriendelijkheid” goed begrepen heeft.
Ik heb anderhalve week geleden mijn in…
Ik heb anderhalve week geleden mijn in de soep geraakte vlechtmachine terug gestuurd en nog altijd geen ontvangst bevestiging gekregen of gehoord hoe de situatie is..
Daar ben ik ZEKER niet tevreden over..
Professioneel advies, scherpe prijs
Professioneel advies voor een scherpe prijs en snel geleverd !
Goede producten en service
Goede producten, snelle service
Prima site en goede prijzen
Prima site en goede prijzen. Snel geleverd en bedankt voor de goede service! Ik had verkeerde accu bij de machine besteld. Ze belden of dat dat wel klopte en ik kon de bestelling meteen aan de telefoon aanpassen!

Set met DeWALT TSTAK Tough bewaar systainers
Set met DeWALT TSTAK Tough bewaar systainers besteld. Volgende dag keurig afgeleverd. Vaker zaken gedaan met dit bedrijf. Tot nu toe zeer goede ervaringen.
Vreemde zaken
Makita DLM380Z besteld. Dit is een accugrasmaaier (alleen de body, zonder accu’s). Ik krijg een doos binnen van DLM380PT2 (is een pakket met grasmaaier en 2x accu) deze doos is reeds geopend geweest en de accu’s zijn uit de doos gehaald. Bij navraag zeggen ze dat ze dit doen om de laagste prijs te bieden. Ik ben het hier niet mee eens omdat ik een nieuw en ongeopend product verwacht. Als ik een product met een beschadigde doos had gewild dan had ik er wel een op Marktplaats gekocht. Ik kan het product op eigen kosten retour sturen.
LET OP! GEEN OFFICIEEL MAKITA DEALER!

Zeer slecht
Zeer slecht, ik raad aan om geen bestelling te plaatsen bij HD tools of HD gereedschap.nl zowel direct als via Bol.com. Een product besteld wat op voorraad was en netjes betaald. Waarna na 3 dagen de bestelling geannuleerd wordt met als reden dat het niet op voorraad is. Later blijkt dat ze het product niet willen leveren voor de prijs waarvoor het product besteld is. Op de website staat het product wel maar dan wel duurder. Goed bezig 👍

Svar fra HD Gereedschap
Dit bedrijf is wel goed maar door dat…
Dit bedrijf is wel goed maar door dat zij verzenden met gls bestel ik hier niet meer ik heb 4 dagen geleden een bestelling gedaan zou vandaag komen volgens trac en tracé nu komt hij maandag pas is blijven liggen in depot kan ik maandag vrij nemen voor ontvangst mijn tip neem een andere bezorger HD tools dan bestel ik ook weer maar nu niet neem tnt of dhl die doen wat er beloofd wordt gooi GLS aan de kant neem een ander

Svar fra HD Gereedschap
leveren één artikel ivp twee (metabo)…
leveren één artikel ivp twee (metabo) en reageren verder niet meer... schandalig bedrijf wegblijven!!
Wat een ontzettend rot bedrijf
Wat een ontzettend rot bedrijf! Ik bestel een nieuwe machine, de Makita LS1018LN, en krijg 1 of ander duidelijk eerder gebruikt en geopend artikel geleverd. Beschadigd frame, etiketten los en nog durven beweren dat het een nieuwe machine is. De mail:
Bedankt voor de foto’s. Ik zie een aantal hele lichte sporen. Ik kan niet voor 100% beoordelen hoe dit is gebeurd. Het is alleen mogelijk dat dit heeft plaatsgevonden in de fabriek waar de machines in de doos worden gedaan of bij het eenmalig uit de doos halen van de machine mocht een medewerker het serienummer moeten bekijken of als er een volledigheidscontrole plaatsvindt. We kunnen u met hand op het hart aangeven dat deze machine NOOIT is gebruikt. Dat kunt u ook zien aan het zaagblad. Als u ook wat vettigheid tegenkomt, is dat mogelijk. Een machine wordt van fabriek uit ingevet op diverse plekken. Het plakkertje dat niet goed zit… tja, ook dat kan gewoon vanuit fabriek gebeuren.
Nu had u ook al aangeven dat u eerder bij een andere partij ook al een machine had gekocht en die bleek de LS1018L te zijn… Zo ziet u, dat het altijd kan voorkomen dat een machine al uit de doos wordt gehaald en weer terug in de doos gaat.
Maar goed, u wilt een oplossing, wij willen een oplossing. We willen eigenlijk niet onnodig machines op en neer laten sturen, het is immers een perfecte en nieuwe machine en u gaf volgens mij ook al aan dat u de machine snel wilde hebben. We stellen voor dat u de machine gewoon houdt en bij een eerstvolgende bestelling zullen we u een korting van eur 15,- ex btw geven.
Nogmaals, u kunt er echt op vertrouwen dat u een uitstekende machine heeft, die nooit is gebruikt en perfect zal functioneren.
Het enige alternatief is, dat u de machine retour stuurt en dat u uw geld terug krijgt. We kunnen immers niet garanderen dat alles wat wij binnen krijgen vanuit de Makita fabrieken zonder enig krasje oid dergelijks is. Dat klinkt misschien raar, maar dat is gewoon de realiteit bij gereedschap. Wel worden deze dusdanig verpakt dat deze veilig te vervoeren zijn. Piepschuim is daarvoor. Dat kan kapot gaan, maar dan doet het zijn werk.
We horen het graag van u en wensen u alvast een prettige avond.
Makita Nederland: Let op wie je kiest als leverancier!

materialen nooit aangekomen
grief besteld en betaalt en ze zouden zogezegd geleverd zijn maar ik heb nooit iets gezien.
meer dan 1 week later nog steeds het zelfde antwoord.
wij laten iets weten als we meer info hebben.
geen levering en geen geld????

Goede prijzen en snelle levering
Goede prijzen en snelle levering
Veel makita gereedschap besteld, goede prijzen, helaas geen officiële NL dealer dus in januari-maart krijg je niet de gratis accu bij bepaalde machines, verder prima bedrijf.
Goede prijzen & service!
Bestelling geplaatst maar bij de levering bleek de transporteur een deel verloren te hebben. Zeer snel & netjes opgelost door HD gereedschap. Goede prijs en service, bedankt!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.