Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Let op met dit bedrijf. Het is geen officiële Makita dealer. Ik heb een slagschroefmachine set en lege Mboxen besteld. Deze slagschroefmachine kwam niet in de originele Mbox aan. Ook zat er een... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb enige tijd geleden zonder problemen iets besteld en gekregen bij HD- gereedschappen. Mijn review nu gaat over iets wat ik niet gekocht heb. Ik had een zaag en geleider gekocht. De klantenserv... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av byggemaskiner og verktøy

Skrevet av virksomheten

Verkoop van professioneel elektrisch gereedschap en toebehoren. Gespecialiseerd in Makita, DeWALT, Bosch Professional, Metabo...

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Geen originele verpakkingen/Mboxen #verkeerde artikelen

Let op met dit bedrijf. Het is geen officiële Makita dealer.
Ik heb een slagschroefmachine set en lege Mboxen besteld.
Deze slagschroefmachine kwam niet in de originele Mbox aan. Ook zat er een verkeerde inleg in waardoor de machine niet goed past. Op de lege Mboxen zitten nog stickers van de machines die erin hebben gezeten.
Retourneren moet in originele verpakking maar die krijg je bij aankoop al niet.
Ik heb alleen contact gehad over de inleg maar ze doen er niks aan.

11. mars 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Goede prijs, maar slechte service en geen reactie op klachten

Ik heb bij HD-Tools een Makita bit- en doppenset besteld omdat de prijs erg goed was. Helaas is mijn ervaring met dit bedrijf uiteindelijk toch teleurstellend geworden, vooral door het gebrek aan communicatie vanuit het bedrijf.

1. Levering en verzending
Volgens de website worden bestellingen vóór 17:00 uur de volgende werkdag geleverd. Mijn bestelling werd donderdag om 17:02 geplaatst, maar is uiteindelijk pas de woensdag daarop bezorgd. Hierdoor kon ik de set niet gebruiken voor de klus waarvoor ik hem had besteld. Daarnaast kwam het pakket aan in een gescheurde en ingedeukte doos, wat weinig vertrouwen geeft in de zorgvuldigheid van de bezorging.

2. Garantie / productprobleem
Verder is er na ongeveer een maand (en slechts één keer gebruik) al roestvorming zichtbaar op meerdere bitjes. De set is schoon, droog en binnenshuis opgeslagen, dus dit vind ik niet wat je van een product in deze prijsklasse mag verwachten.

Over beide onderwerpen heb ik afzonderlijk contact opgenomen met HD-Tools om dit kenbaar te maken, maar op geen van mijn e-mails heb ik een reactie ontvangen.

Conclusie
Het product was scherp geprijsd, maar de klantenservice laat het volledig afweten. Zowel bij een klacht over de levering als bij een probleem met het product komt er simpelweg geen reactie.
Om die reden zou ik hier zelf niet nog een keer bestellen.

8. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had een klein issue met een…

Ik had een klein issue met een gereedschapstuk (pech gevalletje) die ik deze week nodig heb. Na een korte video call alles uitgelegd. Er is vervolgens gelijk een vervangend onderdeel toegestuurd zodat ik gelijk de volgende dag verder kon. Top service!

4. februar 2026

Ik heb gereedschap besteld

Ik heb gereedschap besteld. Dat werd snel geleverd. De verpakking was een gerecyclede doos en de opvulling was gedaan met stevig papier. Wat fijn dat dit bedrijf bewust milieuvriendelijk te werk gaat.
Ook de app werd snel en viendelijk beantwoordt. Dikke duim voor dit bedrijf.

16. januar 2026

Goed meegedacht!

Ik had onder andere een Makita 18v accu besteld en een Stealth Mount houder voor accu's. Kreeg ik een belletje van de klantenservice dat of ik wel de juiste houder had besteld, want die waren voor de 40v accu's. Top, toch! Ze hebben de bestellingaangepast en kreeg de volgende dag de accu met juiste houder thuis geleverd!

12. januar 2026

Svar fra HD Gereedschap

Bedankt voor uw reactie, fijn om te horen!

Kansloos bedrijf

Kansloos bedrijf. Biedt producten aan die ze niet eens leveren. Clickbait

8. desember 2025

Beste David,

We zullen het even verduidelijken.

U had een combihamer besteld. Helaas bleek dat door een voorraadverschil we deze niet meer op voorraad hadden. Dat is natuurlijk heel vervelend. We hebben wel de dag erop direct uw bestelling geannuleerd en u het geld teruggestort.

Onze excuses voor het ongemak.

NIKS MAAR DAN OOK NIKS ONTVANGEN

ZEER SLECHTE SERVICE MENSEN NIKS BESTELLEN HIER WANT BIJ MIJ IS HET SCHIJNBAA4 GELEVERD EN ONDER DE CARPOORT NEERGEZET, TOEN IK THUIS KWAM WAS ER NIKS TE VINDEN ONDER DE CARPOORT. EN NU ZEGGEN ZE DAT IK OOIT EENS TOESTEMJING HEB GEGEVEN AAN GLS OM MIJN PAKKETJES ONDER DE CARPOORT NEER TE ZETTEN
DUS NOGMAALS KOOP HIER NIKS MIJ KOST HET NU 250 EURO EN ZE DOEN ER GEWOON NIKS AAN

Beste HD TOOLS,

Dank voor uw reactie, maar ik wil duidelijk stellen dat ik nooit toestemming heb gegeven aan GLS om mijn pakket zonder handtekening neer te zetten. Enkel een neerzettoestemming is volgens mij niet voldoende om aansprakelijkheid over te dragen, zeker niet als deze al enkele jaren oud is.

Ik verzoek u daarom om bewijs te overleggen dat mijn pakket daadwerkelijk door GLS met handtekening of foto is afgeleverd, zoals gebruikelijk bij waardevolle pakketten. Totdat dit bewijs wordt geleverd, betwist ik dat er geldige toestemming is gegeven.

Het verlies van dit waardevolle pakket had voorkomen kunnen worden met een correcte aflevering, en ik hoop dat HD Gereedschap dit in de toekomst beter borgt om dergelijke situaties voor andere klanten te voorkomen.
Ik ga er ook alles aandoen om jullie manier van werken bekend te maken.

Groet,
Dennis Cuppen

27. oktober 2025

Svar fra HD Gereedschap

Beste Dennis, We betreuren oprecht dat u uw pakket niet kunt vinden.

We zullen de situatie wel even duidelijk schetsen.

Wij hebben niet zelf gezegd, dat u ooit toestemming heeft gegeven aan GLS, maar GLS heeft dit zelf verklaard en ook een (elektronisch) bewijs hiervan overhandigd.

U heeft hier blijkbaar het afgelopen jaar al enkele malen gebruik van gemaakt.

Maar het is inderdaad wel een risico om dat te doen. Wij raden ook niemand aan om een neerzettoestemming te geven. Wij leveren altijd de dienst dat het bij u wordt geleverd met een handtekening bevestiging, maar als daarvan wordt afgezien en u GLS toestemming geeft een duur pakket onder de carpoort neer te laten zetten waarbij u het risico ineens loopt, kunnen wij helaas hier niets aan doen.

Zonder neerzettoestemming worden pakketten alleen maar afgeleverd als u daarvoor tekent en dat zouden wij dus altijd doen met waardevolle pakketten.

0 service als iets stuk gaat

Snelle levering, goed verpakt, maar zeer slechte (= geen) service wanneer iets kapot gaat.
Als je gereedschap hard nodig hebt en kwaliteit wil: Koop rechtstreeks en niet bij een online 'tussenwinkel' als HD-Tools. Hebben een eigen monteur, maar als die op vakantie is blijft het blijkbaar liggen.
Vervolgens ligt de bosmaaier weken bij de leverancier (nog geen halve dag gebruikt, A-merk, duurdere versie) en pas bij navragen een update in de trant van 'wij zijn afhankelijk van de leverancier', meer niet.
Geweldig, maar ik heb er helemaal niks aan. Ondertussen is het zomermaai seizoen verprutst.

Goede les: Geef een paar tientjes meer uit en je krijgt gewoon service (waar je recht op hebt).
Voor mij nooit HD-Tools meer.
Doe er je voordeel mee.

12. september 2025

Beste "klant",

Vervelend dat u het zo heeft ervaren!

Helaas kunnen we geen inhoudelijke reactie sturen, omdat het een anonieme reactie is, maar we nemen het uiteraard ter harte.

We snappen niet helemaal wat u bedoelt met "tussenwinkel". Als iets defect raakt als gevolg van fabrieksfouten, heeft u uiteraard garantie en dat proberen we ook altijd zo snel als mogelijk voor u af te handelen. Als een defect klein is, kunnen we dit ook in huis voor u maken en anders zal het altijd retour moeten naar de leverancier, dat geldt eigenlijk voor alle aanbieders. Maar we snappen natuurlijk dat als iets kapot gaat dat het zo snel al mogelijk weer terug is...

Snelle en fijne klantenservice

Ik had een zaag en geleider gekocht. De klantenservice waarschuwde mij proactief dat beide producten niet bij elkaar passen en bood ook gelijk een alternatief. Contact met klantenservice was bijzonder prettig en snel.
Uiteindelijk had men niet de specificaties die ik zocht. Maar een volgende keer zal ik zeker bij HD- gereedschappen langs gaan.

4. august 2025

Makita set gekocht

Op 28 juli tijdens ons uitje naar Luxemburg een makita accutol-set in box in Limburg gekocht.
Vriendelijk geholpen door de dame aan de balie.
Later nog even gebeld voor een klein onderdeeltje wat als service werd toegestuurd.

28. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen originele verpakking van het product.

Het bedrijf levert geen producten in originele verpakking.
Ik bestelde een boormachine van het merk Makita, dit product kreeg ik in een andere doos geleverd, zonder originele verpakking. Dit hadden ze wat mij betreft wel duidelijk op de website mogen vermelden, hoogst waarschijnlijk gaat het om gerefurbished producten die ze aanbieden. Mocht ik dit gewild hebben, dan had ik wel even op marktplaats gekeken. De boormachine dan ook geretourneerd, waar ik overigens zelf voor moest betalen. Het volledige aankoopbedrag terug gestort gekregen.

13. februar 2025

Beste "Red",

Wat vervelend dat u onze goede intenties op deze manier heeft ervaren.

Op de eerste plaats zullen wij nooit gebruikte of "refurbished" artikelen verkopen. Alle artikelen zijn ALTIJD nieuw.

Daarnaast is het zo, dat ons beleid is, dat we al het verpakkingmateriaal dat wij binnenkrijgen, of het nu dozen zijn, plastic om de pallets, karton, luchtzakjes, hergebruiken waar mogelijk. Dit reduceert ons afval met meer dan 95% en daar zijn we ook trots op.

Op onze pakbon vermelden we dit ook. Dan kan het inderdaad gebeuren, dat u een nieuw artikel ontvangt in een andere overdoos.

Helaas heeft het voor u toch voor een onbehaaglijk gevoel gezorgd en heeft u, waar u ook recht op heeft, het product retour kunnen sturen waarna we het volledige aankoopbedrag direct hebben teruggstort.

Slechte garantie en retourbeleid

Levering ging prima, maar artikel ging binnen 2 weken stuk. Mail gestuurd. Ze hebben navraag gedaan bij leverancier en dit blijkt volgens hun niet onder garantie te vallen. We mogen het artikel terugsturen maar hoeven er niet veel van te verwachten. Zelf beroepen ze zich dus alleen op de leverancier. Ze kunnen echter ook zelf hún verantwoordelijkheid nemen en dat doen ze niet. Was erg schappelijk geweest als ze ons tegemoet gekomen waren. Hier kopen we nooit weer!

8. januar 2025

Svar fra HD Gereedschap

Beste onbekende en ontevreden klant,

We herkennen ons hier niet in. U heeft recht op een machine die het doet en uiteraard krijgt u fabrieksgarantie op alle machines. Maar als ik het zo lees, kan het natuurlijk ook zijn dat de machine is overbelast geweest en dat valt dan helaas nooit onder garantie. Helaas kan ik niet zien wie u bent en hoe we dit kunnen oplossen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Beetje jammer dat het bedrijf gebruikte…

Beetje jammer dat het bedrijf gebruikte spullen verkoopt. Ik ben niet de eerste zo te lezen. Een lege Makita Mbox besteld. Kreeg het wel snel binnen, maar wel een gebruikte! De Mbox was eentje die samen met een machine verkocht werd. De stickers van het product was wel eraf gehaald, maar zat nog lijmresten op. De waarschuwingssticker van dat er een batterij in zit zat er nog op (ja deze is moeilijk te verwijderen). Ook de inlay van een slagschroevendraaier type zat er nog in.
Retour? Ja kan wel, maar zelf verzendkosten betalen. Is het niet waard voor iets van 19 euro om daar 7 euro verzendkosten te betalen om terug te sturen. Let op! Bestel liever bij de concurrent, misschien paar euros duurder, maar geen verassingen (gebruikte producten) en betere retourbeleid.

24. desember 2024

Svar fra HD Gereedschap

Beste klant, we kunnen u geruststellen dat we NOOIT gebruikte spullen verkopen. Wat u hierboven beschrijft, houdt niet in dat het een gebruikte MBox is, maar één waar een sticker op zat. Normaal gesproken halen we die er dan af om verwarring te voorkomen. Uiteraard is 'de Mbox nooit gebruikt geweest.

Snelle levering van plug-out

Een pluim voor de snelle levering door HD tools van Plug-out pluggenverwijderaar.
Het is een gedegen kwaliteitsproduct dat doet wat het belooft. Hierdoor kunnen wij een mooie tijdsbesparing bij installatiewerkzaamheden realisen.

6. april 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv