GLOSSYBOX Anmeldelser

2,8

Helt håpløst at en sak lukkes etter hver mail og at man ikke kan ha løpende kontakt med dere. Spesielt når dere har erkjent at GB har gjort en feil. I min sak bare legges det en feil oppå den so... Vis mer

Jeg er en fast kunde hos glossybox med mange bestillinger over lang tid. Jeg er fornøyd med produktene da min samboer aldri klager. Pakkene kommer i tur hver måned. Jeg velger å gi god karakter til... Vis mer

Synes det er masse supre produkter, selvom jeg ikke er noe glad i leppestifter, (Jeg er nok mer Lipgloss-dame.😉), jeg skulle ønske det var større tuber av Serum, større krukker av de helt nydelige k... Vis mer

Bestilte julekalender 24 november. Sto at den blir levert 2-6 desember. Nå er det 6 desember og jeg tror nok ikke den kommer før neste år. Sykt skuffende å bestille en julekalender, som ikke kommer i... Vis mer

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Styr unna folkens!! Svindel!!!

Styr unna folkens!!! Sendte inn skriftlig oppsigelse på abonnementet og fikk bekreftet at oppsigelsen min var mottatt og iverksatt. Neste måned ble jeg igjen trekt for ny eske og da jeg tok kontakt med dem hevder de at jeg har ett løpende abonnement som har blitt fornyet (uten min tillatelse!) og vil løpe ett år frem i tid. Til tross for en skriftlig bekreftelse på at abonnementet mitt var sagt opp fra deres side, hevder de at de ikke kan gjøre noe og de har valgt å fornye abonnementet mitt. Rett og slett svindel!

27. oktober 2022

Hallo Michelle,

Takk for at du deler din erfaring. Jeg beklager å høre om frustrasjonen så langt.

Jeg løser gjerne dette problemet for deg. Vennligst oppgi bestillingsnummeret ditt eller kontakt oss via kontoen din, så kan vi løse dette umiddelbart.

Med vennlig hilsen,

Chris

Kundeserviceteam

I love a good box

I love a good box, and happy always when i get my box'es

18. oktober 2022

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care and have a lovely day.

Jane

En form for svindel, styr unna!

Bestilte en pakke for oktober. Fikk en boks for juni..,IKKE hva jeg bestilte.
Den boksen inneholdt meget lite, for meg var den ikke verdt 199 kr. Da kunne jeg heller brukt pengene på noe jeg faktisk har bruk for. En miniatyr-flaske av bodylotion, typ vil knapt rekke over beina?
BRUK PENGENE PÅ DE PRODUKTENE DU TRENGER. Anbefaler lyko og luxplus.
I tillegg vil de at du skal skrive en anmeldelse på deres hjemmeside, men., DE har retten til å publisere denne. Det vil si at en reel vurdering av produktene ikke vil vises. Dette lukter litt småsurt og jeg er ikke så sikker på om det er etisk i 2022 å tvinge folk på abonnementsløsninger (bortsett fra det, ulovlig også i henhold til forbrukerloven) med tanke på forurensning og bruk og kast mentaliteten.

18. oktober 2022

Hei Kathrine

Jeg beklager å høre om frustrasjonen angående denne saken.

Konge hilsen, Glossybox

Alway happy with a new box from glossy…

Alway happy with a new box from glossy 🥰

17. oktober 2022

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Take care and have a lovely day.

Jane

Eg fekk ikkje rabatten på 100,- Eg…

Eg fekk ikkje rabatten på 100,- Eg abonnerer på glossybox. Er eg ikkje ein glossier då?

12. oktober 2022

Hallo Anne,

Jeg beklager å høre om frustrasjonen forårsaket av dette.

Jeg ønsker å hjelpe og få denne saken løst så raskt som mulig.

Vil du være så snill å logge på kontoen din for å se meldingen jeg sendte deg og komme tilbake til meg så raskt som mulig.

Chris
Kundeserviceteam

Det er veldig bra.

12. oktober 2022

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.
Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil bli så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.
Skulle du tilfeldigvis ha spørsmål eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne.

Love it!!!

Love it!!!
Utrolig gøy og bra produkter😍 jeg er superfornøyd med det jeg får og kommer fint pakket😍

11. oktober 2022

Trekker meg dobbelt

Trekker meg dobbelt, ber meg dokumentere dette, men når eg skal sende inn dokumentasjon, går det ikkje an å sende det inn. Skikkeleg, skikkeleg irriterande opplegg. Berre dropp abo, folkens. Oppdatering: Tusen mailer att og fram. Fekk omsider til å sende bilder, etter særs innvikla forklaring. Dei svarer i hytt og pine, medgod-dag-mann-økseskaft-svar. Fortsatt ikkje fått att 199. Bestilte via eit tilbud som skulle gje meg to bokser til prisen av ein (199) , men er blitt trukke frå kortet 199 TO gonger. Aldri meir bite på sånne greier…..!

5. oktober 2022

Hei Herring,

Jeg beklager å høre om frustrasjonen angående denne saken.

Konge hilsen, GlossyBox

Flott

Enkelt og bestille, masse rabattkoder😊

2. oktober 2022

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.

Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil være så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.

Enkel handel

21. september 2022

hei!
Vi er veldig glade for å lese denne tilbakemeldingen fra deg og takker for denne anmeldelsen.
Hvis du vil ha noe som du trenger hjelp i fremtiden, vennligst ikke gjør det
nøl med å kontakte kundeserviceteamet vårt via din nettkonto, så hjelper vi deg.
Ha en fin dag.
Tilbakemeldingsteam

Good and easy.

14. august 2022

Hello,

Thank you for taking the time to leave your review.

It's always such a pleasure to receive this feedback from our loyal customers.

Please don't hesitate to contact our Customer Services Department if you have any further questions or queries, we would be more than happy to assist.

Take care, and have a lovely day.

Sue

Ikke bestill 12mnd abonnement

Synes pakkene er ok. Har ikke så mye negativt å si om dem. Fornøyd med flere av produktene.

Det jeg derimot _ikke_ er fornøyd med:
Mai 2021 bestilte jeg et abonnement som skulle vare i 12 mnd. I begynnelsen av april -22 avsluttet jeg abonnementet, og fikk beskjed om at det var en mnd oppsigelse. Men nei- pakkene fortsatte å komme. Etter to noget frustrerte Mail til kundeservice, har jeg forstått at jeg avbestilte for sent(!!!), og at jeg MÅ motta 12 NYE pakker før abonnementet kan avsluttes.

Dette synes jeg er så dårlig at jeg ikke har ord.

4. august 2022

Hallo Annika,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din anmeldelse.

Jeg er så lei meg for å høre om denne saken, og vi ønsker å få dette undersøkt og løst effektivt, men for øyeblikket kan jeg ikke finne kontoen din.

Kan du kontakte oss via et av kontaktalternativene på nettsiden vår, slik at vi kan hjelpe deg videre?

Vi ser frem til å få løst dette.

Amy

Lurer deg trill rundt

Lurer deg trill rundt. Styr unna. Skulle prøve glossybox for første gang, skulle med en kode få 2 for prisen av 1 boks. La til koden i checkout å alt så bra ut helt til bestillingen var sendt igjennom. Det var da endret til kampanje for førstegangs kjøp hvor jeg heller skulle motta 1 boks for 120 kr. Greit nok. Så ble jeg neste månede plutselig trekt 179 kr for ny boks. Bestilte aldri noe abonnement. Tok kontakt med kundeservice å forklarte at jeg ikke hadde bestilt abonnement, fikk da til svar at alle bestillinger hadde minimum 3 måneders oppsigelsestid å derfor må jeg nå betale for 3 bokser til før «oppsigelsestiden» løper ut. Latterlig. Styr unna for alt det er værdt!
Boksens innhold var forsåvidt også meget dårlig… anbefaler IKKE.

1. august 2022

Hallo Charlotte,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din anmeldelse.

Vi ser frem til å få løst dette.

Amy

Jeg advarer andre på det sterkeste mot…

Jeg advarer andre på det sterkeste mot det her! Det er ren svindel. Jeg har sagt opp på min konto. Enda fikk jeg i posten. Skrev mail til kundeservice. Fikk ikke svar . Fortsatt får jeg esken i posten. Neste skritt nå er å politianmelde, for jeg vet ikke min arme råd! I tilegg så sender de meg TO like bokser med den driten her hver måned!!! STYR UNNA!!!

26. juli 2022

Svar fra GLOSSYBOX

Jeg beklager, det er trist å høre dette.

Kan du sende oss en melding via din konto eller facebook, så sørger vi for å si opp abonnementet ditt?

Felicia

Jeg er veldig fornøyd med Glossybox og…

Jeg er veldig fornøyd med Glossybox og produktene de har i hver boks. Alltid mye spennende.
Eneste negative jeg har å si er at i en boks kom det sånn dipp powder til neglene. Det var litt bortkastet da ikke alle bryr seg om slikt eller har mulighet til å få brukt den. Bortsett fra det så er jeg superfornøyd 😁😁😁

23. juli 2022

Hallo,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse! Vi er glade for å høre at du var fornøyd med tjenesten vår.

Hvis du trenger mer informasjon i fremtiden, kan du gjerne kontakte vårt kundeserviceteam fra din nettkonto.

Vi ønsker deg en fantastisk dag!

kommer nok til p bestille regelmessig…

kommer nok til p bestille regelmessig frammåver

20. juli 2022

Hei Mia,

Vi er virkelig glade for å lese denne tilbakemeldingen fra deg, og takker for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss!

Hvis det er noe vi kan helpe deg med i framtiden, ta gjerne kontakt med vårt kundeservice team via din online konto og vi vil hjelpe deg.

Ha en nydelig dag,

Feedback Team

Jeg er misfornøyd med svarene jeg har…

Jeg er misfornøyd med svarene jeg har fått fra kundeservice vedr. mitt abonnement og det som har vært et betalingsproblem. Jeg fikk ikke svar på mine spørsmål, og jeg forstod ikke hvorfor det var problem når korrekt betalingskort lå inne, og det ikke har vært problem tidligere.

18. juli 2022

Hei,

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemeldig!

Vi beklager virkelig for å høre om denne saken og vil gjerne se på dette nærmere. Ta gjerne kontakt med oss fra din konto for videre etterforskning.

Ha en fin dag,

Feedback team