GLOSSYBOX Anmeldelser

2,8

Helt håpløst at en sak lukkes etter hver mail og at man ikke kan ha løpende kontakt med dere. Spesielt når dere har erkjent at GB har gjort en feil. I min sak bare legges det en feil oppå den so... Vis mer

Jeg er en fast kunde hos glossybox med mange bestillinger over lang tid. Jeg er fornøyd med produktene da min samboer aldri klager. Pakkene kommer i tur hver måned. Jeg velger å gi god karakter til... Vis mer

Synes det er masse supre produkter, selvom jeg ikke er noe glad i leppestifter, (Jeg er nok mer Lipgloss-dame.😉), jeg skulle ønske det var større tuber av Serum, større krukker av de helt nydelige k... Vis mer

Bestilte julekalender 24 november. Sto at den blir levert 2-6 desember. Nå er det 6 desember og jeg tror nok ikke den kommer før neste år. Sykt skuffende å bestille en julekalender, som ikke kommer i... Vis mer

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

😊😊😊

Nice and fast order😊

8. juli 2022

Svar fra GLOSSYBOX

Hi Elisabeth. Thanks so much for your 5* review and I'm so glad to hear you love our products! We really value your feedback and I sincerely hope you continue to enjoy our brand! Best wishes, Anastasija

Har vært kunde før🤩

Har vært kunde før, da var jeg veldig fornøyd, nå er tida inne for litt mer Glossiebox👍

Hei  Cecilie,

Vi er virkelig glade for å lese denne tilbakemeldingen fra deg, og takker for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss!

Hvis det er noe vi kan helpe deg med i framtiden, ta gjerne kontakt med vårt kundeservice team via din online konto og vi vil hjelpe deg.

Elsker glossybox

Elsker glossybox. Masse fine og gode produkter hver måned til en gunstig pris.

Hei  Renate,

Liker produktene

Hei  Ine,

GLOSSYBOX Feedback Team

Det var en enkel nettside- som var…

Det var en enkel nettside- som var enkel å forstå. Et ekstra godt tilbud på boksen var heller ikke å forakte :)

4. juli 2022

Hei  Lisa,

GLOSSYBOX Feedback Team

Mye tull med utfylling av min adresse-…

Mye tull med utfylling av min adresse- og telefonnummer! Etter mye sletting og utfylling på nytt et par ganger, så gikk det bra!

4. juli 2022

Hei  Ann-Kristin,
Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemeldig!

Vi beklager virkelig for å høre om denne saken. Ta gjerne kontakt med oss fra din konto for videre etterforskning.

Ha en fin dag,

GLOSSYBOX Feedback team

Enkel måte å bestille og oversikt over…

Enkel måte å bestille og oversikt over produkter

22. juni 2022

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.

Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil bli så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.

Skulle du tilfeldigvis ha spørsmål eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte vårt kundeserviceteam, så hjelper vi deg gjerne.

Veldig lett å bestille

Veldig lett å bestille, oversiktlig. Gleder meg til produktene kommer!!!

14. juni 2022

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.

Skulle du tilfeldigvis ha spørsmål eller forespørsler, ikke nøl med å kontakte vårt kundeserviceteam, så hjelper vi deg gjerne.

Kayleigh

En stjerne på grunn av flere måneder…

En stjerne på grunn av flere måneder med bare rot med mine bestillinger, etter at jeg flyttet 25.januar. Ny adresse ble lagt inn å min konto, men gang på gang på gang - hele 6 mnd har mine boxer blitt sendt til feil adresse. Nå blir boxer sendt i retur, og dette tærer på, jeg skriver og skriver og legger inn adresse i chat - med screenshot av adresse fra min konto på Gossybox. Likavel presterer de å sende til min gamle adresse!.

14. juni 2022

Hallo Anne,

Takk for at du deler din erfaring. Jeg beklager å høre om dette, på grunn av GDPR-regler kan vi ikke dele informasjon om bestillingen din, dette er for å beskytte personvernet ditt.

Vi tar alle tiltak for å unngå at disse situasjonene oppstår, og vi hjelper deg gjerne videre med spørsmålet ditt hvis du kontakter oss via din nettkonto eller våre sosiale plattformer.

Glossybox Kundeserviceteam.

Hvordan legge til glossybokspoeng?

Men får aldri brukt poengene mine. Burde vært lettere å få lagt de til bestilling

13. juni 2022

Hei Irene,

Feedback Team  Glossybox

Man får små prøve produkter som man kan…

Man får små prøve produkter som man kan teste ut om det er noe man vil fortsette med

13. juni 2022

Hei Elisabeth,

Hei Sandra,

Hei,

Feedback Team

Lett å starte

Lett å starte! Gleder meg!!

23. mai 2022

Hello,

Thank you for taking the time to write a review! We're happy to hear that you were satisfied with our service.

If you need more information in the future, please feel free to contact our customer service team from your online account.

We wish you a wonderful day,
GLOSSYBOX Customer Service Team

Veldig fornøyd ,vet også at d…

Veldig fornøyd ,vet også at d erveldigbraprodukter dæ jeg har vært borti dette før dæ min datter mottokpakker.

28. april 2022

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.

Skulle du tilfeldigvis ha spørsmål eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne.

Kayleigh

God respons og hyggelig tilbakemelding…

God respons og hyggelig tilbakemelding fra kundebehandler 😊

27. april 2022

Great box.

Great box. Nice and useful things.

24. april 2022

Hello

Thank you for taking the time to leave your review.

We value and appreciate your comments. We are always striving to improve and better your shopping experience and we wouldn't be able to do this without your valuable feedback.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care, and have a lovely day.

Kind Regards,

Spennende og koselig

Spennende og en koselig «belønning» man kan unne seg selv, hver måned. Fordi jeg fortjener det!
Litt for mange «sample size» produkter… Dette trekker ned da dette ikke skal «selges»…

19. april 2022

Hallo

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din anmeldelse.

Vi verdsetter og setter pris på kommentarene dine. Vi streber alltid etter å forbedre og bedre handleopplevelsen din, og vi ville ikke vært i stand til å gjøre dette uten din verdifulle tilbakemelding.

Kayleigh

Svindel - låses til 12 måneders abonnement.

Har tidligere prøvd Goodiebox, og ville derfor gi Glossybox en sjanse. Fikk et introtilbud med 70kr for første boks. Leste deres vilkår for bestilling som klart sier i punkt 6.2 at man kan si opp abonnementet når som helst med 1 måneds oppsigelsestid.

Mottok første boks - svært skuffet over innholdet og meldte meg derfor av via deres nettsider. Mottar nå 1 ny boks ettersom avbestillingsreglene tilsier 1 måned oppsigelsestid. Ber da kundeservice bekrefte oppsigelse og at dette blir siste boks - men da får jeg beskjed om at jeg er låst til et 12 måneders (!) abonnement og det ikke finnes noe måte å fratre.

Svindel og svært uproft! Har ikke lagret noe betalingsmiddel inne på min profil på Glossybox, men de trekker allikevel direkte fra mitt bankkort som ble benyttet til første kjøp. HOLD DERE UNNA!

12. april 2022

Hallo Susann,

GLOSSYBOX Kundeserviceteam.

Godt tilbud

Godt tilbud - gleder meg til å få pakken i posten

10. april 2022

Hei Ellen,

Takk for fin tilbakemelding.

Feedback team