GLOSSYBOX Anmeldelser

2,8

Helt håpløst at en sak lukkes etter hver mail og at man ikke kan ha løpende kontakt med dere. Spesielt når dere har erkjent at GB har gjort en feil. I min sak bare legges det en feil oppå den so... Vis mer

Jeg er en fast kunde hos glossybox med mange bestillinger over lang tid. Jeg er fornøyd med produktene da min samboer aldri klager. Pakkene kommer i tur hver måned. Jeg velger å gi god karakter til... Vis mer

Synes det er masse supre produkter, selvom jeg ikke er noe glad i leppestifter, (Jeg er nok mer Lipgloss-dame.😉), jeg skulle ønske det var større tuber av Serum, større krukker av de helt nydelige k... Vis mer

Bestilte julekalender 24 november. Sto at den blir levert 2-6 desember. Nå er det 6 desember og jeg tror nok ikke den kommer før neste år. Sykt skuffende å bestille en julekalender, som ikke kommer i... Vis mer

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ha en kjempe fin dag

Ha en kjempe fin dag, men bestillingen har ikke kommet

21. oktober 2024

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.

Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil bli så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.

Skulle du tilfeldigvis ha spørsmål eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne.

Jane

Uteblivelse av eske. Umulig å komme igjennom

Har vært kunde av dere i flere år og vært svært fornøyd. Ser ut til at jeg har mistet "abonnement" uten å ha sagt opp. Ønsker å fortsette men kommer ikke igjennom til dere via kundeservice.

2. juli 2024

Hei Hege,
Jeg beklager å høre om frustrasjonene i denne saken.
Jeg vil gjerne løse problemet for deg. Skriv inn bestillingsnummeret ditt eller kontakt oss via kontoen din, så kan vi løse problemet umiddelbart.
Med vennlig hilsen, Glossybox.

Umulig å si opp abonnementet!!!

Umulig å si opp abonnementet!!!!
Styr unna.
Jeg har hatt 12 mnd abonnement, men når jeg skulle avbestille etter 12 mnd, fikk eg beskjed om att det var for seint. Har IKKE på automatisk fornyelse.

4. juni 2024

Hei Helene,

Håpløst

Sendte ikke bestilling selv når det var gått nesten tre uker. Ingenting skjedde tross kundeservice lovet å fikse det hele tre ganger. Kansellerte til slutt. Orker ikke vente på luft.

2. mai 2024

Hei Line.
Jeg beklager å høre om frustrasjonen som denne saken har forårsaket.
Jeg løste problemet for deg og sendte meldingen til din online konto.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssenteret?
Hvis du trenger ytterligere hjelp, er du velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg.
Med vennlig hilsen, Zuzana, Glossybox.

Fikk bestilt raskt,venter spent på…

Fikk bestilt raskt,venter spent på boksen😊

20. mai 2024

Hallo,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din anmeldelse, vi setter pris på og setter pris på kommentarene dine.

Vi streber alltid etter å forbedre og bedre handleopplevelsen din, og vi ville ikke vært i stand til å gjøre dette uten din verdifulle tilbakemelding.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har flere spørsmål eller spørsmål, da vi mer enn gjerne hjelper deg.

Uproff service

Jeg bestilte et 6mnd abonnement, men likevel så trekker de nye 1049kr fra kontoen min etter de 6mnd. Da jeg ønsket å avbestille abonnementet fikk jeg samme «autogenererte svar» hvor de nektet å gi pengene tilbake eller avslutte abonnementet. Jeg spurte flere ganger om dokumentasjon der de kunne vise til en varsling om forbigående abonnement noe de konsekvent ignorerte.

3. mai 2024

Hei Mathias.

Fantastisk flott service

Fantastisk flott service. Fort og gjort, enkelt og greit

29. mars 2024

Stort sett alltid fornøyd

Stort sett alltid fornøyd

9. mars 2024

Hello,

We're really pleased to see this feedback from you and thank you for your review.
If you need help with anything in the future, please do not hesitate to contact our customer service team via your online account and we will help you.
Have a great day.

Glossybox Team

Veldig fornøyd

6. mars 2024

Hei,
Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med GLOSSYBOX!
Anmeldelsen din er viktig for at vi skal kunne fortsette å gi kundene våre en best mulig opplevelse.
Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe vi kan hjelpe deg med!
Glossybox

Fort ,enkelt å effektiv å bestille

Fort ,enkelt å effektiv å bestille

6. mars 2024

Hei
Godt å høre at du er fornøyd med GLOSSYBOX!
Takket være din verdifulle anmeldelse kan vi fortsette å tilby den best mulige opplevelsen til våre kunder.
Ikke nøl med å kontakte oss hvis vi kan være til hjelp på noen måte!
hilsen

Svindel

Glossybox fortsetter å trekke kortet mitt og svarer ikke på henvendelser om å avslutte abonnementet. Dette er svindel, hold deg langt unna

28. februar 2024

Hei Marius.

Super fornøyd

14. februar 2024

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.

Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil være så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.

Jane

Digge produkter til nice pris

Flott nettside, enkelt å bestilling, kjapp levering:))

26. januar 2024

Jane

Many products for low price

Not to expensive for some of the boxes

8. februar 2024

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care and have a lovely day.

Kind Regards,

Jane

GB er noe av det mest useriøse jeg har…

GB er noe av det mest useriøse jeg har vært borte i. Bestilte julekalender september 2023 og den har fortsatt ikke kommet. Jeg har har tatt kontakt utallige ganger, uten at det har blitt tatt tak i. Jeg har heller ikke fått tilbake penger. Jeg ser det er mange som har opplevd det samme. De tar seg bryet å legge inn en standard tilbakemelding på trustpilot, men ingenting skjer likevel. Her er det virkelig bare å holde seg unna.

28. januar 2024

Hei Heidi.

Virker litt useriøst

Virker som veldig useriøse etter hele adventskalender tullet, der vi aldri fikk kalenderne og så kunne vi bestille på nytt til MYE dyrere pris
Nå fikk jeg heller ikke siste pakken min, så de må sende på nytt igjen,spent på om den kommer frem
Har vært generelt fornøyd med boksene men syns det blir for useriøst

24. januar 2024

Hei Silje.
Med vennlig hilsen, Glossybox.

Helt umulig å avslutte abonnementet

Helt umulig å avslutte abonnementet. Får beskjed om at det er sendt en melding online. Ikke fått melding, finner heller ikke noe sted for å avslutte
Kundeservice hjelper ikke akkurat

10. januar 2024

Hello Kirsten.
I'm sorry to hear about the frustrations in this case.
I would like to resolve the issue for you. Please enter your order number or contact us via your account and we can resolve the issue immediately.
Sincerely, Zuzana, Glossybox.

Elendig kundeservice!

Elendig kundeservice!
Umulig å avslutte abonnement, alt er bare lureri!

6. januar 2024

Hello Carina.
I am sorry to hear about the frustration caused by this issue.
I have resolved this issue for you and have sent you a message to your online account.
Could you please log in to your online account to see the message in the message centre?
If you need further assistance, please do not hesitate to contact us and we will help you.
Sincerely, Zuzana, Glossybox.

Best beauty box :)

30. desember 2023

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Take care and have a lovely day.

Kind Regards,

Veldig bra prudokter