Helt håpløst at en sak lukkes etter hver mail og at man ikke kan ha løpende kontakt med dere. Spesielt når dere har erkjent at GB har gjort en feil. I min sak bare legges det en feil oppå den so... Vis mer
Jeg er en fast kunde hos glossybox med mange bestillinger over lang tid. Jeg er fornøyd med produktene da min samboer aldri klager. Pakkene kommer i tur hver måned. Jeg velger å gi god karakter til... Vis mer
Synes det er masse supre produkter, selvom jeg ikke er noe glad i leppestifter, (Jeg er nok mer Lipgloss-dame.😉), jeg skulle ønske det var større tuber av Serum, større krukker av de helt nydelige k... Vis mer
Bestilte julekalender 24 november. Sto at den blir levert 2-6 desember. Nå er det 6 desember og jeg tror nok ikke den kommer før neste år. Sykt skuffende å bestille en julekalender, som ikke kommer i... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Svar fra GLOSSYBOX
Har vært kunde av dere i flere år og vært svært fornøyd. Ser ut til at jeg har mistet "abonnement" uten å ha sagt opp. Ønsker å fortsette men kommer ikke igjennom til dere via kundeservice.

Svar fra GLOSSYBOX
Umulig å si opp abonnementet!!!!
Styr unna.
Jeg har hatt 12 mnd abonnement, men når jeg skulle avbestille etter 12 mnd, fikk eg beskjed om att det var for seint. Har IKKE på automatisk fornyelse.

Svar fra GLOSSYBOX
Sendte ikke bestilling selv når det var gått nesten tre uker. Ingenting skjedde tross kundeservice lovet å fikse det hele tre ganger. Kansellerte til slutt. Orker ikke vente på luft.

Svar fra GLOSSYBOX
Jeg bestilte et 6mnd abonnement, men likevel så trekker de nye 1049kr fra kontoen min etter de 6mnd. Da jeg ønsket å avbestille abonnementet fikk jeg samme «autogenererte svar» hvor de nektet å gi pengene tilbake eller avslutte abonnementet. Jeg spurte flere ganger om dokumentasjon der de kunne vise til en varsling om forbigående abonnement noe de konsekvent ignorerte.

Svar fra GLOSSYBOX
Glossybox fortsetter å trekke kortet mitt og svarer ikke på henvendelser om å avslutte abonnementet. Dette er svindel, hold deg langt unna

Svar fra GLOSSYBOX
GB er noe av det mest useriøse jeg har vært borte i. Bestilte julekalender september 2023 og den har fortsatt ikke kommet. Jeg har har tatt kontakt utallige ganger, uten at det har blitt tatt tak i. Jeg har heller ikke fått tilbake penger. Jeg ser det er mange som har opplevd det samme. De tar seg bryet å legge inn en standard tilbakemelding på trustpilot, men ingenting skjer likevel. Her er det virkelig bare å holde seg unna.

Svar fra GLOSSYBOX
Virker som veldig useriøse etter hele adventskalender tullet, der vi aldri fikk kalenderne og så kunne vi bestille på nytt til MYE dyrere pris
Nå fikk jeg heller ikke siste pakken min, så de må sende på nytt igjen,spent på om den kommer frem
Har vært generelt fornøyd med boksene men syns det blir for useriøst

Svar fra GLOSSYBOX
Helt umulig å avslutte abonnementet. Får beskjed om at det er sendt en melding online. Ikke fått melding, finner heller ikke noe sted for å avslutte
Kundeservice hjelper ikke akkurat

Elendig kundeservice!
Umulig å avslutte abonnement, alt er bare lureri!