GLOSSYBOX Anmeldelser

2,8

Helt håpløst at en sak lukkes etter hver mail og at man ikke kan ha løpende kontakt med dere. Spesielt når dere har erkjent at GB har gjort en feil. I min sak bare legges det en feil oppå den so... Vis mer

Jeg er en fast kunde hos glossybox med mange bestillinger over lang tid. Jeg er fornøyd med produktene da min samboer aldri klager. Pakkene kommer i tur hver måned. Jeg velger å gi god karakter til... Vis mer

Bestilte julekalender 24 november. Sto at den blir levert 2-6 desember. Nå er det 6 desember og jeg tror nok ikke den kommer før neste år. Sykt skuffende å bestille en julekalender, som ikke kommer i... Vis mer

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Hallo,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din anmeldelse, vi setter pris på og setter pris på kommentarene dine.

Vi streber alltid etter å forbedre og bedre handleopplevelsen din, og vi ville ikke vært i stand til å gjøre dette uten din verdifulle tilbakemelding.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har flere spørsmål eller spørsmål, da vi mer enn gjerne hjelper deg.

Anbefales

Har hatt abonnement hos glossybox i flere år, og har aldri opplevd noe negativt, annet enn at de kan være litt treg å sende ut adventskalenderne. Ellers veldig fornøyd med både service og produkter.

29. august 2023

Jane

Har fått alle boksene mine, men det er helt umulig å avslutte abonnementet!

Hei. Jeg har prøvd å avslutte abonnementet i et år nå. Det finnes ingen måte å avslutte abonnementet på min konto. Det er forferdelig frustrende! Jeg skriver inn til kundeservice, men får samme svar hver gang på hva jeg må gjøre, men det er helt umulig å få avsluttet!

9. august 2023

Hei Karianne.
Jeg beklager å høre om frustrasjonene i denne saken.
Jeg vil gjerne løse problemet for deg. Skriv inn bestillingsnummeret ditt eller kontakt oss via kontoen din, så kan vi løse problemet umiddelbart.

Helt ELENDIG KUNDESERVICE!

Helt ELENDIG KUNDESERVICE! Jeg har vært i kontakt med kundeservice et par ganger i løpet av de 2 årene jeg har abonnert hos glossybox og hver gang blir det bare rot. De har null oversikt, blant annet fordi det er en ny person som svarer deg hver gang saken blir oppdatert. Jeg har prøvd å få hjelp med en levering i 2 uker nå, men ender bare med å må forklare saken min på nytt hver gang jeg får svar av de. Det tok hele 6 mailer frem og tilbake før de i det hele tatt svarte på det jeg spurte om hjelp til istede for å fokusere på at jeg ikke ville være abonnent lengre. Medlemsboksene er også veldig skuffende, jeg får aldri sminke med farger som passer til mine gule undertoner. Alt er kaldt og rosa og ment for en blond nordisk jente. Har byttet til goodiebox nå, jeg håper virkelig jeg sitter igjen med en bedre følelse som abonnent hos de.

20. juli 2023

Hei Vanessa.
Jeg beklager å høre om frustrasjonen som denne saken har forårsaket.
Jeg løste problemet for deg og sendte meldingen til din online konto.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssenteret?
Hvis du trenger ytterligere hjelp, er du velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg.

Enkel og grei meny

14. juli 2023

Jane

Jeg prøver å få avsluttet abonnementet

Jeg prøver å få avsluttet abonnementet, får ikke kontakt med kundeservice eller mulighet til å avslutte kundeforholdet på min side. Dårlig kundeservice

13. juli 2023

Hei Hilde.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Har prøvd å tatt kontakt flere ganger, da jeg ønsker å si opp mitt abonnemang. Har også avsluttet det på nettsiden, men blir fortsatt trekt hver mnd. Umulig å få tak i.

5. juli 2023

Hei Solveig Elise.
Med vennlig hilsen, Glossybox.

Det er klin umulig å avslutte…

Det er klin umulig å avslutte abonnement! De bare trekker penger og sender flere bokser! Det finnes ingen steder på nettsiden hvor man kan avslutte abonnementet og å kontakte kundeservice på meldinger inne på «min konto» er til ingen nytte. Får bare informasjon tilbake og ikke hjelp med å avslutte. De har ikke chat, ikke telefon, og ikke Messenger. Styr unna!

5. juli 2023

Hei Lane.
Med vennlig hilsen, Glossybox.

Får ikke til å avslutte abonnementet…

Får ikke til å avslutte abonnementet mitt via nettsiden deres. Får heller ikke svar via kundeservice. Drittlei av å bli trekt på konto, når jeg ikke vil ha flere pakker!

3. juli 2023

Hei Marte.

I love it more

28. juni 2023

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care and have a lovely day.

Kind Regards,

Gode produkter

Gode produkter ! Ikke minst gøy å få pakke måned, noe å glede seg til 😊

23. juni 2023

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.

Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil være så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.

Jane

Syns det er veldig spennende å se hva…

Syns det er veldig spennende å se hva jeg får i posten! Også kvalitet!

27. mai 2023

Svar fra GLOSSYBOX

Takk for at du la igjen din anmeldelse! Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder. Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil bli så glade for å høre dine hyggelige kommentarer. Skulle du tilfeldigvis ha spørsmål eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne. Ta vare på deg og ha en fin dag. Vennlig hilsen, Jane

Det er trist

Det er trist
Jeg har vært interessert i å prøve glossybox helt til jeg forsto at ingen som vil seriøst løse problemet.. jeg har sagt ifra om at jeg har kun en abonnement men får to av samme boxer hver måneder.. det er så trist og irriterende at man vil avslutte hele dette abonementet men likevell blir ikke det gjort. Jeg har lest mange anmeldelser her men det var for seint for meg. Det er skuffende å ikke kunne få ringt og fått hjelp. Man får ikke svar på det man lurer på heller. Håper jeg får hjelp med dette.

16. mai 2023

Hei Delal.

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse.

Vi beklager problemene og eventuelle ulemper som er forårsaket, og vil undersøke denne klagen nærmere. Vennligst oppgi bestillingsnummeret ditt eller kontakt oss via kundekontoen din og beskriv problemet i detalj, slik at vi kan tilby en passende løsning.

Med vennlig hilsen

Radu

GLOSSYBOX Rådgivningsteam for kunder

Har sakt opp abonomanget mitt for flere…

Har sakt opp abonomanget mitt for flere måneder siden, og for to/tre dager siden trekker de meg penger igjen, får ikke logget inn siden jeg lenger ikke har bruker eller abonnerer lenger, så får ikke tak i kundeservice, bedritent opplegg rett og slett. Det er tyveri får ikke engang boksen

24. april 2023

Hei Ayla,
Jeg beklager opplevelsen din med denne bestillingen. Kan du fortelle oss ditt ordrenummer eller sende en melding til vår kundeservice. Vi ordnet dette for deg.
Riina, GLOSSYBOX

Live for my body

Handy and surpriceing

25. april 2023

Hello

Thank you for leaving your review.

We love receiving feedback from our customers, and this will always be used to improve our services.

If we can assist you with anything, please don't hesitate to let us know!

Take care, and have a great day.

Kind Regards,
Kayleigh

altid noe feil.

31. mars 2023

Hei Silje,
Jeg beklager din opplevelse med denne bestillingen. Jeg har sendt deg en melding i profilen din. Kan du logge inn og lese den, takk.
Riina, Glossybox.no

Har hørt mye bra om dere så da ønsket…

Har hørt mye bra om dere så da ønsket jeg å prøve

20. mars 2023

Claire

Når du bestiller

Når du bestiller, kommer det opp at du får en valentine boks med på kjøpet. Denne forsvinner når du kommer til kassa. Noe usikker derfor om denne kommer med

16. mars 2023

Jane

Supre produkter! Anbefales på det sterkeste om du liker å prøve litt nye ting for huden din!😀

Synes det er masse supre produkter, selvom jeg ikke er noe glad i leppestifter, (Jeg er nok mer Lipgloss-dame.😉), jeg skulle ønske det var større tuber av Serum, større krukker av de helt nydelige kremene som ikke er fete for huden i pakkene og litt mer utvalg av andre ting enn kremer også.
Men alt i alt, HELT supre produkter!😁👏🏻

13. mars 2023