Helt håpløst at en sak lukkes etter hver mail og at man ikke kan ha løpende kontakt med dere. Spesielt når dere har erkjent at GB har gjort en feil. I min sak bare legges det en feil oppå den so... Vis mer
Jeg er en fast kunde hos glossybox med mange bestillinger over lang tid. Jeg er fornøyd med produktene da min samboer aldri klager. Pakkene kommer i tur hver måned. Jeg velger å gi god karakter til... Vis mer
Synes det er masse supre produkter, selvom jeg ikke er noe glad i leppestifter, (Jeg er nok mer Lipgloss-dame.😉), jeg skulle ønske det var større tuber av Serum, større krukker av de helt nydelige k... Vis mer
Bestilte julekalender 24 november. Sto at den blir levert 2-6 desember. Nå er det 6 desember og jeg tror nok ikke den kommer før neste år. Sykt skuffende å bestille en julekalender, som ikke kommer i... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Svar fra GLOSSYBOX
Dritt kundeservice jeg mangler flere bokser! Mangler julekalenderen! En Annan xmas boks jeg skulle få fra dere og denne og forje månededens boks!??? Hva skjer?

Svar fra GLOSSYBOX
Forhåndsbestilte adventskalenderen tidlig i september. Første gang på dette stedet.
IKKE FÅTT NOE og fikk beskjed at de ikke visste når adventskalenderen kunne sendes ut.
Jeg fulgte sendingen de «hadde sendt» men den stoppet opp i utlandet og ble værende på et sted lenge.
Brått fikk jeg mld at kalenderen ble returnert til avsender???
Jeg sendte melding å spurte om hvorfor den var returnert og fikk til svar at den ikke ble hentet?
Hentet i fortolling av hvem? Jeg har ikke tenkt å dra over landegrenser for å hente kalender de skal sende.
Fikk beskjed at siden kalenderen var returnert så visste de ikke når neste utsending ble?
Igjen sette jeg spørsmål til en pakke som «angivelig» har blitt sendt til meg, returnert og ikke kan sendes på nytt igjen.
Jeg forstår ikke hva som er vanskelig med å sende kalenderen på nytt til meg. Også tilby meg Express som en service.
Men de visste ikke når neste utsending kunne skje, altså da med en vare jeg har forhåndsbestilt, fått delvis tilsendt, og returnert.
Det at kalenderen ikke kunne sendes igjen føles som lureri. Er kalenderen borte?
Jeg hadde en rar magefølelse fra start og har fått den bekreftet nå.
Ba om pengene tilbake da jeg som kunde ikke får gode nok svar eller god service.
Så første og siste gang.

Svar fra GLOSSYBOX
Hei. Dårlig informasjon om hva som skjer med adventskalenderen. Fikk beskjed bare beskjed om at beløpet var refundert... Jeg var jo interresert i om jeg får kalenderen eller ikke? Utrolig dårlig i og med at jeg har prøvd og bestille den 2 ganger. 1 gangen var faktisk 30/8. Så syns det er elendig at de ikke klarer og levere den.

Svar fra GLOSSYBOX
Jeg forhåndsbestilte adventskalender i september, etter lang tid fikk jeg beskjed om at den var returnert uten at jeg hadde gjort noe, fikk etter jeg selv tok kontakt om at jeg fikk 20% rabatt om jeg bestilte på nytt, gjorde dette, nå sitter jeg her 1. desember, ingen spor av den, står på sporingen at den er returnert men ingen mail fra dem, og nå er de fleste adventskalendere utsolgt alle andre plasser allerede, dette er helt håpløst, dårlige svar fra dem også.. Kommer aldri til å bestille fra dem igjen, og etter jeg har lest at jeg ikke er den eneste dette har skjedd med så anbefaler jeg alle styre unna. FRUSTRERT!!!!

(gjelder ordrenr 518561814)
Glossybox har den verste kundeservicen jeg noen gang har vært borti. Man får aldri svar på noe som helst (bare automatiske svar).
Hentet min julekalender idag og måtte betale 474 kroner i toll/moms selv om det skulle være inkludert i prisen (det står det på nettsiden til Glossybox). De pengene forventer jeg at blir refundert!!
Kommer ALDRI til kjøpe noe fra Glossybox noen gang igjen og det burde ingen andre heller gjøre.
OPPDATERING: Fikk en privat melding om at Glossybox ikke refunderer toll selv om de er pålagt det av Forbrukerrådet. Så Zuzana som har kommentert under her har ikke løst noe som helst.Styr unna denne møkkabedriften!

Svar fra GLOSSYBOX
Black friday kampanje ble ikke lagt til i handlekurven, jeg betalte full pris og gikk glipp av rabatten og andre fordeler. Tegnet under på 12 mnd abonnement.
Etter at jeg klaget på det fungerer plutselig linken med rabatter, men de hevder at det ikke går an å gjøre noe endring med min bestilling.
Jeg ble anbefalt Glossybox av en venninne men nå kjenner jeg at jeg ble veldig skeptisk til hele opplegget. Jeg føler at jeg rett og slett ble lurt!

Svar fra GLOSSYBOX
Jeg bestilte julekalender 20.9 og fikk den 21.12.Altfor dårlig.😣Dårlig oppfølging fra kundeservice .Jeg er ikke fornøyd . Mvh. Mette Auberg

Svar fra GLOSSYBOX
Alltid fornøyd med glossybox. Billig, bra og mye for pengene

Svar fra GLOSSYBOX
Dette er ikke et seriøst firma, og burde vært stengt ned. Eneste måten de kan slutte å lure folk er om man slutter å bestille herifra.

Svar fra GLOSSYBOX
Bestilte abonnement på beauty-bokser for å få tidlig tilgang/spesialpris på julekalender. På min side sto kalenderen som sendt, med sporingsnummer. Men den ble aldri registrert inn hos transportselskapet. Først da jeg tok kontakt med glossybox fikk jeg vite at ordren var kansellert, fordi ‘transportselskapet ikke kunne levere den, og hadde returnert den’. De sa jeg måtte bestille på ny selv, og sendte meg link til et utsolgt produkt. Umulig for meg å skaffe ny, utrolig skuffende. Gjorde flere forsøk på å be dem hjelpe, til ingen nytte. Absolutt et i-land problem, men vi forventer å få det vi bestiller - eller i det aller minste beskjed om det blir kansellert. Dette ble veldig skuffende, og glossybox oppleves som useriøs, hvor kundebehandlere ikke kan annet enn å si beklager men ta kontakt om det er noe vi kan hjelpe med. Meldingene fra dem fremstår som klipp/lim, med både norske og engelske setninger i samme melding. Blir ikke å bestille julekalender herfra igjen. Hjelper ikke med godt tilbud når en ikke kan levere.

Svar fra GLOSSYBOX
Enkelt å fullføre handelen, rabatter ble automatisk lagt inn.
Savner dog litt mer informasjon om GlossyBox Mystery Boxes. Greit at det skal være en overraskelse, men et form for hint hadde vært fint slik at man vet om det er relevant eller ikke. Endte nå likevel opp med å kjøpe 2, så får vente i spenning.

Svar fra GLOSSYBOX
Dere har fortsatt ikke fikset problemet mitt eller gitt meg varene jeg skulle hatt.

Svar fra GLOSSYBOX
Jeg bestilte julekalender til min datter 25 oktober og sendt purring på de 8 november da jeg enda ikke hadde fått en bekreftelse på at den var sendt. Nå får jeg vite at den ankommer etter 1 desember. Så dessverre for sent at dette skjedde med flere kunder i fjor også. STYR UNNA, disse gir tydeligvis blaffen i kundenes tilbakemelding.

Svar fra GLOSSYBOX
Jeg bestilt adventskalender og den ble returnert uten at jeg fikk beskjed. Når jeg kontaktet dere fikk jeg beskjed om at den hadde blitt returnert av tollen, og jeg måtte bestille på nytt. Dere burde sendt en ny kalender omgående uten at jeg tok kontakt. Jeg måtte også legge inn rabattkode som jeg ikke fikk til å virke og fikk derfor ikke min rabatt. I fjor måtte jeg annullere kalenderen pga at den ikke ble levert til 1. desember. Dette blir siste gang jeg bestiller kalender fra dere.

Svar fra GLOSSYBOX
Spesielt når dere har erkjent at GB har gjort en feil. I min sak bare legges det en feil oppå den som allerede er gjort, ds kunne det vært greit å få avklart raskere enn de 48 timene😏
Bra det ble ordnet opp så da er jeg spent på om pakken faktisk kommer:)

Svar fra GLOSSYBOX
Forhåndsbestillt kalender, får beskjed en uke etter den skulle vært sendt om at den er returnert fra tollen. Enda sporing viser at den aldri er sendt.