Ik heb mijn abonnement meerdere keren via de website opgezegd en kreeg daarbij de melding dat mijn abonnement al was opgezegd. Toch werd er maandenlang opnieuw €14,95 per maand afgeschreven. Inm... Vis mer
Se hva andre synes
Leuk, maar na heel lang bezig met de check invullen krijg je toch dat je eenmalig moet betalen. Je hebt eerst alle moeite gedaan en het besrag is eigenlijk net te laag om het ergens anders weer opnieu... Vis mer
De ervaring was over het algemeen positief. De service verliep soepel en het proces was duidelijk. Toch waren er kleine punten die beter konden, zoals de wachttijd en de opvolging na afloop.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Verschrikkelijk!
Verschrikkelijk!! Er is NIET van tevoren aanegeven dat dit pokken duur is. Enorm veel tijd verspild. Ik ben NIET tevreden.
Eenmalig betaald voor een test en kom…
Eenmalig betaald voor een test en kom er zojuist achter dat er opeens 14,95 euro afgeschreven is.. Wat een oplichters.. Heb ze een bericht gestuurd dat dit per direct moet stoppen, maar ben bang dat dit een lastige gaat worden. Verder heb ik de incasso teruggeboekt. Absoluut uit de buurt blijven bij deze partij!
P.S. Voor de mensen waar nog steeds geld wordt afgeschreven; je kunt bij je bank een blokkade instellen voor specifieke rekeningnummers en er zo voor zorgen dat afschrijven niet meer lukt.
Wel voor Nederlanders of met op school geweest in NL
Je moet wel van origine Nederlands zijn of in NL naar school zijn gegaan. Ik kende bepaalde begrippen niet. Die cijferreeks had misschien met de Fibonacci cijfers te maken en daar ben ik ook niet in thuis. Dan ben ik in zulke dingen helemaal niet meer geoefend. Dus een beetje oefenen van te voren zou wel beter resultaat opleveren.
Doe de test in volkomen rust!
Ga niet voor snelheid. De test is volkomen betrouwbaar en objectief. De uitslag wordt pas bekend gemaakt nadat een consultant de test heeft beoordeeld.
Geld zomaar afgeschreven
Wij hadden betaalt voor een enkele iq test, komen we er een week later achter dat ze 2 keer 15 euro van onze rekening hebben afgeschreven, terwijl een enkele iq test €3 kostte. Pas op!!!
Test uitkomst was boven mijn…
Test uitkomst was boven mijn verwachtingen
Verspilling van tijd en geld
20 minuten lang vragen aan het beantwoorden, om vervolgens aan het einde te zien dat het me €3 kost. Mooi bedacht keals👍
ga ik een test maken moet ik betalen
ga ik een test maken moet ik betalen. slechtste website ooit, scammers
incasso
je betaalt eenmalig, maar zit vast aan een automatisch incasso abonnement
Review van een I.Q test
Het is op zich wel een goede test,maar wel een beetje eenzijdig
Abonnement niet kunnen stopzetten
Probeer al een aantal weken het abonnement op te zeggen heb meerdere malen het contact formulier ingevuld met nul reactie! Toch wordt er elke maand geld van mijn rekening geschreven. Ook al via het uitschrijf formulier geprobeerd maar niks werkt!
niet doen!!!!!!!
Dikke vieze vuile oplichting is deze site !
Iq test
Gied en een goede onderbouwde iq test waar ik echt hoe moest nadenken
I clicked the email button 1000 times…
I clicked the email button 1000 times after a list that took me a hour wtf scam
niet kopen of invullen
niet kopen of invullen verspilling van tijd en geld
Good!!!!!!!!
SCAMMERS
Staat dat het gratis is, maar zodra je alles heb ingevuld en je je resultaat wilt zien moet je betalen. Onzin, GROTE SCAM.
Stik in je huig
Deze toko denkt dat het normaal is om een doodgewone burger als ik zo voor schut te zetten door mij 45 min lang met volle enthousiasme een vragenlijst in te laten vullen. Wat er vooral zo top aan was was het feit dat ik na die 45 min die ik nooit meer terug krijg te horen kreeg dat ik ook nog eens geld moest dokken. Bezoek deze site alstublieft nooit en spendeer er al helemaal geen rooie cent. Stelletje idioten dat jullie zijn. Schaam je rot!
de test was fijn te doen en leuk dat je…
de test was fijn te doen en leuk dat je direct je resultaat kunt inzien.
Vragenlijst kost geld
Vragenlijst kost geld, zeggen ze pas nadat je een halfuur dingen hebt lopen invullen
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.