Zeer snelle en uitstekende service! In eerste instantie ontving ik per ongeluk een ander artikel dan ik had besteld. Was een vergissing bij het inpakken. De volgende dag had ik het juiste product al... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Prima efficiënte website en bestelproces. Levering was iets langer dan verwacht. Ik heb geen "5 sterren" waardering gegeven, daar je weliswaar snel antwoorden krijgt, maar zelf steeds het initiatief... Vis mer
Selskapet har svart
Een iPhone 17pro besteld op 15 februari. Was op stock, blijkbaar toch niet na twaalf dagen. Volgende week komt hij binnen en sturen we hem op…. Nu begin april het order eindelijk geannuleerd. Binnen t... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Welkom bij PCman.nl – jouw vertrouwde partner in online winkelen! Wat begon als een gespecialiseerde webshop voor computers en accessoires, is uitgegroeid tot een veelzijdige online winkel met een breed en verrassend assortiment. Naast onze bekende computerproducten vind je bij ons nu ook artikelen voor huis, tuin en keuken, sanitair, smartphones, boeken, cosmetica en nog veel meer. Net als andere bekende speciaalzaken zoals bol.com, 123inkt, Alternate en Kabelshop, hebben ook wij ervoor gekozen om uit onze niche te stappen en ons te richten op een bredere doelgroep. Door ons assortiment flink uit te breiden, kunnen we nog meer mensen blij maken met de kwaliteit en service die ze van ons gewend zijn. Wat blijft, is de service waar onze klanten op vertrouwen: persoonlijk, snel en betrouwbaar. Wij streven er elke dag naar om je een prettige winkelervaring te bieden, met scherpe prijzen, duidelijke communicatie en een uitstekende klantenservice. We zijn dagelijks bezig met het uitbreiden van ons assortiment, zodat er binnenkort écht voor ieder wat wils te vinden is op onze website. Houd PCman.nl goed in de gaten, want er komt steeds iets nieuws bij! PCman.nl – meer keuze, dezelfde vertrouwde service.
Kontaktopplysninger
Bettinkhorst 15, 7207BP, Zutphen, Nederland
- +31 85 004 65 11
- algemeen@pcman.nl
- pcman.nl
Har svart på 72 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle en goede service
Zeer snelle en uitstekende service!
In eerste instantie ontving ik per ongeluk een ander artikel dan ik had besteld. Was een vergissing bij het inpakken. De volgende dag had ik het juiste product al weer in huis. Contact (in het weekend zelfs) was snel, vriendelijk en professioneel. Een foutje kan gebeuren en de manier waarop het direct en perfect werd opgelost maakt het helemaal goed!
Supermakkelijk te bestellen op de…
Supermakkelijk te bestellen op de website. Heel goede prijs en supersnelle levering. Apparaat werkt perfect.

Eerste bestelling bij Pcman
Was mijn eerste bestelling bij Pcman. Onbekend voor mij, maar door de positieve reviews toch een kans geven. Onderdeel voor mijn big green egg egg besteld aan een zeer scherpe prijs, zo'n 20% goedkoper dan bij andere webshops. Snelle verzending. Een aanrader!

Remeha thermostaat
Zeer goede prijs
Correcte levering voor herhaling vatbaar

Svar fra Pcman Zutphen
Zeer goede prijs voor onze itho…
Zeer goede prijs voor onze itho daalderop RFT-N AUTO kleur wit ral 9010. Super snel geleverd en later tot onze verbazing een zeer mooie site om misschien later nog te kopen. Veel dank daarvoor.

Svar fra Pcman Zutphen
3 weken geleden een iPhone 17 pro…
3 weken geleden een iPhone 17 pro besteld en nog steeds niet verzonden… heel erg ontevreden. Dit kan niet!

Heel scherpe prijs.
Heel scherpe prijs en een snelle levering.

Prima thermostaat Honeywell touch modulation
Prima thermostaat ; levering duurde iets langer maar dat kwam omdat ik hem net voor Pasen besteld had.
Thermostaat werkt zeer goed en dat voor een scherpe prijs. Aanrader !!

Goed bereikbaar bij vragen
Fijn contact gehouden tijdens het proces, goed verpakt. Heel erg blij met nieuwe iPhone!

Svar fra Pcman Zutphen
Scherpe prijs en snel verzonden.
Mijn bestelling werd snel verzonden (bbq accessoire). De prijs van het item was messcherp. De klantenservice reageerde vlot op mijn vraag, zelfs op een zondag. Pakket ziet er keurig uit en het product volstaat. Twijfel je over de levertijd van je product, app dan even. Blij dat ik bij PCMan besteld heb!

Goede prijzen
Goede prijzen! Zoals aangegeven waren ze inderdaad de goedkoopste! Snelle levering, binnen 1dag was het er!
Goede service.

Svar fra Pcman Zutphen
Super vriendelijk geholpen mijn…
Super vriendelijk geholpen mijn bestelling was iets langer onderweg. Maar al mijn vragen werden keurig beantwoord. Ik zou er zo weer een bestelling doen

Lange levertijd
Op 25 maart rond een uur of 12 een iphone besteld., een mooie prijs en goede recensies. Nog 10 op voorraad en volgens de webwinkel thuis binnen 1 tot 8 dagen. Op 1 april maar eens contact opgenomen wat de status was van mijn bestelling. Ik kreeg te horen “.. er is momenteel een vertraging aan de kant van de leverancier. Excuses!” Jammer dat dan niet gecommuniceerd wordt en je daar dan weer zelf achteraan moet. En wat moet je verder met zo’n antwoord…Het is nu 10 april en heb eindelijk vandaag mijn iphone mogen ontvangen. 16 dagen mogen wachten..

goed
snelle, vlekkeloze, afhandeling en snelle levering

Vlotte levering Ipad
Een Ipad besteld 2 dagen voor Pasen..voor levering tel contact gehad en de levertijd werd keurig aangegeven. Uiteindelijk geleverd binnen 1 week.
Apparaat keurig verpakt en tijdig bezorgd

Svar fra Pcman Zutphen
Uitstekende service en goede prijs
Een accesoire besteld voor de Big Green Egg. Goede prijs, snel verzonden, snel geleverd. Contact via Whatsapp over voorraad werd zelfs op zondag beantwoord. Ik ben erg tevreden!

Bestelling iPhone 17 pro
Met een kleine vertraging 5dagen mijn iPhone 17 pro bezorgd, heb 1 maal gebeld kreeg melding dat het druk was en telefoonnummer ingesproken en 1 uur later werd er terug gebeld. Zeer tevreden

Svar fra Pcman Zutphen
Snelle levering en uitstekende prijs…
Snelle levering en uitstekende prijs voor het product. Dank PCman!

Duidelijke site.
Zij hebben een duidelijke site met voldoende keuze en bijhorende info.
Snelle en correcte levering.
Prima ervaring

Svar fra Pcman Zutphen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.