Ik heb mijn abonnement meerdere keren via de website opgezegd en kreeg daarbij de melding dat mijn abonnement al was opgezegd. Toch werd er maandenlang opnieuw €14,95 per maand afgeschreven. Inm... Vis mer
Se hva andre synes
Je moet wel van origine Nederlands zijn of in NL naar school zijn gegaan. Ik kende bepaalde begrippen niet. Die cijferreeks had misschien met de Fibonacci cijfers te maken en daar ben ik ook niet in t... Vis mer
Leuk, maar na heel lang bezig met de check invullen krijg je toch dat je eenmalig moet betalen. Je hebt eerst alle moeite gedaan en het besrag is eigenlijk net te laag om het ergens anders weer opnieu... Vis mer
De ervaring was over het algemeen positief. De service verliep soepel en het proces was duidelijk. Toch waren er kleine punten die beter konden, zoals de wachttijd en de opvolging na afloop.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Doe jezelf dit niet aan
Ik heb de 'carrière test' gedaan. Als iemand die universitair is afgestudeerd in de klinische psychologie ken ik de zogenaamde Big 5 heel goed. De manier waarop ze dit hebben uitgevraagd en uitgelegd is zeer slecht en simpelweg onjuist.
Ook waren mijn top 10 banen de meest generieke banen die zo ongeveer te bedenken zijn. Zoals, sociaal psycholoog, pedagogisch medewerker etc...
Oplichters, let op je bankrekening
Oplichters, let op je bankrekening! Je doet online mee aan een test en maakt €2,95 over via Ideal. Vervolgens stellen ze zelf een automatische incasso in zonder dat je hier toestemming voor hebt gegeven, of uberhaupt iets hebt ingevuld. Ze pikken je bankgegevens van die ene vrijwillige afschrijving. Direct gemeld bij mijn bank en incasso geblokkeerd. Oplichters van de eerste orde. Oh, en de uitslag van de gemaakte online test is nooit ontvangen.
Je gaat bij het kopen van een test voor €2,95 automatisch een abonnement af voor €14,95, zonder dit echt duidelijk te maken. Kijk uit en koop niks van deze scammers
Het zijn scammers
'Gratis'..
'Gratis'... Het enige dat je krijgt, is gratis oplichterij
Goede uitleg
Goeie test maar scam
30min bezig met de test en word aan het einde gevraagd om te betalen. Kondig dat ergens aan in het begin en ik had een gratis test gedaan. Scam
Goeie keus en fijne test
Het was duidelijk
Misleiding
Misleiding! Gratis IQ check is helemaal niet gratis! Ga hier niet op in. Na uur achter de computer moet je alsnog betalen.
Maandelijkse afschrijvingen worden…
Maandelijkse afschrijvingen worden automatisch gemaakt na bevestiging van eenmalig een klein bedrag afschrijven.
Zeer gemene manier om aan geld te komen van anderen. Zonder dat diegene zich (zorgen maken om eigen gezondheid) dit bewust zijn.
Erg misselijk makende organisatie...
Betrouwbaar uitgebreid
Voelt als een gedegen test, resultaat komt overeen met eerder behaalde scores in geronomeerde testen
Goede snelle test
ik 20 minuten van mijn kk tijd verspilt…
ik 20 minuten van mijn kk tijd verspilt aan een iq test en nu moet ik betalen voor het resultaat
Soms onduidelijke tekst
Soms onduidelijke tekst, slecht nederlands
Goede test met een eerlijk resultaat
Verschrikkelijke site
Ik heb een proefabonnement afgesloten, waarmee ik niet eens mijn testscore kon zien. Toen heb ik mijn abonnement geannuleerd en daar ook een bevestiging gekregen, en is er een paar dagen later alsnog gele van mijn rekening gehaald. Ze reageren niet op mijn berichten via het contactformulier. Waardeloze scam deze site
Online staat er gratis IQ test
Online staat er gratis IQ test. Helaas na het afronden van de IQ test komt er te staan dat ik moet betalen om mijn resultaat te krijgen.
Dus verspil uw tijd niet.
Geld weg. Niets gekregen
Test gedaan, betaald, geen certificaat of uitslag ontvangen. Gemaild, automatisch bericht..... hoor niets...
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.