Se hva andre synes
Je moet wel van origine Nederlands zijn of in NL naar school zijn gegaan. Ik kende bepaalde begrippen niet. Die cijferreeks had misschien met de Fibonacci cijfers te maken en daar ben ik ook niet in t... Vis mer
Leuk, maar na heel lang bezig met de check invullen krijg je toch dat je eenmalig moet betalen. Je hebt eerst alle moeite gedaan en het besrag is eigenlijk net te laag om het ergens anders weer opnieu... Vis mer
De ervaring was over het algemeen positief. De service verliep soepel en het proces was duidelijk. Toch waren er kleine punten die beter konden, zoals de wachttijd en de opvolging na afloop.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Waarschuwing!!
Ik heb mijn abonnement meerdere keren via de website opgezegd en kreeg daarbij de melding dat mijn abonnement al was opgezegd. Toch werd er maandenlang opnieuw €14,95 per maand afgeschreven. Inmiddels €164,95 kwijt
Ik heb bovendien via het contactformulier nogmaals formeel gevraagd om mijn abonnement te beëindigen en mijn gegevens te verwijderen. Er werd aangegeven dat ik binnen 24 uur reactie zou krijgen, maar die heb ik nooit ontvangen.
Ondanks mijn eerdere opzeggingen lijkt de incasso gewoon door te lopen. Ik ben hier inmiddels veel tijd aan kwijt en probeer de onterechte afschrijvingen terug te krijgen. Ik ben dit nog verder aan het uitzoeken.
Wellicht is dit ook iets voor Radar?
----------
Scam!
Scam!! Ik probeer al 3 maanden mijn “abonnement” die ik ineens heb stop te zetten nadat ik eenmalig €3 heb betaald. Het blijft afgeschreven worden !! Trap er niet in!!
Ik heb helemaal geen resultaat…
Ik heb helemaal geen resultaat gekregen. Enkel een nietszeggend certificaat. Wat een tijdverlies om de test te doen die heel veel tijd in beslag nam!
Altijd fijn om een indicatie te hebben…
Altijd fijn om een indicatie te hebben …
Duurt ook niet te lang dus je hebt meteen een ‘uitslag’
Waardeloos
Het was een goeie test voor maar €2,95.
OPLICHTERS!!!!!!!!!
Oplichters zijn het! Ze halen elke maand geld van je rekening af, maar reageren op de mail ho maar!! Kijk uit voor dit bedrijf!!!!! OPLICHTERS
Het was een interessante test en goede…
Het was een interessante test en goede test
goed onderzoek op verschillende vlakken
Geen betaling
Omdat het eerlijke uitslag geeft en je hoeft niet te betalen
Pas op onterechte incasso
Eerst laten ze je een hele test invullen, daarna moet je ineens betalen. Op zich geen enkel probleem, maar wees vooraf transparant.
Later blijkt ook nog dat je vast zit aan een abonnement. Opzeggen kan via de website. De grap is, mij email adres staat niet geregistreerd en ik kan dus niet opzeggen.
Ik heb de incasso teruggeboekt en geannuleerd. Op deze wijze handelen is mijns inziens frauduleus.
Waardeloos bedrijf.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.