Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zarezerwowałm bilet lotniczy do Ankary na godzinę 9:15 okazało się że wszystkie bilety zostały wyprzedane. Kontakt z FRU.PL był bardzo konkretny. Dostałam propozycje biletu na lot o godzinę później. S... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut rozwiązała problem odrzucenia płatności przez bank. Problem polegał na tym, że robiłem rezerwację na lot kwietniowy w styczniu 26 i nie zorientowałem się, że pła... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pani Kasia P.-S. Nie chcę pisać nazwiska. Jest wspaniałym człowiekiem z obslugi klienta fru, który mi pomógł w sytuacji stresowej. Ta zlota kobieta szeroko udzieliła odpowiedzi na moje pytania i dala... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

fru.pl to firma z niedostatecznie przeszkolonym personelem. Nigdy więcej nie kupimy u nich biletów lotniczych, bo w sierpniu 2023 roku kupiliśmy bilety na trasie Warszawa-Toronto przez Kopenhagę i nie... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Reisebyrå

Skrevet av virksomheten

Tanie loty, bilety lotnicze i tanie linie lotnicze w jednym miejscu. Dobra oferta połączeń lotniczych. Sprawdź ofertę FRU.PL teraz.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Bardzo dobra firma!

Bardzo rzetelna i miła obsługa mailowa i czatowa -pomoc na każdym etapie rezerwacji i zakupu biletu!na pewno będę korzystać i polecać państwa firmę!

Svar fra FRU.PL

Pani Iwono, dziękujemy za zaufanie i ciepłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy wspierać Panią na każdym etapie!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Witam dlaczego w rezerwacji mam 5 cyfr…

Witam dlaczego w rezerwacji mam 5 cyfr a nie 6 ?

27. juni 2025

Svar fra FRU.PL

Dzień dobry! Rezerwacje mogą mieć różne formaty – jeśli potrzebuje Pan pomocy lub wyjaśnień, zachęcamy do kontaktu przez czat, chętnie pomożemy! 🙂

Wszystko wzorowo

Wszystko wzorowo. Polecam

Svar fra FRU.PL

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło wzorowo.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rzetelność w podejściu do sprawy pasażera.

Bardzo w miły i szybki sposób Pani rozwiała moje wątpliwości i wyjaśniła mi jaka jest moja sytuacja. Zyczę Państwu samych takich konsultantów jak Pani Emilia Gawrylak. (jak do tej pory przy kontaktach spotykałam się z samymi takimi konsultantami). z powazaniem daniela onyszkiewicz

Svar fra FRU.PL

Pani Danielo, dziękujemy za miłe słowa i zaufanie! Pani Emilia na pewno będzie zadowolona z takiej rekomendacji.

Polecam konkretny i szybki

Polecam konkretny i szybki

24. juni 2025

Svar fra FRU.PL

Pani Sylwio – bardzo dziękujemy! Cieszymy się, że wszystko poszło konkretnie i sprawnie.

Szybka rezerwacja

Szybka rezerwacja, jasne komunikaty

Svar fra FRU.PL

Dziękujemy, Pani Doroto! Miło słyszeć, że rezerwacja była szybka i przejrzysta.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Miałem problem z weryfikacją online…

Miałem problem z weryfikacją online przed wylotem i bardzo miła Pani bardzo pomogła mi w trakcie rozmowy telefonicznej a w konsekwencji - z uwagi na problemy z aplikacją Rynair - dokończyła za mnie weryfikacje i otrzymałem na maila imnformacje o dokonanej weryfikacji wraz z biletami lotniczymi - bardzo dziękuję

Svar fra FRU.PL

Panie Tadeuszu – dziękujemy za tak szczegółową opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w ważnym momencie.

Bardzo polecam

Bardzo polecam, obsługa wręcz doskonała

18. juni 2025

Svar fra FRU.PL

Pani Beato – bardzo dziękujemy! Takie słowa to dla nas ogromna motywacja.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wszystko jest sprawne i szybkie

Wszystko jest sprawne i szybkie. Bez problemów i niepotrzebnych dodatków. Jestem bardzo zadowolony

Svar fra FRU.PL

Panie Wojciechu – dziękujemy! Szybko, sprawnie i bez zbędnych komplikacji – dokładnie tak chcemy działać:)

całkowite poczucie bezpieczeństwa

całkowite poczucie bezpieczeństwa ze świadomością, że jest "tam" ktoś kto pomoże i wytłumaczy

1. juni 2025

Svar fra FRU.PL

Dziękujemy serdecznie! To bardzo ważne, by nasi klienci czuli się bezpiecznie – cieszymy się, że tak właśnie było.

Świetna obsługa klienta

Świetna obsługa klienta. Szybka odpowiedź na pytania i bardzo dobre podejście do klienta.

20. juni 2025

Svar fra FRU.PL

Pani Małgorzato – ogromnie dziękujemy za docenienie obsługi. Zawsze staramy się być pomocni i dostępni.

Szybko i sprawnie

Po raz kolejny zamawiam transfery przez tą firmę i jestem zadowolony z efektów.

19. juni 2025

Svar fra FRU.PL

Panie Krzysztofie – bardzo się cieszymy, że kolejne zamówienie również spełniło oczekiwania. Dziękujemy!

Bardzo szybka

Bardzo szybka, rzeczowa i wyczerpujaca odpowiedz, polecam!

17. juni 2025

Svar fra FRU.PL

Pani Anno – serdecznie dziękujemy! Miło nam, że odpowiedź była pomocna i kompletna.

Ogromna opłata manipulacyjna

Firma dokonała zakupu biletów na rejs Lot z Warszawy do Splitu na innym niż polski rynek przez co mieliśmy same problemy. Najpierw z dokupieniem bagażu rejestrowanego online. Potem z odprawą przez lotnisko w Splicie. Nasz lot był traktowany jako czarterowy, a te nie mogą się odprawić online na stronie lotniska. Nie sprawdzałam cen w Locie skuszona opiniami, że na fru jest taniej. Sprawdziłam po zakupie. Kupując bezpośrednio w Locie zapłaciłabym mniej i to uwzględniając dokupiony bagaż. Taką opłatę manipulacyjną ma fru xD
Może na dłuższych lotach z przesiadkami na fru można oszczędzić, ale radzę sprawdzić na drugą rękę ile ten lot kosztowałby w liniach lotniczych, bo opłata, którą pobiera fru jest spora. Na pewno na trasie Warszawa-Split Lot mial niższe ceny niż fru

9. juni 2025

Svar fra FRU.PL

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że doświadczenie z rezerwacją nie spełniło oczekiwań. Zależy nam na pełnej przejrzystości kosztów, dlatego każda opłata serwisowa jest widoczna jeszcze przed finalizacją zakupu – a bilet może być wystawiony na rynku zagranicznym, by zapewnić dostępność. Szkoda, że nie udało się z nami skontaktować – w takich sytuacjach zawsze jesteśmy gotowi pomóc, wyjaśnić i wesprzeć.

Zachęcamy do kontaktu przy kolejnych podróżach – jesteśmy dostępni i chętni do pomocy na każdym etapie.

Obsługa czat Pani Gabriela

Obsługa czat Pani Gabriela. Bardzo miła i szybka obsługa. Bardzo polecam i dziękuję.

10. juni 2025

Svar fra FRU.PL

Cieszymy się, że rozmowa z Panią Gabrielą spełniła oczekiwania – to dla nas ogromnie ważne.
Zawsze staramy się, by obsługa była szybka, miła i pomocna. Dziękujemy za polecenie!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dane do odprawy są niepoprawne

Dane do odprawy są niepoprawne. Brak kontaktu z tą firmą. Musiałem sam zapłacić przy odprawie ryanair 1040 zł za dwie osoby przez brak możliwości zrobienia odprawy online. Wydanie pieniędzy przez błąd firmy Fru przy tym nerwowy czas i stres.

8. juni 2025

Svar fra FRU.PL

Dziękujemy za opinię. Przykro nam z powodu zaistniałych trudności. Otrzymaliśmy już Pana zgłoszenie i sprawa jest w trakcie szczegółowej analizy przez nasz zespół. Skontaktujemy się bezpośrednio, gdy tylko zakończymy weryfikację – prosimy o chwilę cierpliwości. Zależy nam na jak najszybszym i rzetelnym wyjaśnieniu sytuacji.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv