Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolona z eSky.pl Przemiła konsultantka-Pani Kalina, która w profesjonalny sposób wytłumaczyła mi wszystko co dotyczyło oferty wyjazdu. Była bardzo kompetentna. Bardzo się cieszę, że... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Reisebyrå
  2. Flybillettbyrå
  3. Søkesider for flyreiser
  4. Turoperatør
  5. Søkesider for reiser

Skrevet av virksomheten

Wszystkie tanie i regularne linie lotnicze w jednym miejscu. Rezerwacja hoteli i samochodów na całym świecie. eSky - certyfikowany partner IATA. Podróżuj z nami!

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Już pisałem o tak zwanym widoku z…

Już pisałem o tak zwanym widoku z pokoju , którego w zasadzie nie było, a miał być na ląd . Okno wychodziło,na ciemny szyb z rurami i kablami , Zero jakiegokolwiek , lądu. Informacje podczas rezerwacji hotelu na waszej stronie są po prostu conajmniej nie rzetelne .Jeżeli nie ma widoku , a dopłacam za pokój nawet w widokiem na ląd , to powinien on być . Jest to nie fair . Tracicie w ten sposób zaufanie klientów . Wiadomo chyba wszystkim jak to działa , niezadowolony lub oszukany klient nie omieszka poinformować swoich znajomych o nierzetelnej formie , szkoda

17. april 2026

Svar fra eSky.pl

Cześć, dziękuję za opinię. Jesteśmy w trakcie weryfikacji Twojego zgłoszenia. Odezwiemy się do Ciebie. Pozdrawiam Magda.

Cudowne widoki blisko zakwaterowania

Cudowne widoki blisko zakwaterowania, na miejscu dogadaliśmy się po anielsku hiszpańsku i też po polsku więc obsługa hotelu na bardzo wysokim poziomie!

20. april 2026

Cześć, dzięki za tak miłą opinię. Pozdrawiam Magda

sprawnie

sprawnie i czytelnie

Cześć, dziękuję za opinię, życzę udanej podróży. Z pozdrowieniami, Magda

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Cancelled flight refund delayed even not paid in full

My flight was cancelled due to airline, it took 5 weeks to transfer refund but then even not in full!!! My refund requests were practically ignored, only automated replies received. I would not recommend to tick any extras as would not receive them and in case of flight cancellation you would not receive refund for them. They will insist that refund is completed but you not receive what you have paid! they make a profit from cancelled flights on your cost!

10. mars 2026

Svar fra eSky.pl

Hi there! We just wanted to confirm that your refund was issued a few days ago. Please check your bank account – the funds should be there by now.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Polecam, łatwa rezerwacja, wybór hoteli

15. april 2026

Svar fra eSky.pl

Cześć, dziękuję za opinię, życzę udanej podróży. W razie potrzeby służymy pomocą. Pozdrawiam Magda

Oceniam bardzo negatywnie

Oceniam bardzo negatywnie, firma sprzedaje bilety na daną trasę z różnych linii lotniczych z przesiadką. Na stronie wygląda to jak w normalnej linii lotniczej - bilet jest całościowy na trasę Kraków Heraklion ale wg esky jak jest problem to jest to tylko marketing na stronie ! Wg e sky to problem klienta jak jeden z lotów się zmieni , klient ma sobie wykupić hotel na lotnisku przesiadkowym i czekać jeden dzień Esky tylko informuje że jeden z lotów zostaje przesunięty na inny dzień i tylko za ten bilet chce zwrócić pieniądze ! Esky odmawia zwrotu całego biletu twierdząc że sprzedali 2 bilety na różne loty i to problem dla klienta Sprawa dla UOKiKu !

18. april 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem bardzo wdzięczny Pani Patrycji…

Jestem bardzo wdzięczny Pani Patrycji za świetną obsługę podczas organizacji mojego wyjazdu na Sardynię. Sprawy zostały załatwione błyskawicznie, a kontakt był nie tylko profesjonalny, ale też niezwykle miły. Konsultantka perfekcyjnie dopasowała propozycję do moich oczekiwań, co sprawiło, że cały proces był zupełnie bezproblemowy. Gorąco polecam.

Svar fra eSky.pl

Super! Dziękuję za miłe słowa. Życzymy udanej podróży i w razie potrzeby służymy pomocą. Pozdrawiam Magda

Pozytywnie

Szybko . przejrzyście , i wygodnie

Cześć, cieszę się, że mogliśmy Ci pomóc. Miłego dnia, Magda

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dzięki cierpliwości Pani Eweliny udało…

Dzięki cierpliwości Pani Eweliny udało się wybrać i sfinalizować naszą wycieczkę na Kretę.
Wycieczka w super cenie, szybka i sprawna obsługa (mimo wielu niedogodności m.in. zrywania połączeń 😅).
Także polecam🙂

15. april 2026

Svar fra eSky.pl

Cześć Daria, bardzo miło mi to słyszeć! Życzymy udanych podróży :) Pozdrawiam Magda

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sama rezerwacja jest bardzo prosta

Sama rezerwacja jest bardzo prosta. Możliwość płatności w ratach to świetna opcja która jest bardzo prosta do wyboru. Już szukam na eSky kolejnego miejsca do odwiedzenia.

Svar fra eSky.pl

Cześć Monika, dziękuję za opinię! To wiele dla nas znaczy. Cieszymy się, że podróżujesz z nami. Pozdrawiam Magda

Skandaliczna obsługa klienta

Obsługa klienta to w sytuacjach kryzysowych fikcja – konsultanci wprowadzają w błąd (np. kłamiąc o przynależności linii do sojuszy lotniczych, aby uniknąć zmiany przewoźnika), a ich pomoc ogranicza się do klikania automatycznych "ponagleń" w systemie. Szczytem bezczelności było nagłe rozłączenie się konsultantki „ze względu na problem techniczny”. Czekaliśmy dwa miesiące na otrzymanie nowych biletów po odwołaniu lotu, po kilkunastu telefonach konsultantka poinformowała, że sprawa wcześniej nie została nawet zgłoszona „chyba, że nieoficjalną drogą”. Sprawa po miesiącach bezcelowych rozmów trafiła do Rzecznika Praw Konsumentów i ECK. Oszczędźcie sobie ogromnych nerwów oraz pieniędzy i kupujcie bilety wyłącznie bezpośrednio na stronach linii lotniczych.

Edit: Odnosząc się do odpowiedzi esky na poniższą opinię - Po upłynięciu ponad 14 dni rzeczywiście otrzymaliśmy odpowiedź na reklamację. Odpowiedź nie zawiera nawet słowa „przepraszam”, nie zawiera odniesienia do kłamstwa konsultantki, ale przede wszystkim nie zawiera absolutnie żadnego wyjaśnienia dlaczego nasza sprawa zaczęła być procedowana z dwumiesięcznym opóźnieniem. Powołaliśmy się wówczas na rozmowę telefoniczną z konsultantką, która poinformowała nas o takim stanie rzeczy. Przeprowadziliśmy kilkanaście rozmów telefonicznych z ludźmi, którzy kłamali o ponagleniu sprawy, która w ich wewnętrznych systemach nawet nie została zgłoszona. O ile jestem w stanie zaakceptować brak przyznania rekompensaty, tak brak przeprosin ze strony tak dużej firmy jest w mojej opinii nieakceptowalny i świadczy o całkowitym braku szacunku do klienta.

9. februar 2026

Svar fra eSky.pl

Cześć Antonina, dziękuję za opinię. Jesteśmy w trakcie weryfikacji Twojego zgłoszenia. Odezwiemy się do Ciebie. Pozdrawiam Magda.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam, pieniądze biorą, a późnej tu walcz z przewoźnikiem

Gów..... no nie firma, zapłać, a późnej matrw się sam. Płacisz esky, a roszczeń dochodź od przewoźnika.

Svar fra eSky.pl

Cześć Rafał, dziękuję za opinię. Przewoźnik dokonał zmiany godziny lotów w Twojej rezerwacji i to on jest odpowiedzialny za wszelkie zmiany w rozkładzie, eSky nie ma na nie wpływu. W razie dodatkowych pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiam, Margaret

City break Alicante kwiecień 2026

Byłam na city breaku w Hiszpanii w Alicante z eSKY i naprawdę jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Wszystko było świetnie zorganizowane — od początku do końca czułam, że mam wszystko pod kontrolą i nic mnie nie zaskoczyło.
Hotel Albahia był bardzo czysty, zadbany i dokładnie taki, jak w ofercie. Cały wyjazd był dopięty na ostatni guzik, bez żadnych problemów czy stresu, co dla mnie jest ogromnym plusem.
To był naprawdę udany wyjazd i chętnie skorzystam z eSKY ponownie. Z czystym sumieniem polecam 💛

6. april 2026

Svar fra eSky.pl

Cześć Jolanta, dziękuję za dobre słowa! Cieszę się, że podobała Ci się podróż z nami. To wielka przyjemność czytać takie opinie. Pozdrawiam Magda

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Świetnie z pełnymi informacjami na bieżąco

Informację przekazane prawidłowo, wszystko na bieżąco podane, przebieg lotów i zakwaterowania perfekt

14. april 2026

Svar fra eSky.pl

Cześć Dawid, dziękuję za opinię! To wiele dla nas znaczy. Cieszymy się, że podróżujesz z nami. Pozdrawiam Magda

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ostrzegam! Firma kłamie w oficjalnych pismach i unika odpowiedzialności.

Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług eSky.pl. Moja sprawa (nr 1422020155) pokazuje skrajny brak rzetelności tej firmy.
​Z powodu nagłej, udokumentowanej diagnozy medycznej (grypa typu A), byłam zmuszona zrezygnować z wyjazdu. Rezygnację zgłosiłam 14 lutego przez oficjalny formularz oraz czat wsparcia, gdzie konsultant potwierdził: „Rozpoczniemy teraz przetwarzanie Twojego wniosku o zwrot pieniędzy”.
​Co zrobiło eSky? W oficjalnej odpowiedzi do Rzecznika Konsumentów firma bezczelnie SKŁAMAŁA, twierdząc, że procesu nie rozpoczęłam i nie było z mojej strony kontaktu. Posiadam screeny z rozmów i mailowe potwierdzenia, które dowodzą ich nieprawdy.
​Dodatkowo, mimo że w umowie widnieją jako ORGANIZATOR, próbują umywać ręce i odsyłać mnie do linii lotniczych. Do dziś nie przedstawili żadnych faktur źródłowych za rzekomo poniesione koszty hotelu (455 euro), zasłaniając się jedynie „bezzwrotnością” w swoim systemie.
​Przestrzegam wszystkich – dopóki jest dobrze, to jest dobrze. W razie problemów eSky nie tylko nie pomaga, ale wprowadza urzędy państwowe w błąd, byle tylko nie oddać pieniędzy (ponad 4300 zł). Sprawa jest w toku u Rzecznika Konsumentów i nie odpuszczę, dopóki nie przedstawią realnych faktur.

Szanowni Państwo, Państwa odpowiedź jest równie nierzetelna, co pismo wysłane do Rzecznika Konsumentów.

​Twierdzą Państwo, że sprawa została 'wyjaśniona', a jednocześnie w oficjalnym piśmie do Rzecznika skłamali Państwo, że nie było z mojej strony kontaktu. Posiadam screeny z czatu z 14 lutego, na których Państwa konsultant potwierdza: 'Rozpoczniemy przetwarzanie wniosku o zwrot'. Jak to się ma do Państwa twierdzeń o braku kontaktu? ​Są Państwo ORGANIZATOREM imprezy (co wynika z umowy), więc odsyłanie mnie do Ryanair jest prawnie bezskuteczne. To Państwa obowiązkiem było rozliczenie rezygnacji. ​Do dziś nie przedstawili Państwo żadnej faktury źródłowej za rzekome koszty hotelu (455 EUR).

​Sprawa nie jest wyjaśniona – jest w toku u Rzecznika Konsumentów właśnie z powodu Państwa kłamstw i braku transparentności. Czekam na dowody księgowe, a nie korporacyjne formułki.

14. februar 2026

Svar fra eSky.pl

Cześć Ewelina, dziękujemy za opinię. Nie zgadzamy się z przedstawioną oceną sytuacji. Z naszej dokumentacji wynika, że informowaliśmy o warunkach rezerwacji, w tym o bezzwrotności hotelu oraz o konieczności kontaktu z linią lotniczą w sprawie dokumentacji medycznej. Sprawa została już szczegółowo wyjaśniona w dotychczasowej korespondencji. Pozdrawiam, Margaret

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zarezerwowaliśmy wyjazd na Cypr poprzez eSky

Zarezerwowaliśmy wyjazd na Cypr poprzez stronę eSky, na początku marca w związku z niepewną sytuacją geopolityczną chcieliśmy anulować wyjazd godząc się na utratę wpłaconej zaliczki. Jednak okazuje się, że eSky sprytnie dodaje dodatkowe poniesione koszty, których nie ma jasno wyszczególnionych w podpisanej z nimi umowie - jest tylko zapis w regulaminie, ze takie koszty moga byc doliczone, jednak nigdzie nie bylo inoformacji o jakich kosztach mowa, a w naszym przypadku bylo to niemal 50% ceny wyjazdu. Mysle, ze po tym doswiadczeniu wiecej nie zdecyduje sie na rezerwacje z eSky

7. april 2026

Svar fra eSky.pl

Cześć Rafal, żeby wyjaśnić sprawę potrzebuję numeru Twojej rezerwacji i telefonu. Podaj je przez formularz: https://linktr.ee/eskycontact. Pozdrawiam, Margaret

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv