Dårlig service og bondefangeri! 😡😡 Kommer ned for at købe en kæde til konens cykel, og bliver vejledt til det rette køb. Efter at have sat den på, siger min hun at kæden laver klik lyde. Hun gå... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Frederik hos Fri BikeShop Herlev yder en uovertruffen kundeservice, og generelt er Herlev Fri BikeShop et fantastisk sted at købe cykel. Vi har købt en el-ladcykel, som i nutidspenge står i ca. 50.000... Vis mer
Resten af landets detailkæder, kunne lære noget af at komme forbi her. Der bliver altid hilst velkommen, og hjælpen er der hurtigt. Altid god stemning i butikken blandt kollegaerne. Grundig v... Vis mer
Har lige købt ny elcykel hos Fribikeshop Herlev og det var virkelig god service. Sjældent oplever man en sælger, der spørger om man vide noget mere om cyklen, fordi som han siger, han har faktisk sat... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.
Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.
Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.
Skrevet av virksomheten

Herlev Bygade 16, 2730, Herlev, Danmark
Har svart på 76 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg anbefalede Fri Bikeshop til min datter og hun købte sin cykel i Herlev. Det har været så dårlig en oplevelse at jeg aldrig vil anbefale dem igen!
Fri Bike Herlev: Havde akut brug for at få udskiftet min krank på min citybike. indleverede den fredag eftermiddag og lånte gratis en af deres cykler mens min blev repareret. Fik opkald mandag klokken 12.02 at det ville koste ca. 1000 kr for udskiftning af krak + 250 kr, for et sæt nye pedaler. Jeg acceptere og klokken 12:58 modtager jeg en sms om at min cykel er klar til afhentning og pris er :1727 kr! Ved afhentning modtager jeg en kvittering hvor det fremgår at de afregner pr. Minut (14 kr) og der er brugt…. 85 min… de regner sikkert frem til nærmeste ….kvarter ??? Ellers er forundersøgelsen også noget man betaler for når man acceptere at de laver ens cykel…..Deres værksteds timepris er dermed 840 kr. hvilket jeg kan google mig til er absolut i den højste ende…God service koster …. Bare så i er klar over det.
Super god service. Har oplevet et par gange nu, at de har ordnet min cykel imens jeg ventede. 👏👏
I have been 3 times to buy accessories and get my bike serviced. Everytime they say that the option I want to go for is not possible for my bike, and they suggest an expensive one (but I kept going as I wanted to give them the benefit of the doubt). When you show them it is indeed possible, then they will let you go for it. When asking for an accessory, they only show the most expensive type, and you have to explicitly ask for a cheaper one. Labour charge is unreasonably high. They won't tell you how much it will be beforehand. They take 20 minutes of labour to replace a tire, while it takes 5-10 minutes at the most. A few days ago, I wanted my tire replaced (I had the other one replaced a few months before) and I also wanted to buy a klickfix and basket. I asked for the prices and left the basket to them since they were going to replace the tire anyway. Little did I know that they would charge me different prices for the two accessories (assembling more expensive types) and, most of all, for labour to assemble the basket! 25 minutes were counted towards it, more than to replace the tire! Never in my life had I to pay for an accessory that I buy in store, to have it mounted on my bike. But also, they should have told me in advance and show me the costs and prices. I find it very dishonest. It takes 5 minutes to screw a couple of bolts, which I would easily done myself, had I known that!

Svar fra Fri BikeShop - Herlev
Der var supervenlig personale- hjælpsomme og smilende. Jeg havde aldrig kørt på en el-cykel, så der bliv brugt tid på at forklare, gentage - med stort tålmodighed. Jeg fået en dejlig el-cykel, som jeg er enorm glad for.
Ærgelig oplevelse i Fri Bike Shop Herlev..
Desværre over flere gange.
Jeg vil gerne dele en oplevelse jeg oplevede i sidste uge.
1. Min mand & jeg var på udkig efter en ny elcykel til mig.
Vi finder et godt tilbud og bestiller en cykel, til Fri Bike Shop i Herlev. Efter at have snakket med butikken, for jeg bevæget mig derned 2 gange forgæves. Til trods for at jeg på forhånd havde kontaktet butikken og spurgt om min cykel var på lager.. Desværre
2. Men da jeg vender tilbage 2 uger efter med min nye cykel, fordi mit dæk er fladt og skal fixes. Vælger jeg at have en dialog med en medarbejder omkring påsætning af kurv, samt lås & så skulle mit dæk fixes. Jeg for afvide prisen på kurven vil løbe op i 900 kr, samt 250 kr for en lås.
3. To dage senere vender jeg tilbage og skal hente min cykel. Jeg har modtaget på sms at prisen vil være 350kr. Hvilket jeg udemærket godt ved ikke kan passe. Anyways, da jeg står ved kassen siger medarbejderen at det bliver 1600 kr. Jeg spørg hvordan det kan blive så meget? Han forklare at det koster det. Fint nok. Jeg giver medarbejderen 1600 kr sedler. Men medarbejderen påstår at jeg mangler at betale flere penge. Jeg står forvirret og hiver mønter og 50kr sedler op. Jeg fortæller ham: Du må nok lige tælle dem, fordi nu jeg da i tvivl om hvor meget jeg har givet dig?. Da jeg har tømt hele min pung for kontanter, står jeg lidt i chok, og for så sagt: Jeg har givet dig mere end 1600 kr, og jeg skal have penge tilbage, og jeg vil gerne have en kvittering.. Han påstår jeg lyver. Men han stikker mig en kvittering hvor der står jeg har betalt 1600 lige ud. Han åbner ikke en gang kassen for at tælle de penge jeg giver ham. Da jeg har stået i 4 minutter og diskuteret med medarbejderen giver han mig 4 kr tilbage..?
Jeg bliver fuldstændig mundlam og siger så, når ja men så har du jo tjent 150-250 kr, jeg går fortvivlet og ret chokeret.. og da jeg forlader butikken kan jeg høre bagved mig at jeg bliver talt om bag min ryg. Af medarbejderen der ekspederede mig, samt en anden medarbejder..
Jeg prøver at slippe oplevelsen da jeg kommer hjem. men jeg er simpelthen så sikker på mig sag. Så jeg vælger at kontakte butikken og fortælle om min oplevelse.
Chefen fortæller mig at han vil kigge ind i sagen og vende tilbage. Da han vender tilbage fortæller han mig at han godt kan se der er flere penge i kassen end der skal være. Men han tager hans kollega i forsvar og fortæller, han regnede med du gav lige penge. Men er det ikke en kassemedarbejders job at tælle det han for af en kunde? Ligeledes har jeg stået med en masse sedler, det bekræfter han mig i. Men desværre har jeg stået foran noget, så overvågningen selvfølgelig ikke kan se hvor mange penge jeg har betalt. Dette infomere han mig om over telefon. Men han fortæller så at jeg kan komme ned og hente 100 kr, for det var hvad han på stående fod kunne se der var for meget.
Fint nok. Nogen dage efter da jeg har fri fra arbejde går jeg igen derned. Henvender mig til chefen og siger hej, jeg skal hente nogen penge.
Jeg for udleveret de 100 kr. Men på intet tidspunkt for jeg en undskyldning, en beklagning eller ligende.
Nu er der gået nogen dage, og jeg er simpelthen i chok over min oplevelse, samt hvilket serviceniveau jeg er blevet tildelt.
Først bliver jeg ydmygt i butikken foran andre kunder hvor jeg skal stå og diskutere med en medarbejder, om at han har taget for mange penge fra mig.
Næste sekund bliver jeg bagtalt af medarbejderne i butikken
Og til sidst skal jeg kontakte ledelsen for at gøre opmærksom på min oplevelse, og alligevel er det mig som betalende kunde. Som oven i købet lige har brugt 13.000 kr hos jer. Som ikke for en undskyldning eller i det mindste en beklagning over hvad jeg har oplevet..
Det ryster mig dybt.
Og jeg er altså en ung dansk kvinde på 27 år. Det virkelig en voldsom omgang i har tilbudt mig som betalende kunde.

Svar fra Fri BikeShop - Herlev
Brian ejeren var super flink og gav os en ærlig mening om ladcykler, da vi ikke helt vidste hvilken én vi skulle have. Slusice til vores lille datter så vi kunne tale tingene igennem og han skyndte ikke på os for et salg. Ydermere sørgede han for at netop den cykel vi gerne ville have blev låst til os til finanserne var i orden, så vi ikke skulle vente til august. Alt i alt, en helt igennem fantastisk oplevelse!
Vi har fået rigtig god rådgivning og vejledning i forbindelse med flere cykelkøb og virkelig god opfølgning og personlig kommunikation undervejs. Det er et rart sted at træde ind af døren og de gør virkelig deres for at give en hurtig og god service. Vi er meget tilfredse kunder
Fantastisk rådgivning og service ifm. køb af en gravel bike (og tidligere en elladcykel). God rådgivning ifm. selve købet og rigtig god service efterfølgende af alle medarbejdere.
Super tålmodig vejledning ved køb af ny cykel.
Ingen tvivl! Brian og hans hold har det højeste serviceniveau og de finder altid den bedste løsning, man kan oven i købet få transporteret sin cykel ud og hjem ved reparationer (det er top klasse). Vil til en hver tid anbefale Fri BikeShop i HERLEV - selvom jeg har købt og er bosat i Hvidovre fordi de bare er SÅ meget bedre! Jeg køber klart min cykel her næste gang, det er der ingen tvivl om.
Altid god service i butikken. Gode råd og vejledning. Har købt flere cykler her og gør det gerne igen. Kan helt klart anbefale. Bruger også Fri BikeShop andre steder når jeg punkterer på min vej. Altid tilfreds.
Fantastisk kundeservice i Herlev!
Fantastisk cykelbutik - har købt den bedste cykel jeg nogensinde har haft dér🤗
Serviceminded personale der guider dig hele vejen igennem cykelkøbet og som har tid til at lytte - nu efter 1 år til service med cyklen - stadig utrolig venlighed og service i top❤️
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.