freeviews Anmeldelser

4,8

Wysyłając zgłoszenie nie spodziewałam się tak dobrej współpracy. Testowalismy karme Eukanuba. Przesyłka przyszła ekspresowo. Worek karmy był ogromny i starczył na całe 6 tygodni karmienia 80 kg psa. K... Vis mer

To świetna strona do testowania wspaniałych produktów mój piesek ostatnio testuje karmy i jest zachwycony bardzo dziękuję za paczki pełne wspaniałości i oczywiście polecam oraz zachęcam do rejestracji... Vis mer

Leuke website om producten te reviewen. Als je eenmaal een keer wat hebt mogen testen en je doet dit netjes op tijd dan, heb ik gemerkt, kom je eerder in aanmerking voor ene volgend product. Heb nu lu... Vis mer

Eine sehr gute Tester Plattform, die super zuverlässig und transparent ist. Man kann hochwertige Neuheiten völlig kostenlos testen und (teilweise gegen einen kleinen Obolus oder gar umsonst) behalten.... Vis mer

1. Markedsføring på nett

Bij freeviews kun je de nieuwste producten testen in ruil voor jouw mening in de vorm van een online review

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

13 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Een review over Freeviews.nl.

Heel af en toe review ik een artikel voor Freeviews.nl en het is eigenlijk altijd leuk.
Als ik onvoorzien een keer te laat ben met een review dan is dat geen probleem. De communicatie is altijd direct (persoonlijk), vriendelijk en soms zelfs snel.
De artikelen die ik hierbij review liggen altijd wel binnen mijn interesses en/of ervaringen.
Soms doe je mee, soms wordt je uitgeloot. Het hoort er allemaal bij en dat is geen probleem.

4. april 2024

Duidelijke snelle communicatie

Duidelijke snelle communicatie. Houden zich goed aan afspraken. Mooie producten met snelle levering.
Alles duidelijk en helder uitgelegd. Via mail en app te benaderen.

Freeviews schept duidelijkheid

Freeviews heeft duidelijk in hun mail aan wat ervan je verwacht wordt en op welke manier dit moet gebeuren. Freeviews heeft leuke producten waar je je op in kan schrijven.
De afhandeling en dan bedoel ik het terugstorten van het geldbedrag wat je gebruikt hebt om het product aan te schaffen duurt wel even.

Zo leuk om dit te doen

Zo leuk om dit te doen. Producten testen. En vaak mag je de Producten houden of met een flinke korting overnemen. Ik vind het fantastisch