freeviews Anmeldelser

4,8

To świetna strona do testowania wspaniałych produktów mój piesek ostatnio testuje karmy i jest zachwycony bardzo dziękuję za paczki pełne wspaniałości i oczywiście polecam oraz zachęcam do rejestracji... Vis mer

Leuke website om producten te reviewen. Als je eenmaal een keer wat hebt mogen testen en je doet dit netjes op tijd dan, heb ik gemerkt, kom je eerder in aanmerking voor ene volgend product. Heb nu lu... Vis mer

Eine sehr gute Tester Plattform, die super zuverlässig und transparent ist. Man kann hochwertige Neuheiten völlig kostenlos testen und (teilweise gegen einen kleinen Obolus oder gar umsonst) behalten.... Vis mer

1. Markedsføring på nett

Bij freeviews kun je de nieuwste producten testen in ruil voor jouw mening in de vorm van een online review

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

13 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Freeviews… doe zeker mee!

Heel regelmatig wordt er door Freeviews een product voorgesteld waar je al dan niet wordt voor uitgekozen om dit te testen, helemaal gratis. Je wordt dan stap voor stap bijgestaan door vriendelijke Ilse, de verantwoordelijke van dit platform. Ik kijk telkens uit naar een nieuw product zoals dagcrème, parfum,… En dan maar hopen dat ik mag deelnemen… Freeviews… neem zeker een kijkje! 😉

5. august 2024

Doe al een tijdje testen met freeviews

Doe al een tijdje testen met freeviews. Alles is perfect geregeld, duidelijke instructies, leuke producten om te testen. Verloopt allemaal heel netjes. Veel verschillende producten maakt het leuk. Zeker een aanrader om je in te schrijven!

13. august 2024

Super communicatie

Ik ben niet iemand die snel reviews schrijft maar wat een topbedrijf. Duidelijke verwachtingen. Persoonlijke benadering en gewoonweg een super communicatie.

12. august 2024

Werken met Freeviews is top!

Werken met Freeviews is top!
Je kan gratis producten uittesten en dit zijn steeds kwaliteitsproducten, parfum, maquillage, en andere dingen. Communicatie verloopt heel vlot, nooit enig probleem gehad.
Een aanrader!!

12. august 2024

Test karmy Eukanuba

Wysyłając zgłoszenie nie spodziewałam się tak dobrej współpracy. Testowalismy karme Eukanuba. Przesyłka przyszła ekspresowo. Worek karmy był ogromny i starczył na całe 6 tygodni karmienia 80 kg psa. Kontakt z pracownikiem przez WhatsApp ułatwiał współpracę. Test karmy był czystą przyjemnością, zarówno dla nas jako właścicieli jak i naszego pieska 😊

15. juli 2024

Dostałam do testowania pełnowartościowy…

Dostałam do testowania pełnowartościowy produkt (karmę dla kotów) w olbrzymiej ilości, pozwalającej na karmienie nią kotów przez kilkanaście dni. W zamian musiałam jedynie napisać recenzję produktu. Nic nie płaciłam, ani za produkty, ani za dostawę. Kontakt był przez maila i whatsupa. Polecam.

27. juli 2024

Super

Freeviews is top. Ik heb al meermaals mogen testen. Ze zijn heel professioneel en je kunt ze altijd bereiken als er iets is.

8. juli 2024

Ervaren superblije tester

Ik test intussen al meer dan een jaar producten voor freeviews en ben daar super enthousiast over. Ik kan het iedereen aanraden! De communicatie is supervlot, na inschrijving via een mailtje verloopt de rest van de communicatie via whatsapp. Vaak mag ik de geteste producten ook houden, wat zeker een mooi pluspunt is. Ilse is een topmadam!

18. juli 2024

Ik ben erg enthousiast over Freeview

Ik ben erg enthousiast over Freeview! Tot nu toe 2 producten (droogrek & tandpasta) mogen testen. Heel leuk dat ik deze producten mocht houden! Zeer duidelijke en vriendelijke communicatie vanuit Freeview via mail en Whatsapp. Zeker een aanrader om ook tester te worden!

4. juli 2024

Ik hou van Freeviews

Ik hou van Freeviews! Wanneer je geselecteerd wordt kan je steeds één van de nieuwste, toffe producten testen en hierover een eerlijke mening schrijven om andere te helpen. Ik ben grote fan :)

1. juli 2024

Fijn bedrijf

Freeviews geeft je de kans om kwalitatieve verzorgingsproducten te testen en beoordelen. Ik leerde op deze manier al meerdere interessante nieuwe producten kennen, waarvan sommige vaste waarden geworden zijn. De communicatie verloopt eveneens vlot. Fijn bedrijf!

29. juni 2024