Geen ster waard. Wij hebben onze nieuwe keuken in oktober 2025 besteld maar wachten steeds op onze kraan. Deze nog steeds niet geplaatst. Alle kranen worden afgekeurd vanwege slechte kwaliteit, dus mo... Vis mer
Se hva andre synes
Eigenlijk nog niet 1 ster waard. Wij hadden boiler en watersysteem ijskoud en kokend water inclusief kraan 3 jaar oud en kapot. Geen storingsdienst en geen reacties op onze melding. Ze vroegen ons om... Vis mer
Selskapet har svart
Echt de boiler is nu al 2 keer stuk gegaan in 8 jaar tijd. Advies was weer een nieuwe aan te schaffen. Ik heb met Quooker de ervaring dat deze wel 10 jaar mee gaan. Kies daar gewoon voor. Ook slechte... Vis mer
In 2017 op advies van Keuken Kampioen een Mondial kokend water kraan gekocht bij aankoop nieuwe keuken. Na levering bleek deze van Franke te zijn afgenomen. Kostte toen 1189 euro. Na ingewikkelde inst... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Franke draait alles om het maken van fijne, slimme keukens die er goed uitzien én lekker werken. Van koken en afwassen tot het zuiveren van lucht – Franke heeft overal aan gedacht. En het stopt niet bij de keuken: hun oplossingen maken je hele huis comfortabeler, schoner en duurzamer. Met Zwitserse precisie en een passie voor goed design brengt Franke kwaliteit die je merkt in het dagelijks gebruik. Benieuwd? Neem een kijkje in het assortiment en ontdek wat Franke voor jouw thuis kan betekenen.
Kontaktopplysninger
Schimmelt 16, 5611 ZX, Eindhoven, Nederland
- franke.nl
Har svart på 39 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Lak van spoelbak van 6 mnd oud op…
Lak van spoelbak van 6 mnd oud op hoeken laat los. Er komt niemand ter plekke beoordelen. Koop maar nieuwe spoelbak is de reaktie. Triest.
Na 4 jaar maakte het verwarmingselement…
Na 4 jaar maakte het verwarmingselement van de Franke boiler kortsluiting. Als je niet ieder jaar de filter vervangen hebt, (ruim € 100,- per filter) dan heb je geen recht op vervanging en mag je voor € 503,21 en € 115,- monteurskosten de quooker laten repareren. Dit bericht kreeg ik pas na 6 dagen (dus 6 dagen geen warm water in de keuken...).
Ik heb 2x de filter vernieuwd in de 4,5 jaar dat we de quooker in ons bezit hebben en dus helaas geen recht op garantie.
Het valt me erg tegen van Franke dat ze er lang over doen om per mail te reageren. Na 10 minuten in de wachtstand te hebben gestaan bij support heb ik het bellen maar opgegeven.
Nu een echte quooker aangeschaft waarvan de reviews en service een stuk beter lijken te zijn.
Het woord service kennen ze niet.
Het woord service kennen ze niet.
Vorig jaar een heel nieuw boiler systeem geïnstalleerd en nu stuk, maar geen enkele vorm van service, moet 115 euro betalen dan komt er iemand en dan moet je ook nog onderdelen apart gaan betalen.
Wat een slechte service
Boiler binnen 5 jaar kapot door…
Boiler binnen 5 jaar kapot door kortsluiting. Waardeloos product!
slechte close-in boiler
We kochten 9 jaar geleden een keukenboiler met heetwater functie. Na 6 jaar moest deze al vervangen worden omdat hij kapot was. Nu, 3 jaar later, is ook onze 2e boiler kapot. We hebben ieder jaar een duur filter geplaatst dus daar ligt het niet aan. Van de klantenservice krijgen we alleen maar te horen dat de garantie slechts 2 jaar is dus gewoon het volle bedrag van € 1050.00 betalen, plus voorrijkosten.
Onze dochter heeft precies dezelfde klacht. Ook bij haar binnen 4 jaar een nieuwe boiler nodig. Wij stappen nu op een beter merk over.
.Wat een slecht product.
Wat een slecht product. Van begin af aan problemen mee gehad. Het kookpunt van 100 gr behaalt dit apparaat niet, elke keer storing, dan weer nieuw filter, lekt als een zeef, moeten er altijd n bakje onder zetten en service van Franke zelf is ver beneden niveau. zo ook de service wat deze betreft van de keukenzaak in Oudenbosch............vreselijk. Lees eerst alle negatieve reviews over de kraan voor u er een aanschaft.
Dienst na verkoop is extreem slecht
Dienst na verkoop is extreem slecht - productkennis totaal 0 - klanten tevredenheid, daar geeft blijkbaar niemand om. Een van de slechtste ervaringen ooit.
Ik kan het wiel opnieuw uitvinden .
Ik kan het wiel opnieuw uitvinden .
Maar alle reviews zijn waar.
Veer kraan kapot? ,licht aan de filter.
Klantenservice? Geen .
Ect ,ect
Mijn volgende is zeker geen franke .
Kranke keuken kraan na 6 jaar met putcorrosie
6 jaar geleden een nieuwe keuken geplaatst met een Franke RVS kraan. Nu na 6 jaar zit die kraan vol met putcorrosie. Je neemt een risico met een RVS Kranke keuken kraan.
Geen topkwaliteit en duur.
Van de heetwaterkraan is de veer eraf gesprongen. Gebruik deze niet meer want vervangen van het filter kost een vermogen. Wordt er niet bij verteld als je deze kraan koopt (in ons geval bij Brugman keukens).Intussen druppelt hij elke 10 minuten. Tijd voor een nieuwe (van een ander merk).
Super fijne kraan
Super fijne kraan gaat al 4 jaar mee en zit alles op wat je nodig hebt. Gefilterd water, kokend water en gewoon normaal water
Vreselijke kwaliteit, klantenservice nog erger.
Wat een vreselijke kwaliteit. Ook hier voor de tweede keer binnen 5 jaar tijd de boiler kapot. Kosten minimaal 600€. Wat een waardeloos bedrijf. Koop nooit iets van franke!
Klantenservice nog erger. Niet klantgericht, enkel uit op geld en kappen een telefoontje gewoon af.
Nooit meer
KOOP NIKS bij FRANKE
KOOP NIKS bij FRANKE! DOE HET NIET! Wat een waardeloos bedrijf en product. Het product is zo enorm slecht daar lusten de honden geen brood van. Daarnaast zijn ze niet eens in staat een normale klantenservice op te tuigen - het keuzemenu faalt, als je dan uiteindelijk iemand aan de lijn krijgt is die niet verstaanbaar - vervolgens kaart je je probleem aan en hoor je 3x hallo hallo en wordt er opgehangen. Ongekend dat je zo'n geweldig slecht product op de markt weet te brengen gepaard met een enorm slechte bedrijfsvoering. KOOP NIKS bij FRANKE - ZONDE van je GELD.
In nog geen 8 jaar nu toe aan derde…
In nog geen 8 jaar nu toe aan derde kokend water systeem van Franke. Iedere keer na een kleine 4 jaar geeft begeeft het systeem het. We krijgen kortsluiting en hebben geen warm water meer.
Nu kunnen we voor een ruime 700 euro de boel laten herstellen of een nieuw systeem kopen voor een goede 900 euro (met korting).
We zijn verbaasd dat tot 2 maal aan toe hetzelfde gebeurd na ongeveer 4 jaar. Eerlijk gezegd weinig vertrouwen in de komende 4 jaar als we weer voor Franke zouden kiezen. De oplossing vinden we alles behalve klant vriendelijk. Inmiddels weten we dat er tegenin gaan geen zin heeft. Dus tijd voor een ander merk.
slechte productie.
Niet geheel tevreden. Ik had geen extra garantie bij gekocht. Waarom zou je dat doen. Een dergelijk product mag toch voor deze prijs niet stuk gaan. De levensduur hangt niet af van de garantie die je bij koopt. Niet gedaan dus. Nu terug van vakantie doet de kraan/heetwater/boiler het niet meer. Automaat in de meterkast was ook uitgeslagen. Sluiting in het systeem. Na krap 5 jaar kan het dus weggegooid worden. Jammer jammer. Ik had gehoopt en zeker verwacht dat het veel langer mee ging. Ps de filters waren oprijd vervangen. Aanvuling: Ik het de boiler gedemonteerd (de garantie is toch voorbij) Maar wat is zag was heel bijzonder; Er liep water uit de kast. Na de kast verwijderd te hebben zag ik de bron van de sluiting. Er was een groene en uitslag en roestvorming op de aansluiting naar het verwarmingsspiraal. ( ik heb er foto's van maar kan deze niet plaatsen) Ook hingen er druppels aan. Mijns inziens een productie fout.
Reactie van Franke. Ik kan een nieuwe boiler laten plaatsen. Verklaring Franken; Ik had me niet aan de voorwaarden gehouden. Dit betrof het jaarlijkse plaatsen van een filter.
Deze is echter wel vervangen, maar gezien de kosten die Franke berekend, bij een andere leverancier gekocht.
Het is maar hoe je het toepast......
Franke sloot mijn klacht af..
Ik heb na het bovenstaande de boiler open gemaakt. Om de schrikbeelden te verduidelijken heb ik maar een aantal foto's gemaakt die ik een ieder kan sturen.
Koop nooit iets van Franke
Boiler van de multiwaterkraan lekt na 4 jaar, blijkbaar heb ik nergens garantie meer op want ik heb mijn filter niet op tijd vervangen. Nieuwe boiler kost 710 euro. Plus 115 euro voorrij- en arbeidskosten + een nieuw filter a la 90 euro.
Voor bijna 1000 euro doet alles het weer. Lang verhaal kort: ze zijn helemaal GEK geworden daar en doen er alles aan om zoveel mogelijk geld uit je zak te kloppen. Koop nooit meer iets van Franke en ik raad iedereen om mij heen aan dit ook niet te doen.
Nieuwe leertjes gootsteen afvoerstop
Zeker 15 jaar geleden een nieuwe keuken gekocht met een Frank spoelbak. Het leertje van de afvoer lekte en ik kreeg zonder enige probleem nieuwe opgestuurd. Perfect service Bram en Robbin!!!
Ik heb 5 jaar geleden een nieuwe…
Ik heb 5 jaar geleden een nieuwe keuken…
Ik heb 5 jaar geleden een nieuwe keuken gekocht met Franke kraan en boiler. Ondanks dat we trouw elk jaar het filter hebben vervangen van de boiler hebben we toch al 3x de monteur moeten laten komen vanwege kapotte boiler. Dit viel gelukkig nog onder de garantie.
De schade aan onze vloer hebben wij voor onze eigen rekening genomen.
Nu is hij weer voor de vierde keer kapot. Maar de garantie is vervallen zei een medewerkster, ze wilde mij wel helpen maar dan kostte het mij rond de 650 euro!
Tot mijn verbazing zei ik ´daar heb ik bijna een nieuwe boiler van het A merk ´Quooker´ voor! Dat is jouw eigen keuze dan, zei deze dame. Daarom ga ik nu voor een Quooker,wat ik in eerste instantie al had moeten doen!!
Een tegemoetkoming had wel op zijn plaats geweest!
Jammer Franke...voor deze slechte oplossing :(
Lakwerk van de keukenkranen komt los.
4 jaar geleden een zwarte keukenkraan geplaatst van Franke.
Recent is de zwarte lak beginnen afblotten. Ik vraag me af hoe zoiets kan.
Bij Franke kreeg ik heel droog als antwoord dat er enkel 5 jaar garantie is op functionele onderdelen. Ik moest maar een volledige nieuwe kraan kopen bij hun werd aangegeven.
Bij de vraag voor een commerciële tegemoetkoming heb ik geen antwoord meer gekregen. Ronduit onbeschoft en dit toont aan dat het hun niets interesseert.
Van zulke prijzige kranen verwacht je toch wat betere kwaliteit/klantvriendelijkheid en service.
Ik koop in ieder geval nooit nog een Franke kraan.
Plintboiler 5 liter kokend water kraan
Plintboiler 5 liter ten behoeve van 3 in 1 syteem, kokend, warm en normaal water.
De boiler is 5 keer stuk gegaan in 8 jaar tijd,
4 x binnen de garantie periode, en dit is altijd zeer netjes opgelost, de 5e keer één maand buiten de garantie.
Nu adviseren ze een nieuwe te kopen, voor een iets lagere nieuwprijs.
Ik vond de service altijd goed, maar ik ben het vertrouwen in het product helaas lange tijd geleden al verloren.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.