Geen ster waard. Wij hebben onze nieuwe keuken in oktober 2025 besteld maar wachten steeds op onze kraan. Deze nog steeds niet geplaatst. Alle kranen worden afgekeurd vanwege slechte kwaliteit, dus mo... Vis mer
Se hva andre synes
Eigenlijk nog niet 1 ster waard. Wij hadden boiler en watersysteem ijskoud en kokend water inclusief kraan 3 jaar oud en kapot. Geen storingsdienst en geen reacties op onze melding. Ze vroegen ons om... Vis mer
Selskapet har svart
Echt de boiler is nu al 2 keer stuk gegaan in 8 jaar tijd. Advies was weer een nieuwe aan te schaffen. Ik heb met Quooker de ervaring dat deze wel 10 jaar mee gaan. Kies daar gewoon voor. Ook slechte... Vis mer
In 2017 op advies van Keuken Kampioen een Mondial kokend water kraan gekocht bij aankoop nieuwe keuken. Na levering bleek deze van Franke te zijn afgenomen. Kostte toen 1189 euro. Na ingewikkelde inst... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Franke draait alles om het maken van fijne, slimme keukens die er goed uitzien én lekker werken. Van koken en afwassen tot het zuiveren van lucht – Franke heeft overal aan gedacht. En het stopt niet bij de keuken: hun oplossingen maken je hele huis comfortabeler, schoner en duurzamer. Met Zwitserse precisie en een passie voor goed design brengt Franke kwaliteit die je merkt in het dagelijks gebruik. Benieuwd? Neem een kijkje in het assortiment en ontdek wat Franke voor jouw thuis kan betekenen.
Kontaktopplysninger
Schimmelt 16, 5611 ZX, Eindhoven, Nederland
- franke.nl
Har svart på 39 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
10 liter boiler keuken. In 7,5 jaar twee keer boiler kapot
In 7,5 jaar twee keer boiler kapot. Elke keer net de kleine lettertjes waardoor je geen enkele garantie rechten hebt. We zouden nu een derde boiler moeten kopen voor coulance” prijs. Dat noemen ze dan iedere keer een vervangend product ipv nieuw waardoor je maar 2 jaar garantie hebt ipv 5. Die dure boiler is gewoon een nieuw product en staat los van het overige zoals de kraan dus het slaat nergens op dat dat als vervangend product wordt gezien Elk jaar ook nog dure filter moeten kopen. Voor het zelfde geld en zelfsminder zou ik aanraden direct een classe A product te kopen. Franke zou beter producten moeten leveren die niet zo snel kapot gaan of anders fatsoenlijke garantie voor consumenten zonder lullige kleine lettertjes
K.U.T. Product
Wat een dure investering voor een zwaar teleurstellend product!
Koop dit niet! veel te dure vervanging van filters en alsnog iedere keer problemen.
Wat een verschrikkelijk bedrijf!
Franke Media compleet onbereikbaar
Aangezien ik werk als tekstschrijver en Franke Media deze regelmatig nodig lijkt te hebben, heb ik ze in het verleden meerdere keren gemaild om mijn interesse kenbaar te maken. Niet één keer heb ik daarop een reactie ontvangen. Bellen lukt ook niet. Geen nummer op de site. Het is een bijzonder vreemde organisatie.
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf, kwalitatief slechte “kook”kranen.
Je moet elk jaar een niet goedkope filter vervangen, doe je dit netjes gaat alsnog de boiler stuk. Wanneer je dit bedrijf belt zeggen ze “sorry maar we kunnen er niks aan doen u moet toch weer een nieuwe boiler aanschaffen”…
Het heeft ons veel geld gekost!
Boiler defect geen garantie
4 jaar geleden franke kraan met 10l boiler gekocht, Helaas de boiler defect printplaat defect geen garantie omdat ik 2023 filter vergeten ben te vervangen verder alle jaren wel, we hadden extra garantie aangevraagd Max van 5 jaar
Aangegeven dat waterfilter en printplaat niks te maken heeft met elkaar, daar krijg ik geen antwoord op van Franke afdeling
Nu lees ik veel meer over deze type boiler van 10 liter dat er veel problemen zijn.
Dus voor ons nooit meer een merk Franke
Aankoop eengreepsmengkraan Franke Fox
Ik kocht in augustus 2020 een Franke Fox eengreepsmengkraan met zwenkbare uitloop . Na 3 jaar moet ik constateren dat de chroomlaag van de kraan loskomt en afpelt . Ik de klantendienst gecontacteerd maar volgens hun was de garantieperiode verstreken , maar ik kon wel een nieuwe zwanenhals kopen . Ik heb vriendelijk bedankt . Ik dacht dat Franke voor kwaliteit stond . Ik heb nu een Grohe kraan gekocht .
Koop dit absoluut niet
Ontzettende slechte service, de boiler is net 5 jaar oud en de garantie is er dus net af. Dus je hebt geen poot om op te staan. Ze willen uit coulance wel iets met de prijs doen van een nieuwe boiler maar je bent verplicht een monteur erbij te nemen al met al kost dit geintje dan €660,- euro en dan nog eens €115,- voor de monteur wil je de monteur niet dan betaal €740,- het is te gek voor woorden. Ga absoluut niet voor dit product.
Niet kopen
Niet kopen. Alweer de boiler stuk. Service is ver te zoeken hier. Waardeloos bedrijf!
Franke koendwater drie in één kraan…
Franke kokendwater drie in één kraan aangeschaft in 2019 tijdens aanschaf nieuwe keuken. Nu is hij al kapot. Franke geeft aan dat filter ieder jaar moet worden vervangen (79 eur) en dat ik kraan had moeten registreren voor garantie. Nu blijkt boiler lek en nieuwe kost ruim 500 euro. Ik heb dit niet gedaan en kraan gewoon weer op koud en warm water aan laten sluiten. Ga vanavond waterkokertje bij Media Markt halen. Wat een waardeloos produkt en een nog waardelozere service/garantie. Als je een nieuwe keuken koopt wordt er mij niet bij verteld dat ik een kraan moet registreren en een filter moet laten vervangen ieder jaar. Als je dan belt willen ze je met alle liefde een nieuwe boiler / printerplaat verkopen. Tja,...
Waardeloze kwaliteit
In een periode van 5 jaar zijn er 3 apparaten stuk gegaan. Voorheen heette dit bedrijf Floww en dat is overgenomen door Franke. Echter is de kwaliteit van de apparatuur niet verbeterd. Service kent dit bedrijf niet. Ze bieden aan om tegen ruim €600 excl. montagekosten nieuwe apparatuur te kopen omdat de garantietermijn net verlopen is. Coulance kennen zij niet.
Wees gewaarschuwd mensen!
Gewoon waardeloos.
Gewoon waardeloos.
Boiler lek, water kwam onder de plint door.
Bij aankoop een mail gehad dat ieder jaar automatisch een herinnering gestuurd zou worden als het tijd was om het filter te vervangen. Het filter is toen direct na ontvangst van zo'n mail direct vervangen.
Dan blijkt (bij garantieclaim) door Franke het jaar daarna geen mail meer verstuurd te zijn en daardoor het filter niet op tijd vervangen te zijn. Dus geven ze aan dat reparatie voor eigen rekening is.
Slechte kraan!
Slang kwam onder de kokend water kraan los. Gevolg dikke lekkage ‘s nachts gehad. Vloer moet volledig worden vervangen. Mail gestuurd naar klantenservice en tot op heden nog geen antwoord gehad +-4 weken.
Franke boiler 3x kapot in 8 jaar
Wij hebben in 2015 de 3-in-1 kraan met boiler gekocht en sindsdien is de boiler drie keer kapot gegaan. 1 keer kregen we dit onder garantie maar de andere 2 moesten we zelf betalen (met "coulance korting" alsnog EUR 660 met filter). We hebben elke jaar een nieuwe filter moeten kopen (a EUR 79) en gebruiken dit normaal in een huishouden met 4 personen. Franke is het niet met ons eens dat de boiler langer mee moet gaan. Ik raad dit product dus zeker niet aan.
DEFECTE PLINT BOILERS
In 8 appartementen kranen met plint boiler geplaatst. Na 3-4 jaar ging de eerste kapot. Lekkage intern wat oxidatie en kortsluiting tot gevolg heeft. Inmiddels 3 defecten verder in 5 jaar en geen service (nieuwe kon ik kopen voor 700+ euro) hebben we besloten er maar afscheid van te nemen. WEES GEWAARSHUWD PRIJS EN KRAAN ZIET ER LEUK UIT MAAR PROBLEMEN VOOR DE TOEKOMST LIGGEN OP DE LOER!!
aucune erreur possible
j'ai passé commande le 4/11/2023 je me suis tromper ed produit je l'ai recu et impossible de le renvoyer il ne reponde pas donc si vous commander vous n'avez pas le droit a l'erreur
Lekkage M blok
Deze week voor het eerst na 6 jaar probleem gekregen met de Franke waterkoker kraan.
Na mail gestuurd te het met klacht, zelfde dag antwoord gekregen en telefoontje met Franke gepleegd.
Super netjes behandeld door dame met technische kennis. Met de tips die zij me gaf . Heb ik het probleem met het M blok. Zelf op kunnen lossen. Super terwijl ik een nieuw M blok wilde bestellen.
Super service na 6 jaar. Zeer tevreden.
Vr gr Peter Hartman
Na anderhalf jaar geen kokend water…
Na anderhalf jaar geen kokend water meer.
Waardeloos.
Slechte service van Franke
Slechte service van Franke. Boiler/kraancombinatie 3 jaar in bezit. Zeer regelmatig zelf moeten resetten waarbij de plintplank inmiddels behoorlijk beschadigd is geraakt. Reactie Franke was telkens:”maar hij doet het toch weer”? Nu is hij echter echt stuk en komt het op de service aan. Eerst wordt gekeken of je het filter wel elk jaar hebt vervangen anders ben je al de garantie kwijt. Daarna bellen ze een of andere witgoedleverancier bij je in de buurt. In mijn geval gaf die aan over een MAAND wellicht een gaatje te hebben. Niet geaccepteerd en Franke om een betere oplossing gevraagd. Tot op heden geen enkele reactie. Mijn advies: koop geen Franke!
Inmiddels een voorstel ontvangen voor een datum in de buurt van 24 oktober.
Koop geen warmwaterkraan van Franke
Wij hebben een warmwaterkraan met kokend water van Franke, maar vanuit het niets geeft de boiler kortsluiting. Ieder jaar netjes de filter vervangen a 82eu per jaar, maar na nog geen 8 jaar is de boiler toch afgeschreven volgens Franke. De enige optie is volgens hen een nieuwe boiler a 710eu + 115eu arbeidskosten.
Ik vind het bijna lachwekkend hoe slecht de service is van dit bedrijf en ga ook geen cent meer aan ze uitgeven en stap over naar een ander merk.
Iemand nog een filter nodig die nog geen maand oud is ;)?
Binnen 5 jaar 3x monteur nodig met kosten!
Binnen 5 jaar moest er iemand van Franke langs komen ivm. lekkage kraan en 2x geen kokend water meer. Een keer lag het aan ons omdat we de filter van 90,- niet hebben vevangen. Nu zijn we een paar maanden over de garantie en stel dat de boiler stuk is komen er kosten van rond de € 800,- op ons af! We stappen dus over op quooker. Duurdere kraan maar langere garantie en veel minder vaak filter vervangen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.