Ble ringt noen ganger om strøm på enkeltmannsforetaket mitt, så gikk med på å ha strøm igjennom Fortum bedrift. Veldig skeptisk men siden jeg hadde prøvd Fortum på hytta tidligere valgte vi å prøve... Vis mer

Styr unna! Eksterne selgere lover vilkår som ikke stemmer overens med produktet du faktisk får. De dokumenterer det heller ikke slik at når du ringer kundeservice på Fortum så har de ikke mulighet fo... Vis mer
Har vært Fortum kunde i svært mange år. Det er det dummeste vi har gjort. De har hatt mange dårlige avtaler og Forbrukerrådet har også reagert på dem i media tidligere. Det som toppe kynismen i... Vis mer
Til nå ok opplevelse. Kundeservice hjelpsom og korrekt både på mail og telefon. Eneste er litt ukulturen med eksterne telefonselgere. Men da er fortum laaaangt ikke eneste player som kjører slikt.... Vis mer
- Energileverandør
- Strømleverandør
- Energiutstyr og -løsninger
- Gasselskap
- Leverandør av fornybar energi
- Solenergileverandør
Fortum on Suomen johtava energiayhtiö. Suomessa liiketoimintamme keskittyy puhtaaseen sähköntuotantoon, kaukolämpöön ja -jäähdytykseen, sähkönmyyntiin ja tulevaisuuden älykkäisiin ratkaisuihin.
Keilalahdentie 2-4, 02150, Espoo, Finland
- 0200 19000
- asiakaspalvelu@fortum.com
- fortum.com/fi
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Norges mest plagsomme selskap
Fortum ringer meg omtrent daglig for å selge meg dårlige avtaler på tross av at jeg har bedt dem innstendig om å slutte. Har aldri vært borti et selskap som er så irriterende.
Bare rot siden de overtok etter norges…
Bare rot siden de overtok etter norges energi. De påstår at de ikke mottatt hverken verving eller oppsigelse. Til og med opptjent bonuspoeng kan ikke de løse av før august. Ingen kundeservice i det hele tatt!.Styr unna!!
Fortum lurer deg!
Bestilte strøm fra Fortum i mai i fjor og måtte bekrefte pr sms. Så ikke at det var såkalte "tilleggsprodukter" inkludert, og som var gratis første måned, og deretter fakturert. Beløpet på tileggsproduktene (som INGEN har bruk for) ble dobbelt så høyt som selve strømleveransen fra Fortum. Dette var el-leveranse til mitt lille enkeltfmannsforetak, ergo har jeg ingen klagerett i elklagenemda, de behandler kun saker fra private. Da må jeg evt. gå til rettsak, noe det ikke er økonomi til i et lite firma. Dette vet selvfølgelig Fortum. (de har forøvrig nektet å betale tilbake noen ting) Nå har jeg sendt en henvendelse til NVE, så får vi se.. . .
Lureri og vannvittig oppsigelsesgebyr
Lureri fra start, lurer deg i avtaler man ikke skjønner noe av. Når du sier opp, prøver å si opp sender de regning på ca. 6000,-. Hold dere langt unna, blir aldri fortum igjen. (Gjelder både privat og bedriftsavtale)
Ville valgt ett annet strømselskap
Ville valgt ett annet strømselskap, de lurer deg med strømprisene. Bedriften hang etter med strømregning, så de sendte Lowell til å kreve inn penger. Ikke uvanlig praksis, men Lowell fikk dobbelt betalt og betaler ikke tilbake. De er de største svindlerne i inkassobransjen. Kanskje derfor Fortum og Lowell går hånd i hånd :)
Kjeltringer
Når jeg tegnet avtale med Fortum så sa jeg at jeg skulle kun ha spotpris å ikke noe mere.. etter et halvår så får jeg melding at grønn strøm abonnementet skal opp i pris, jeg tenker at her har de sendt meg en melding som ikke er til meg.. Men jeg logger meg inn å kikker og der har de klart å føre på tre abonnementer som jeg ikke har sagt ja til.. Men å bli kreditert det jeg hadde betalt for mye for kunne jeg bare glemme. Så jeg sa heller opp abbonementet.... jeg skal sitte med stearinlys, hvis det er det eneste strømselskapet som eksisterer.. i det firmaet tror jeg de har samlet alle som har en vegring om å ta en avgjørelse, jeg ventet i flere måneder på ett svar, men det klarte de desverre ikke... leser dere dette å lurer på om dere skal bytte til fortum!!! STYR FOR GUDS SKYLD UNNA !!!!!
«Jeg er smart, du er dum»
Ringte min samboer for å spørre om hun ville bytte strømavtale. Hun sa hun måtte høre hva jeg tenkte først. Vi kom frem til at vi egentlig er ganske fornøyde med dem vi har. Salgspersonen ringte min samboer opp igjen og var mer pågående enn tidligere. «Vil dere ikke spare penger?» etc. Til slutt måtte min samboer si rett ut at hun ville legge på da han ikke ga seg. Dette likte han ikke. Han sa seriøst ord for ord det følgene: «jeg er smart, du er dum», før han la på. Håper han får en bedre dag i morgen for å kalle potensielle kunder for «dumme» ikke noen effektiv måte å drive salg på. Men hva vet vel jeg?
Useriøs aktør pga. grov uærlighet mot kunder
Det som toppe kynismen i selskapet er at de behandler kunder som idioter.
Meldingen i Fortum sin app i dag 23. Mars er: "I dag er det ingen store variasjoner i strømprisen, bruk strømmen når det passer deg best".
Virkeligheten er at strømmen på kveldstid er over 5 ganger så høy, som på dagtid denne Lørdagen!!
Nå har vi fått nok.
Værste selskapet jeg har vært…
Værste selskapet jeg har vært borti,,føler meg lurt og på toppen av det har de sure og meget uhøflig kundebehandlere STYR UNNA
Kriminelle
Jeg skulle bare gi Fortum beskjed om en mindre endring, da overførte de meg til en dårligere strømavtale uten å informere, da jeg klaget endret de avtalen men la til ‘grønn strømavtale’ (totalt humbugprodukt med fast månedskostnad) uten å informere meg. Jeg glemte bort å bytte strømselskap helt til jeg måneden etter ble oppringt fra Fortum med spørsmål om jeg var fornøyd. Jeg forsøkte å avslutte samtalen så raskt som mulig og godkjente selvsagt ingen nye avtaler: så gikk det 5 min og jeg mottok en sms der det sto at de hadde lagt til 3 nye produkter Online pluss/Ekspress/Prisfrys, også totalt humbugprodukter, «gratis første måned, deretter 350kr/mnd»!!! Helt fjernt selskap, kriminelle, styr laaaaangt unna…
Sleske selgere som lover gull og grønne…
Sleske selgere som lover gull og grønne skoger og lurer folk inn i dårlige avtaler. Rett og slett lureri. Styr unna!
Kynisk spill
Dette er bare kynisk og utspekulert.
De lurer alle med spotpris, og hva det måtte være av avtaler.
Fortum gnir seg godt i hendene pengemessig på kalde dager...
Føler meg lurt.
Føler meg lurt.
Etter en hyggelig samtale med gode argumenter for en noe bedre strømavtale så gikk jeg inn i en avtale ved å skrive OK på SMS (bedrifts avtale via enkeltmannsforetak for husstanden) Det sms en sa som vi ikke snakte om var at det var 12mnd oppsigelses tid for avtalen.
Føler meg helt fullstendig lurt.
Møkkaselskap som ikke svarer på epost
Møkkaselskap.
Først øker de prisen jeg betaler de med 333% (påslag + månedspris). Så svarer de ikke på eposter (på to måneder!) når jeg ber de slette all kundedata og kontaktinformasjon på meg. Men de ringer og sender enda epost om å selge meg strøm. Dette er IMO en useriøs bedrift som nekter følge lover og regler.
Har pent takket nei til tilbud
Har pent takket nei til tilbud. Men allikevel fått mellom 20-30 telefoner det siste året, tross for å ha blokkert tlf-tjenesten.
Aggressive og innpåslitne telefonterroroperatører. Drittselskap rett og slett.
Styr unna!
Sådan er kapitalismen
Nok et elendig selskap som bruker masete telefonselgere uten kjennskap til produktene de selger.
Telefonterror dag etter dag...
Telefonterror dag etter dag...
Spis dritt søppelselskap!
STYR UNNA- REN SVINDEL!
Dette er ren svindel, fra ende til annen!! Sender ut 3 bruddgebyr på samme person bare fordi jeg har 3 strømmålere? De juger på telefon og lover gull og grønne skoger!! Håper alle styrer unna dette strømselskapet! Det er ikke slik dere får fornøyde!!
Støtter alle negative omtaler under…r tirv so m
Støtter alle negative omtaler under her. Aldri før skrevet en omtale før men opplevelsen med Fortum er det verste jeg ha opplevd med det man tror er et seriøst selskap. De lurer deg til å gå inn i avtaler som koster mer, oppsigelsestid på ett år!!, legger på masse tilleggstjenester du ikke trenger, og gir deg papirfaktura til 99kr mnd selv om du ber om e-post!! Bruddgebyr for å forlate avtale er 3000kr! Og selgerene lyver. Jeg ble lurt inn i firmaavtale selv om jeg er privatperson og hadde avtale som dette hos dem fra før. De sa det var en avtale man kan ha som privatperson, men ikke at du mister alle rettigheter etter forbrukerkjøpsloven!. Ble også overrasket over arrogansen hos kundeservice. De har tilfeldigvis slettet lydopptak av samtale hvor de mener jeg godtok avtalen. STYR UNNA
Her blir du lurt så STYR UNNA
Helt utrolig at dette firma har kunder. Her blir du lurt så STYR unna. Ikke 1 gang har de klart å sende faktura på mail, har måtte etterlyse fakturaen med å ringe dem hver mnd for å få den. Eller forresten, de klarte det en gang og det var bruddgebyret. Dårlig kundeservice, dårlige avtaler, de plusser på masse tøys så fakturaene blir dobbelt så høye, nei fy f... Irriterende at jeg ikke gikk inn og leste anmeldelser før inngått avtale. Anbefaller ingen å inngå avtale med dette jæ..... dritt firma. Har aldri tidligere lagt ut anmeldelser på noen ting før men nå klarte jeg ikke å holde tilbake pga dette firma. Hadde det vært mulig å gi minus stjerner hadde det blitt det. Anmeldelse
- 5 stjerner.