Flashbay Anmeldelser

2 296
TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Świetna współpraca od samego początku do końca. Firma jest terminowa i rzetelna . Zlecenie wykonane na najwyższym poziomie, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Doskonała jakość produktów i błyskawic... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super obsługa ze strony Pani Julii, kontakt telefoniczny z pytaniami w razie potrzeby doprecyzowania. Zamówienie otrzymaliśmy terminowo. Produkt wraz z logowaniem bardzo dobrej jakości.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Współpraca z Panem Miłoszem mega! Od pierwszego telefonu, po projekt i dostawę. Butelki PRZE-PIĘK-NE! Czuć jakość z daleka. Mega się cieszę, że nie szukaliśmy nigdzie indziej tylko powierzyliśmy preze... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kubki termiczne jakości premium — eleganckie, solidne i trwałe. Cała współpraca, od projektu i wizualizacji aż po realizację, przebiegła wzorowo. Kontakt, wyceny oraz obsługa na najwyższym poziomie... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Reklameproduktbutikk
  2. Drev og lagring
  3. Gavebutikk

Om Flashbay

Skrevet av virksomheten

Flashbay jest jednym z największych producentów spersonalizowanych pamięci USB na świecie, spełniających wszystkie wymagania tego typu produktów. Firma oferuje bezkonkurencyjne ceny w połączeniu z szybką i efektywną obsługą Klienta.

Flashbay proponuje szeroką gamę pojemności pamięci oraz metod umieszczenia logotypów.

Dodatkowo w każdym możliwym przypadku firma angażuje się w ochronę środowiska, wykorzystując materiały pochodzące z recyklingu. Zaś od 2008 roku fabryka Flashbay i siedziba w Wielkiej Brytanii zyskały status neutralnych pod względem emisji dwutlenku węgla.

Dlaczego wybrać Flashbay?

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2 296)

113 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

10/10

Szybki i miły kontakt z przedstawicielem sklepu. Bardzo dobra jakość produktu. Szybka wysyłka.

6. mars 2026

Dzień dobry Pani Kamilo,

Cieszymy się, że kontakt z naszym zespołem był szybki i przyjemny, a jakość produktu spełniła oczekiwania. Dziękujemy za docenienie szybkiej wysyłki!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Dzień dobry Panie Zbigniewie,

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że wszystko zostało sprawnie zrealizowane. Serdecznie zapraszam do kontaktu przy okazji nowych pomysłów.

Pozytywna współpraca

Sprawny kontakt z Panem Miłoszem, terminowa realizacja, super projekty.

6. mars 2026

Dzień dobry,

Cieszymy się, że kontakt i projekty spełniły oczekiwania. Dziękujemy za miłe słowa i doceniamy pozytywną opinię.

Jestem zachwycona

Jestem zachwycona. Od samego początku kontakt z panem Kamilem był na najwyższym poziomie, był bardzo pomocny i uprzejmy. Wszystko tłumaczył i kontaktował się na każdym etapie realizacji zamówienia. Towar przyszedł ekspresowo a jakość wykonania przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Na pewno nie jest to pierwsza i ostatnia współpraca z firmą.

27. februar 2026

Polecam na 100%

Od samego początku kontakt z Państwa firmą jest szybki i bezproblemowy, produkty są naprawdę bardzo wysokiej jakości. Na pewno skorzystam ponownie.

26. februar 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Szybka

Szybka, sprawna współpraca. Indywidualne podejście do klienta. Miła obsługa.

9. februar 2026

Dzień dobry,

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że doceniają Państwo naszą szybką i sprawną obsługę oraz indywidualne podejście. Jest nam bardzo miło!

Butelki na wodę Aqualok Infuse 750 ml

Zamówione butelki na wodę Aqualok Infuse 750 ml są z wykonane z bardzo dobrego i solidnego materiału, znakowanie jest trwałe, a wygląd butelki bardzo atrakcyjny. Dodatkowo ekspresowa realizacja. Polecam

28. januar 2026

Dzień dobry Pani Katarzyno,

dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jakość wykonania i wygląd butelek spełniły Państwa oczekiwania. Jesteśmy także wdzięczni za docenienie szybkiej realizacji zamówienia.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jakosc wykonania na najwyszym poziomie. Bardzo latwy kontakt z przedtsawicielem. Szybka dostawa.

30. januar 2026

Svar fra Flashbay

Bardzo dziękujemy za bardzo miłą wspólną realizację i zapraszamy serdecznie przy kolejnych projektach

polecam

kontakt z przedstawicielem bardzo sprawny i rzetelny, szybka wysyłka

23. januar 2026

Dzień dobry Pani Bożeno,

bardzo dziękujemy za dodanie komentarza i cieszymy się, że jest Pani zadowolona ze współpracy z nami. Zapraszamy do kontaktu przy kolejnych realizacjach!

Profesjonalne podejście do klienta

Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo miły i szybki kontakt. Próbnik wysłany w dniu zapytania o ofertę - znacznie ułatwił wybór i dopasowanie produktu do naszych potrzeb. Ekspresowa realizacja zamówienia. Produkty wysokiej jakości, unikatowe i wyróżniające się na tle konkurencji.

21. januar 2026

Dzień dobry Pani Anno,

Cieszymy się, że nasze profesjonalne podejście, szybki kontakt i próbnik ułatwiły wybór. Dziękujemy za uznanie dla jakości i unikalności naszych produktów oraz ekspresowej realizacji zamówienia. Jesteśmy wdzięczni za tak pozytywną opinię.

świetna obsługa

profesjonalna obsługa klienta i indywidualne podejście do zamówienia, czujemy się bardzo zaopiekowania ze strony Pani Julii, która była do naszej dyspozycji od początku do finalizacji zamówienia.

19. desember 2025

Dzień dobry Pani Sylwio,

bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że sprostaliśmy Państwa oczekiwaniom. Serdecznie zapraszamy przy okazji nowych pomysłów!

W 100% polecam!

Współpraca z Panem Kamilem była na najwyższym poziomie! Mimo dużej presji czasu Pan Kamil dopilnował, żeby zamówienie na pewno udało się zrealizować na czas, a ostatecznie doszło ono nawet z zapasem :)
Super kontakt, dużo cierpliwości do moich pytań i realne poczucie, że wszystko jest pod kontrolą na każdym etapie.
Same produkty są naprawdę ładne i wysokiej jakości — starannie i solidnie wykonane. Na pewno wrócę przy okazji kolejnych projektów!

17. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Torby bardzo dobre jakościowo, ładnie wykonane. Szybka wysyłka. Świetny kontakt z opiekunem klienta. Polecam.

16. desember 2025

Svar fra Flashbay

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jakość toreb, wykonanie i obsługa klienta spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy do kontaktu przy okazji nowych pomysłów.

Kubki termiczne

Jesteśmy bardzo zadowoleni z otrzymanych kubków. Sama jakość wykonania na 5+. Kontakt z opiekunem na najwyższym poziomie. Nas obsługiwała Pani Julia, która jest świetnym doradcą ! Na pewno wrócimy jeszcze do Państwa z kolejnymi zakupami.

15. desember 2025

Dzień dobry Pani Martyno,

dziękujemy za pozytywną ocenę naszej współpracy! Cieszymy się, że byliśmy w stanie sprostać Państwa oczekiwaniom i dostarczyć produkt, który Państwa zachwycił. Doceniamy również Państwa pozytywne opinie na temat naszego zespołu. Serdecznie zapraszamy przy okazji kolejnych pomysłów!

Serdecznie polecam

Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i terminowo, a kontakt był szybki i profesjonalny na każdym etapie. Kubki są bardzo dobrej jakości, logo zostało wykonane estetycznie i zgodnie z ustaleniami. Widać dbałość o detale oraz zaangażowanie w potrzeby klienta. Z pewnością skorzystam ponownie z oferty i polecam współpracę innym.

11. desember 2025

Dzień dobry Pani Judyto,

bardzo dziękujemy za miłe słowa. Liczymy, że wiele wspólnych projektów jest jeszcze przed nami!

Zespół Flashbay

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv