Flashbay Anmeldelser

2 296
TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Świetna współpraca od samego początku do końca. Firma jest terminowa i rzetelna . Zlecenie wykonane na najwyższym poziomie, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Doskonała jakość produktów i błyskawic... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super obsługa ze strony Pani Julii, kontakt telefoniczny z pytaniami w razie potrzeby doprecyzowania. Zamówienie otrzymaliśmy terminowo. Produkt wraz z logowaniem bardzo dobrej jakości.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Współpraca z Panem Miłoszem mega! Od pierwszego telefonu, po projekt i dostawę. Butelki PRZE-PIĘK-NE! Czuć jakość z daleka. Mega się cieszę, że nie szukaliśmy nigdzie indziej tylko powierzyliśmy preze... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kubki termiczne jakości premium — eleganckie, solidne i trwałe. Cała współpraca, od projektu i wizualizacji aż po realizację, przebiegła wzorowo. Kontakt, wyceny oraz obsługa na najwyższym poziomie... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Reklameproduktbutikk
  2. Drev og lagring
  3. Gavebutikk

Om Flashbay

Skrevet av virksomheten

Flashbay jest jednym z największych producentów spersonalizowanych pamięci USB na świecie, spełniających wszystkie wymagania tego typu produktów. Firma oferuje bezkonkurencyjne ceny w połączeniu z szybką i efektywną obsługą Klienta.

Flashbay proponuje szeroką gamę pojemności pamięci oraz metod umieszczenia logotypów.

Dodatkowo w każdym możliwym przypadku firma angażuje się w ochronę środowiska, wykorzystując materiały pochodzące z recyklingu. Zaś od 2008 roku fabryka Flashbay i siedziba w Wielkiej Brytanii zyskały status neutralnych pod względem emisji dwutlenku węgla.

Dlaczego wybrać Flashbay?

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2 296)

113 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Firma wykazała się dużym…zaangażowaniem

Firma wykazała się dużym profesjonalizmem oraz świetnym dopasowaniem do naszych potrzeb i oczekiwań, a także ogromną elastycznością współpracy.
Pani Klaudia zadbała o wszystko, w tym płynny przebieg współpracy. Serdecznie dziękujemy!

16. april 2026

Dzień dobry Pani Moniko,

cieszymy się, że nasze profesjonalne podejście, elastyczność i dopasowanie do Państwa potrzeb zostały docenione. Dziękujemy za miłe słowa i poświęcony czas na podzielenie się opinią.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Profesjonalizm i szybkość na 5!

Bardzo szybki i profesjonalny kontakt z Panią Julią, ekspresowo wysyłane wizualizacje produktów personalizowanych, a dodatkowo szybka realizacja złożonego zamówienia.

15. april 2026

Dzień dobry Pani Adrianno,

dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że kontakt z naszym zespołem oraz szybkość realizacji zamówienia spełniły Państwa oczekiwania. Jest nam bardzo miło!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bardzo dobry kontakt, super wsparcie klienta

Bardzo dobry kontakt, jesteśmy zadowoleni z przebiegu realizacji całego zamówienia. Jakość również bardzo nam odpowiada.

30. mars 2026

Dzień dobry Pani Kingo,

bardzo dziękujemy za miłe słowa i serdecznie zapraszamy do kontaktu przy okazji nowych pomysłów! :)

Pozdrawiamy serdecznie,

Suplo :)

POLECAM ! MIŁA OBSŁUGA, KONKRETNA I CO NAJWAŻNIEJSZE KLIENT JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU ! POLECAM 100/10

27. mars 2026

Dzień dobry Pani Weroniko,

dziękujemy bardzo za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że obsługa spełniła Państwa oczekiwania. Jest nam bardzo miło!

Pozdrawiamy serdecznie,

100% zadowolenia

Pan Miłosz zrealizował kolejne zamówienie dla naszej firmy. Wysłano nam najpierw próbki produktów, by ułatwić wybór. Zamówione produkty są najwyższej jakości, wszystko dopracowane. Świetna obsługa. Gorąco polecam. Firmy jak Flashbay to rzadkość. Oprócz produktów, które wyróżnia jakość, (obsługa przed, w trakcie i po sprzedaży) zasługuje na najlepszą opinię.

27. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa

Obsługa naprawdę na wysokim poziomie — wszystko poszło sprawnie i bez żadnych problemów. Widać duże zaangażowanie i chęć pomocy na każdym etapie. Kontakt szybki i konkretny, bez zbędnego przeciągania. No i ogromny plus za bardzo szybką realizację zamówienia. Zdecydowanie widać, że zależy im na kliencie.

20. mars 2026

Dzień dobry Pani Katarzyno,

Cieszymy się, że obsługa spełniła oczekiwania i wszystko przebiegło sprawnie. Dziękujemy za docenienie naszego zaangażowania, szybkiego kontaktu i realizacji zamówienia. Bardzo nam miło, że są Państwo zadowoleni.

Dzień dobry Pani Adrianno,

dziękujemy za miłe słowa i poświęcony czas na opinię.
Serdecznie zapraszamy ponownie!

Polecam firmę Flashbay

Firma Flashbay zasługuje na najwyższą ocenę. Zamówienie zostało zrealizowane perfekcyjnie – wszystko na czas i zgodnie z ustaleniami. Szczególne podziękowania dla pana Miłosza za ogromne zaangażowanie, profesjonalizm i pomoc na każdym etapie realizacji. Produkty są pięknie wykonane, a ich jakość stoi na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam współpracę!

17. mars 2026

Dzień dobry Pani Aneto,

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że zamówienie spełniło oczekiwania, a jakość produktów jest na wysokim poziomie. Jesteśmy wdzięczni za uznanie dla zaangażowania naszego zespołu. Polecenie naszej firmy jest dla nas bardzo ważne.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wzorowa obsługa i pełne wsparcie na każdym etapie

Chciałabym bardzo podziękować za wspaniałą obsługę. Pan Miłosz jest cudownym asystentem – poświęcił mi dużo czasu, był niezwykle cierpliwy i bardzo pomocny na każdym etapie. Niezależnie od tego, czy kontakt odbywał się telefonicznie czy mailowo, zawsze mogłam liczyć na szybką i rzeczową pomoc.

Jego wsparcie przez cały proces było naprawdę wzorowe, wszystko zostało dokładnie wyjaśnione i przeprowadzone w bardzo miłej atmosferze. Dzięki temu cały przebieg współpracy był bezproblemowy.

Jestem w 100% zadowolona i z pełnym przekonaniem bardzo polecam!

Dzień dobry Pani Barbaro,

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze wsparcie było pomocne i że cała współpraca przebiegła bezproblemowo. Jest nam bardzo miło słyszeć, że poświęcony czas i cierpliwość zostały docenione. Dziękujemy za polecenie!

Rewelacyjna współpraca

Współpraca rewelacyjna od pozyskania oferty do zakończonej dostawy uwzględniając wizualizację projektu i czas realizacji :)
Serdecznie polecam!

Dzień dobry Pani Izabello,

Bardzo dziękujemy pozytywną opinię! Cieszymy się, że proces od przygotowania oferty, przez wizualizację, aż po realizację spełnił oczekiwania. Jest nam miło słyszeć, że możemy być polecani.

szybka realizacja

szybka realizacja, profesjonalna obsługa

Dzień dobry Pani Izabelo,

Cieszymy się, że jesteśmy w stanie zapewnić szybką realizację i profesjonalną obsługę. Dziękujemy za miłe słowa!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bardzo sprawny i szybki kontakt i…

Bardzo sprawny i szybki kontakt i realizacja

13. mars 2026

Dzień dobry Panie Macieju,

cieszymy się, że kontakt i realizacja przebiegły sprawnie i szybko. Dziękujemy za miłe słowa!

Polecamy

Bardzo dobry kontakt, szybka i sprawna realizacja, zadowalający efekt wykonania.

6. mars 2026

Dzień dobry Pani Katarzyno,

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że kontakt i realizacja spełniły Państwa oczekiwania, a efekt jest zadowalający.

Szybkie działania firmy

Szybkie działania firmy, solidność wykonania

5. mars 2026

Dzień dobry Panie Andrzeju,

dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że doceniają Państwo współpracę z nami.

Zespół Flashbay.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv