Banner for Lemon Casino🍋: Bonus 100% + 100 FS

Lemon Casino🍋: Bonus 100% + 100 FS Anmeldelser 1 685

4,3

Jestem bardzo zadowolony z miłej atmosfery która panuje w tym kasynie. Nie mam żadnych powód aby jakkolwiej wyrażać swoją złą opinię ,natomiast wręcz przeciwnie tylko chwalić.. bonusy przyjazne dla kl... Vis mer

Polecam kasyno w 200% wszystko w jak najlepszym porządku. Sprawnie, jasno, szybko. Szybkie wpłaty i wypłaty - bez zbędnych pytań. Pomoc kompetentna i rzeczowa. Szybka reakcja i odpowiedź na zadane pyt... Vis mer

Zdecydowanie polecam! Choć wiadomo jak to w kasynie raz lepiej raz gorzej ;) ;) ;) Ważne jest by przy ewentualnej dużej wygranej być pewnym że kasyno wypłaci szybko środki, bez kombinowania. Duży... Vis mer

1. Kasino
  2. Veddemålsagent
  3. Veddemålsformidler
  4. Kryptovalutatjenester
  5. Gambling
  6. Kasino og veddeløp på nett

🍋 Lemon Casino – hundreds of games, from classic slots to poker and roulette. Weekly tournaments, exclusive bonuses for loyal players, and certified RNG fair play. Join and play fair! ✨ 🍋 Lemon Casino – setki gier, od klasycznych automatów po poker i ruletkę. Cotygodniowe turnieje, ekskluzywne bonusy dla lojalnych graczy i bezpieczna rozgrywka z certyfikowanym RNG. Dołącz i graj uczciwie! ✨ 🍋 Lemon Casino – több száz játék, a klasszikus automatáktól a pókerig és rulettig. Heti versenyek, exkluzív bónuszok hűséges játékosoknak és tanúsított RNG. Csatlakozz és játssz tisztességesen! ✨ 🍋 Lemon Casino – hunderte Spiele, von klassischen Slots bis Poker und Roulette. Wöchentliche Turniere, exklusive Boni für treue Spieler und zertifizierter RNG. Jetzt beitreten und fair spielen! ✨

4,3

Enestående

2k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

am incredibly disappointed with Lemon…

am incredibly disappointed with Lemon Casino. They lure you in with big promises like the "100% Bonus + 100 FS" advertised on their page, but actually trying to use these offers or get your money out is a complete nightmare.

Too Many Side Games

Scratch cards, wheels, cards, chests, all over the place. It feels like they want me clicking on random stuff instead of just playing calmly.

26. juni 2026

Hard to find help section

The FAQ and help stuff is hidden under some tiny link in the footer. When I had a question about withdrawal, I clicked around for like 5 minutes before I even saw it. Not very user friendly.

Współpraca

Współpraca zawsze przebiega pomyślnie. Jake warunki umowy. Realizacja na najwyższym poziomie. Rozliczenie następuje najszybciej jak to możliwe. Polecam.

Ugly color theme

Personal thing maybe, but the bright neon colors and dark background actually make my eyes tired after a while. I can’t play for long, even if I wanted to.

Same popups every visit

I close the cookie notice, the promo popup, the newsletter thing, and next time they all show again. Feels like they don’t respect my choices.

Friend bonus disappointment

I referred a friend, they deposited, but my reward was much smaller than advertised because of some hidden requirement about their wagering. Felt like a bait and switch.

Hard to see bet size

On mobile the bet amount text is tiny and right next to the spin button. I misclicked and was betting more than I wanted for several spins before noticing.

26. juni 2026

Do not waste your time and money on…

Do not waste your time and money on this site. Winning is easy, but getting your money out is a complete nightmare. They keep delaying my withdrawal by asking for the same verification documents over and over again. Customer support is absolutely useless and just replies with copy-pasted robotic answers. It feels like a total trap once they have your deposit. Avoid at all costs!"

26. juni 2025

Dziękujemy za opinię!

Cieszymy się, że podoba Ci się nasz szybki system wypłat. To dla nas ogromna motywacja.

Wypłaty

Wypłaty , i częste wygrane

Dziękujemy za opinię!

To dla nas ogromna radość, że wypłaty i częste wygrane to Twoje doświadczenia – to najlepszy dowód, że Lemon Casino spełnia Twoje oczekiwania.

Winning feels almost impossible

Winning feels almost impossible
I've been playing here for several weeks, but the results have been very disappointing. Small wins happen occasionally, yet bigger payouts never seem to come. Overall, it feels more frustrating than enjoyable.

25. juni 2026

Polecam

Polecam, ekstra gry oraz fajne promocje

25. juni 2026

Dziękujemy za opinię!

Cieszymy się, że podoba Ci się nasza platforma oraz system bonusów. To dla nas ogromna motywacja.

Opinia

Jest działający system, wszystko proste w używaniu

Dziękujemy za opinię!

Cieszymy się, że podoba Ci się nasza platforma. To dla nas ogromna motywacja.