Flashbay Anmeldelser

2 296
TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Świetna współpraca od samego początku do końca. Firma jest terminowa i rzetelna . Zlecenie wykonane na najwyższym poziomie, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Doskonała jakość produktów i błyskawic... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super obsługa ze strony Pani Julii, kontakt telefoniczny z pytaniami w razie potrzeby doprecyzowania. Zamówienie otrzymaliśmy terminowo. Produkt wraz z logowaniem bardzo dobrej jakości.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Współpraca z Panem Miłoszem mega! Od pierwszego telefonu, po projekt i dostawę. Butelki PRZE-PIĘK-NE! Czuć jakość z daleka. Mega się cieszę, że nie szukaliśmy nigdzie indziej tylko powierzyliśmy preze... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kubki termiczne jakości premium — eleganckie, solidne i trwałe. Cała współpraca, od projektu i wizualizacji aż po realizację, przebiegła wzorowo. Kontakt, wyceny oraz obsługa na najwyższym poziomie... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Reklameproduktbutikk
  2. Drev og lagring
  3. Gavebutikk

Om Flashbay

Skrevet av virksomheten

Flashbay jest jednym z największych producentów spersonalizowanych pamięci USB na świecie, spełniających wszystkie wymagania tego typu produktów. Firma oferuje bezkonkurencyjne ceny w połączeniu z szybką i efektywną obsługą Klienta.

Flashbay proponuje szeroką gamę pojemności pamięci oraz metod umieszczenia logotypów.

Dodatkowo w każdym możliwym przypadku firma angażuje się w ochronę środowiska, wykorzystując materiały pochodzące z recyklingu. Zaś od 2008 roku fabryka Flashbay i siedziba w Wielkiej Brytanii zyskały status neutralnych pod względem emisji dwutlenku węgla.

Dlaczego wybrać Flashbay?

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2 296)

113 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy…

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą. Od samego początku moją uwagę zwrócił świetny kontakt z opiekunem, który był dostępny na każdym etapie realizacji i na bieżąco odpowiadał na wszystkie pytania.
Dużym plusem jest również przejrzystość oferty – wszystko było jasno przedstawione, bez ukrytych kosztów czy niejasności. Doceniam także cierpliwość naszego opiekuna szczególnie przy wprowadzaniu poprawek do projektu i doprecyzowywaniu szczegółów personalizacji.
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie – termin został dotrzymany, a nawet wykonany szybciej, niż się spodziewałam. Na każdym etapie miałam ciągły kontakt z opiekunem, co dawało poczucie pełnej kontroli nad zamówieniem i dużego komfortu.
Firmę wyróżnia profesjonalizm, dobra organizacja pracy i nastawienie na klienta. Zdecydowanie polecam i chętnie skorzystam ponownie w przyszłości.

29. juni 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Współpraca była w miłej atmosferze

Współpraca była w miłej atmosferze, szybkie odpowiedzi i ustalenia ze zrozumieniem, szybka realizacja zamówienia i perfekcyjne wykonanie. Widać, że parcuja tam nie tylko najlepsi specjaliści, ale wyjatkowo zyczliwi ludzie.

9. juni 2026
Logoen til Flashbay

Svar fra Flashbay

Dzień dobry Pani Marzeno,

cieszymy się, że współpraca przebiegła w miłej atmosferze, a nasze szybkie odpowiedzi i realizacja zamówienia spełniły Państwa oczekiwania. Dziękujemy za docenienie naszego zespołu i serdecznie zapraszamy ponownie.

Pozdrawiamy,
Zespół Flashbay

Pendrtive z nadrukiem

Każde pytanie, odnośnie zamówienia, oraz cały proces był przeprowadzony bardzo profesjonalnie, z troską o satysfakcjonujący produkt końcowy i satysfakcję klienta - wraz z próbnikami wysyłanym na koszt Flashbay.
Pendrive oraz nadruk znakomitej jakości.
Dziękuje p. Kamilowi Królowi, za cały proces.

9. juni 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bardzo dobry i sprawny kontakt z przedstawicielką firmy, panią Anią, która profesjonalnie doradzała na każdym etapie realizacji zamówienia. Przedstawiła kilka różnych wariantów i pomogła wybrać rozwiązanie najlepiej odpowiadające naszym potrzebom.

Realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko - od momentu potwierdzenia do dostawy minęło zaledwie 6 dni, wliczając w to weekend. Zamówione produkty były zgodne z opisem i wykonane w dobrej jakości.

Cały proces współpracy przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Zdecydowanie polecam.

8. juni 2026

Kubki termiczne Aroma jakość premium

Kubki termiczne jakości premium — eleganckie, solidne i trwałe. Cała współpraca, od projektu i wizualizacji aż po realizację, przebiegła wzorowo. Kontakt, wyceny oraz obsługa na najwyższym poziomie — 100/100.

Zdecydowanie polecamy, szczególnie jeśli zależy Wam na jakościowym, trwałym kubku, a nie produkcie jednorazowym.

31. mars 2026
Logoen til Flashbay

Svar fra Flashbay

Dzień dobry Pani Joanno,

bardzo dziękujemy za tak wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że nasze kubki termiczne spełniły Państwa oczekiwania pod względem jakości i trwałości. Jesteśmy wdzięczni za docenienie naszej współpracy na każdym etapie.

Pozdrawiamy,
Zespół Flashbay

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv