Fitness-seller.nl Anmeldelser

4,6

Super snelle levering! Zondag besteld en dinsdag al in huis. Ik heb de ATX Cable Smith Rack SRX-650 besteld en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Het toestel voelt stevig en degelijk aan. De... Vis mer

Zeer tevreden over Fitness Seller en vooral over de klantenservice! Vanaf het eerste contact ben ik uitstekend geholpen. De communicatie is snel, vriendelijk en persoonlijk, en er wordt echt meege... Vis mer

Wederom zeer tevreden over Fitness-seller. De bestelling werd sneller geleverd dan verwacht, maar daar werd uitstekend over gecommuniceerd. Alles wat ik tot dusver heb besteld is van uitzonderlijke kw... Vis mer

5 sterren voor de service, levering en kwaliteit van de producten. Bij de levering bleek één rubbermat beschadigd te zijn. Ik had dit zelf eigenlijk te laat gemeld, maar een medewerker van Fitnes... Vis mer

1. Treningsutstyrsbutikk
  2. Treningsutstyrsgrossist

Fitness Seller is specialist in krachtsport. Ontdek het grootste assortiment trainingsmaterialen voor krachtsport en functional fitness, van professionele krachttoestellen tot halterstangen, halterschijven, dumbbells, sportvloeren en talloze accessoires. Met onze exclusieve merken zoals ATX en Fortex bieden wij de nieuwste innovatieve producten aan. Onze webwinkel is er voor alle liefhebbers van krachtsport, van thuisgebruikers tot ervaren atleten, personal trainers, fysiotherapeuten, sportscholen en andere bedrijven en verenigingen.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Top!!

Snel en goedkoop. En de kwaliteit lijdt er niet onder!

29. januar 2016

vlotte bestelling/levering

De bestelling en de levering verliepen heel vlot.
Ik heb zelf meer gekregen dan besteld ! (lengte van de kabels)

27. januar 2016

Svar fra Fitness-seller.nl

Hi Joost, bedankt voor je beoordeling en je eerlijkheid over het feit dat je meer staalkabel hebt ontvangen dan je besteld had. Veel plezier ermee! :-)

Vlot, correct, degelijk

+Vlotte levering
+Goed verpakt
+Stevig materiaal (ATX suspension trainer)
-Vrij hoge verzendkosten voor een relatief klein/licht pakket

27. januar 2016

Prima site

Alles werd snel bezorgd, binnen twee dagen had ik het thuis en alles was compleet. De gewichten zijn in twee dozen verstuurd, dit was erg fijn, want zo kon ik het zelf naar binnen tillen. Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Levert zoals beloofd!

Na lang zoeken vond ik de goedkoopste producten op Fitness-seller.nl en ben toen ook over gegaan met bestellen.
De levering was zoals beloofd en deze was goed verpakt. Verder geen op- of aanmerkingen.

Top klantenservice

Ik had zelf een denkfout gemaakt in de bestelling. Fitness-seller vriendelijk en efficient gereageerd binnen 1x dag met uitleg over situatie.

Top!

Snel besteld en nog sneller bezorgd, keurig verpakt. De volgende keer bestel ik weer bij Fitnessseller.nl. Net als de vorige keren, want ik wás al hartstikke tevreden over deze webwinkel. Wel forse bezorgkosten (15 euro), maar wat wil je: een kettlebell van 24 kilo, vanuit Sittard naar de Randstad - daar kun je niet voor heen en weer rijden #datdanweerwel

25. januar 2016

Alles OK

Geen problemen. Had graag iets sneller gewild

25. januar 2016

Svar fra Fitness-seller.nl

Bedankt voor je feedback Annelies, jammer dat de bestelling voor jou niet snel genoeg verwerkt werd. Je hebt je bestelling op vrijdagavond om 23 uur geplaatst en wij hebben deze maandagochtend direct verzonden. Sneller is helaas niet mogelijk, aangezien wij op zaterdag en zondag geen verzendingen doen...

Veel plezier met de bestelde producten!

Goede communicatie en support

De communicatie en ondersteuning van de fitness-seller is altijd zeer goed. Er wordt altijd snel en duidelijk gereageerd op email. Ik heb een klein minpuntje: ik heb wel eens op een bestelling gewacht die binnen 4 weken (volgens de verwachte levertijd indicatie) geleverd zou worden, dit werd 2 maanden. Als een product niet direct op voorraad is vertrouw ik om die reden de levertijd indicatie niet meer. Ik heb verder een positieve ervaring met de fitness-seller.

21. januar 2016

Svar fra Fitness-seller.nl

Hi Jan, ik zie dat jouw bestellingen gelukkig wel gewoon altijd binnen enkele dagen geleverd zijn. Van producten die zijn uitverkocht kan de levering soms echter inderdaad langer duren dan verwacht. Wij geven meestal een indicatie van de levertermijn, dit is zoals aangegeven echter enkel een verwachting. Wij zijn in dat geval namelijk ook afhankelijk van derden zoals leveranciers en fabrikanten en er kunnen zelfs vertragingen ontstaan in de haven of bij de douane.