Zelf ben ik heel sportief maar kwam gewoon niet verder zelfstandig naar de volgende level sterker en fitter te worden in conditie en kracht samen met een langdurige blessure. Daarom was ik op zoek naa... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb meegedaan met de hybride clinic die werd verzorgd door Jeroen en Joeval. Deze clinic was zeer leuk en informatief en behandelde zowel de theorie als de praktijk (techniektraining hardlopen was... Vis mer
Ik heb het IGNITE9 programma gevolgd bij Jeroen. Had voor mijzelf als doel om beter te weten hoe je gerichte krachttraining (focus op billen) kan combineren met cardio (hardlopen). Jeroen schreef een... Vis mer
Met coach Jeroen heb ik geweldige resultaten bereikt. Niet alleen balans gevonden tussen het trainen, drukke leven en voeding, maar ook veel op het mentale vlak. Ik zou het iedereen gunnen om een keer... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
FIT.nl is hét online platform met tips en adviezen over fitness, voeding en gezondheid. BTW: NL853053170
Kontaktopplysninger
Europaweg 8, 9723 AS, Groningen, Nederland
- 050 211 1871
- redactie@fit.nl
- fit.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De applicatie werkt fijn voor het…
De applicatie werkt fijn voor het uitvoeren van oefeningen en het aanbod is gevarieerd. Alleen qua voeding zoek ik nog meer variatie. Ook zou het gemakkelijker mogen zijn om cardio (hardloop sessies) toe te voegen, op basis van tijd en afstand zou het je snelheid moeten kunnen berekenen. Meer ruimte voor tips zou ook fijn zijn.
De begeleiding is erg fijn. Al met al ben ik zeker tevreden, bovenstaande opmerkingen zijn slechts suggesties.

Svar fra FIT.nl
Word gestimuleerd tot actie over tegaan…
Word gestimuleerd tot actie over tegaan ben nog wel een beetje lui. Wel de behoefte maar nog geen concrete acties. Bedankt voor de steun!

Svar fra FIT.nl
FIT.nl weet waar ze het over hebben!
FIT.nl is een platform gerund door enthousiaste coaches/sporters/ondernemers, hoe je het noemen wilt.
Wat mij zo aanspreekt is dat je ziet dat ze gedreven worden door een honger naar altijd meer informatie en optimalisatie op het gebied van sporten, prestaties, voeding, herstel, zelfs stoïcisme, noem het maar op. Dat zie je ook terug in de vele artikelen, tools, podcasts en de manier waarop ze klaarstaan op het forum om men met allerhande kennis te voorzien. Daar zit voor mij dan ook het meeste waarde, ik hou wel van verdiepen in verschillende bronnen en materialen die me op dat moment bezig houden (zoals trainingsprincipes, oefening selectie, overbelasting,etc.) en wanneer dat onherroepelijk vragen bij me oproept dan kan ik die stellen in de community en krijg ik goede antwoorden!
Ik leer enorm veel, kan het van harte aanbevelen!

Duidelijke makkelijke app
Goeie app voor traingschemas/recepten en meer
Makkelijke app om mee te werken

Het begin is er
De app met voeding gaat prima, is helder en overzichtelijk en helpt goed om een goed voedingsschema te krijgen en vol te houden. Voor wat betreft het gedeelte van de trainingen is het nog even zoeken naar wat nu waar het beste te vinden is. De app hangt samen met de app van de sportschool, die weer samenhangt met Mywelness app, en dan nog ergens mijn Apple Watch. Dit vind ik nog wat onoverzichtelijk en bewerkelijk.

Svar fra FIT.nl
Via Instagram weten zij mij altijd op…
Via Instagram weten zij mij altijd op wetenschappelijke wijze op de hoogte te houden mbt fitness & levensstijl!

FIT.nl = top!
Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Snelle en nette levering. Top producten en team!

Svar fra FIT.nl
Snelle levering en lekkere…
Snelle levering en lekkere proteïnepoeder!

Svar fra FIT.nl
Handige app en blij met de hulp in community
Handige app en blij met de community. Ik kreeg hele duidelijke en snelle reacties op mijn hulpvragen en goede tips. Heel prettig!

Duidelijk boek
Duidelijk boek, geen dieet maar eerlijke info en genoeg opdrachten om zelf aan het werk te gaan. Precies wat ik nu nodig had."
Jouw beoordeling: 5/5

Svar fra FIT.nl
Snelle en nette levering.
Snelle levering en product is goed binnengekomen.
Al lang lid van fit.nl/ Deel mijn…
Al lang lid van fit.nl/ Deel mijn logboek ook in de community. Handige apps en goede ondersteuning

Wrist wraps
Vorige week heb ik de wrist wraps besteld bij FIT.nl en begin deze week werden ze netjes thuis geleverd. De wrist wraps zijn echt wat ik nodig had om de nodige extra steun te bieden aan mijn polsen bij het tillen van zware gewichten. Ik ben er super tevreden mee en ik kan ze dan ook ten stelligste aanraden!!! Dank je wel Fit.nl!!
I have had the best experience with the…
I have had the best experience with the FIT.nl app. The best is to be able to create your own workout plan and schedule it to the days you want, you’ll even get a reminder so you don’t have any excuse to skip it. Their team is also super helpful and reactive in case you ever need help!
Service met een Hoofletter!
Het is ongelooflijk wat een service geboden wordt!
Moet je je voorstellen: Ik kende fit.nl al van eerdere bestellingen. Maar nu had ik iets nodig wat zij niet in hun assortiment hebben. Ik bestel bij een andere site maar het product voldoet niet en dus moet het retour. Stuur ik het per ongeluk retour aan fit.nl. Zij informeerden mij dat ze dit retour niet herkenden. Oei! Vervolgens stelden zijzelf (ik bedoel de onvolprezen Wiebren) voor, mijn retour door te sturen naar waar ik het bestelde. Dat is toch geweldig! Mijn eerdere ervaringen met fit.nl waren al
goed maar dit verdient echt een hele grote pluim.
Snelle levering en goede communicatie!
Ik maak sinds kort gebruik van FIT.nl
Ik maak sinds kort gebruik van FIT.nl. Een handige site en app waarin ik zowel mijn eigen sport- en fysieke ontwikkeling kan bijhouden als gebruik kan maken van veel informatie en ervaringen van andere deelnemers.
De site en app zijn zeer toegankelijk, de ondersteunende service van FIT.nl is echt goed: snelle ondersteuning op afstand en bij vragen snelle reactie. De app om workouts bij te houden werkt uitstekend. De premium versie van FIT is een leuke toevoeging om ervaringen van anderen te lezen. Verder een snelle levering (binnen 24 uur) van producten die je besteld.
Kortom, ik ben erg tevreden.
prima items
prima items, sportieve lay-out; prettig om te gebruiken en dus te lezen...
Heldere en bruikbare boeken
De boeken zijn helder geschreven en toch wetenschappelijk onderbouwd wat erg fijn is! Sommige hoofdstukken hadden wat uitvoeriger beschreven mogen worden en misschien ook een (academisch) tegenlicht mogen krijgen, zodat je zelf kan beslissen wat je met de voor- en nadelen doet. Wel heel fijn dat Nick ook zijn persoonlijke aanbevelingen doet! Kortom, ik ben tevreden met de boeken en ik kijk uit naar hoe ik de tips kan gaan implementeren in mijn eigen leven :)
Fijne app als houvast om weer te…
Fijne app als houvast om weer te beginnen met trainen en bewust te worden van wat je eet.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.