FitFast App Anmeldelser 556

3,3

1. Trening og ernæring
  2. Vektreduksjon

FitFast is your ultimate companion for intermittent fasting, designed to make fasting simple and effective. With personalized fasting plans, easy tracking, and expert tips, FitFast helps you reach your health goals effortlessly. Whether you're new to fasting or experienced, our app provides the tools and support you need to stay on track. Join thousands of users who trust FitFast for a healthier lifestyle.

3,3

Middels

Har svart på 86 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Lett å holde oversikt over mat og…

Lett å holde oversikt over mat og aktivitet. Har lært mye. Savner mer informasjon om abonnement. Har 3 måneders abonnement, ønsker ikke å forlenge. Når må jeg si opp abonnementet for å abonnere i 3 måneder men ikke mer?

8. mars 2026

Hei Hilde,

Takk for tilbakemeldingen din!

Vi er glade for at appen har hjulpet deg med å holde oversikt over mat og aktivitet. For å beholde abonnementet ditt i bare 3 måneder, må du sørge for å si opp minst 24 timer før slutten av prøveperioden.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og håper du fortsetter å ha glede av appen!

Vennlig hilsen,

Fungerer greit

Fungerer greit. Påminnelse om faste er bra. Savner å kunne legge inn måltider frem i tid,(måltidsplanlegger). Hadde vært greit å kunne planlegge for en uke av gangen.

15. januar 2026

Hei Solvor,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at påminnelsene om faste er nyttige.

Vi setter også pris på forslaget ditt om å kunne planlegge måltider på forhånd for en hel uke – det er en flott idé, og vi vil videreformidle det til teamet vårt for fremtidige oppdateringer. Innspillene dine hjelper oss å gjøre FitFast enda bedre!

Takk for at du tok deg tid til å dele tankene dine og for at du bruker FitFast.

Vennlig hilsen,
FitFast-teamet

Genial app for å få oversikt over…

Genial app for å få oversikt over kalorier du spiser og en påminder på å drikke vann 👌👍 anbefaler denne hvis du har bestemt deg for å gå ned i vekt 👍

28. juni 2025

Hei Veronica,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen din!

Vi er kjempeglade for å høre at du liker appen og synes den er nyttig for å holde oversikt over kalorier og huske å drikke vann. Det er fantastisk å vite at den støtter deg på reisen mot vekttap – du klarer dette!

Hvis det er noe vi kan gjøre for å gjøre opplevelsen din enda bedre, er vi bare en melding unna.

Varm hilsen,

Mange verdifulle innsikter

Jeg har fått så mange verdifulle innsikter om periodisk faste siden jeg begynte å bruke denne appen. I tillegg har jeg også gått ned omtrent 12 kg.

6. mars 2025

Hei Iben!

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Vi er så glade for å høre at du har fått verdifulle innsikter om periodisk faste gjennom vår app, og gratulerer med de 12 kiloene du har gått ned – imponerende! Vi heier på deg videre i reisen din.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller innspill.

Med vennlig hilsen,

FitFast Team

Vis anmeldelser på alle språk. (556 anmeldelser)