Zelf ben ik heel sportief maar kwam gewoon niet verder zelfstandig naar de volgende level sterker en fitter te worden in conditie en kracht samen met een langdurige blessure. Daarom was ik op zoek naa... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb meegedaan met de hybride clinic die werd verzorgd door Jeroen en Joeval. Deze clinic was zeer leuk en informatief en behandelde zowel de theorie als de praktijk (techniektraining hardlopen was... Vis mer
Ik heb het IGNITE9 programma gevolgd bij Jeroen. Had voor mijzelf als doel om beter te weten hoe je gerichte krachttraining (focus op billen) kan combineren met cardio (hardlopen). Jeroen schreef een... Vis mer
Met coach Jeroen heb ik geweldige resultaten bereikt. Niet alleen balans gevonden tussen het trainen, drukke leven en voeding, maar ook veel op het mentale vlak. Ik zou het iedereen gunnen om een keer... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
FIT.nl is hét online platform met tips en adviezen over fitness, voeding en gezondheid. BTW: NL853053170
Kontaktopplysninger
Europaweg 8, 9723 AS, Groningen, Nederland
- 050 211 1871
- redactie@fit.nl
- fit.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Overzichtelijk
Ik krijg snel antwoorden zie mooie topicstarter maar moet me er nog wel verder in verdiepen.ik gebruik de ap o voor mijn voortgang. Ben alleen nog meer op zoek binnen mijn voeding en discipline

Het boek slanker
Slanker is een heel duidelijk en overzichtelijk boek. Ik ben er super blij mee

Svar fra FIT.nl
Persoonlijke aandacht en een…
Persoonlijke aandacht en een trainingschema op maat. Ik ben goed op weg geholpen. Ga zo door!

Svar fra FIT.nl
Fijne, duidelijke boeken, snelle levering
Slanker & sterker bundel aangeschaft bij FIT.nl.
De levering was heel snel en de boeken zijn super fijn en erg duidelijk. Ik ben er heel blij mee! :)

Expert advies
Heel goeie adviezen die van toepassing zijn op mijn doelen. Informatie is gedetailleerd maar lees heel goed en is goed onderbouwd met expertises. Na elke hoofdstuk ben ik meer gemotiveerd om stappen te nemen naar en fit leven.

Top!!
Top boeken! Veel informatie en duidelijke uitleg!

Heel veel goede info
Heel veel goede info, waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Ongelofelijk lage prijs voor wat ik krijg. Snelle levering, echt binnen 1 dag. Bedankt Fit!

Superfijne shop
Superfijne shop. Boek was nota bena binnen twee dagen naar Duitsland verstuurd. Bij FIT zitten echte ervaringsdeskundigen dus hier zit je goed.

Sterker en slanker
Volledige uitleg van wat, hoe, wanneer en waarom. Dit is het meest complete naslagwerk dat ik ooit gelezen heb.

Svar fra FIT.nl
Snelle levering ondanks verkeerd bezorgen door Postnl.

Svar fra FIT.nl
Duidelijk en no nonsense uitleg
"Duidelijk en no nonsense uitleg. Makkelijk te lezen en adviezen goed toepasbaar"

Svar fra FIT.nl
De bestelling was sneller dan gepland.
De bestelling was sneller dan gepland.
Jong en dynamisch team met heel veel kennis

Duidelijk en leerzaam.
Ik ben met het boek slanker begonnen en het is een duidelijk en leerzaam boek, het is vooral interessant te lezen hoe je excuses verzint om jezelf te buiten te gaan aan verkeerd voedsel (troep) mij wel bekend.

Boeken waren snel geleverd
Boeken waren snel geleverd, goede kwaliteit en erg goedkoop!

Svar fra FIT.nl
Makkelijk te lezen en begrijpen.
Makkelijk te lezen en begrijpen.
Snelle levering.

Svar fra FIT.nl
Fit.nl heeft goede adviezen en goede producten.
Fit.nl levert goede producten en geeft goede adviezen op het gebied van fitness. Geen flauwekul maar gewoon concrete tips waar je iets aan hebt. Ik heb recent een paar boeken bij Fit.nl gekocht die boordevol staan met waardevolle informatie. Met het in de praktijk brengen van alles kan ik voorlopig weer even vooruit.

Goede begeleiding
Goede begeleiding, niet enkel een app maar ook mensen die je persoonlijk volgen .

Svar fra FIT.nl
Het FIT.nl platform is zeer uitgebreid
Het FIT.nl platform is zeer uitgebreid, en is ideaal om je doel te bereiken. De FIT app is overzichtelijk en duidelijk. De workouts in de app zijn zeer uitgebreid. Als je de fitness app moet je even door hebt werkt deze prima.

Boeken met een verhaal
Goed verpakt. Boeken lezen fijn weg. Duidelijke taal met ondersteuning via de website. Gewoon top.

Svar fra FIT.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.