Konsultasjon på avtalt tidspunkt. Dyktig veterinær som tok seg tid til å lytte, se på hunden og gi gode råd og veiledning. Litt lydproblemer på videosamtalen men dette løste seg. Veldig fornøyd!
Var super fornøyd med firstvet, men når det nå er en gratis i året, og ellers koster rundt 400-600 kr å snakke med dere, da drar jeg heller til min vanlige veterinær og spørsmålet blir da "Hva skal je... Vis mer
Veldig fornøyd med kveldens konsultsjon. Betryggende å få prate med vetrinær som hadde lest det som ble sendt inn på forhånd om problematikkem samt at jeg fikk konkret råd hva jeg skulle gjøre.
Ubrukelig, fikk ikke noe klart svar og ble mer forvirret. Ene øyeblikket skulle vi finne frem saks, kutte sting og ferdig med det. Neste øyeblikk måtte vi til dyrlegevakt nå,koste ha det koste vil. Dy... Vis mer
No need to rush off to the local vet – meet up with us online instead. You will get help and treatment and if you need it, a referral to the nearest veterinarian. Download the FirstVet app today to get started.
86-90 Paul Street, EC2A 4NE, London, Storbritannia
- +44 (0) 330 808 1281
- support@firstvet.co.uk
- firstvet.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 62 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Veldig bra med video o s v
Veldig bra med video o s v - dyrlege etterpå med knekt tå .
Dårlig kunnskaå om kanin.
Hyggelig og hjelpsom dyrlege
Hyggelig og hjelpsom dyrlege. Takk for god hjelp.
Fantastisk god hjelp!
Fantastisk god hjelp og tilgjengelighet!Hyggelige veterinærer som har god kunnskap! 😊
Flott løsning for å kunne få et kjapt…
Flott løsning for å kunne få et kjapt svar. Ikke minst helt genialt med lange åpningstider!
Seriøse og omsorgsfulle dyrleger
Fikk time raskt,og fikk gode…
Fikk time raskt,og fikk gode tilbakemeldinger på hva det kunne være med hunden min.God hjelp alt i alt:)
Veldig fornøyd😊
Enkelt og greit å benytte tjenesten
Enkelt og greit å benytte tjenesten. Videomateriale med veterinær til avtalt tid. Klare og tydelige vurderinger/tilbakemeldinger. Godt fornøyd!
Det virker bare ;)
Supert hjelpemiddel!
Supert å ha denne tjenesten når du som…
Supert å ha denne tjenesten når du som hundemor/hundefar er litt rådvill og trenger kjapp hjelp.
Hvordan gjør FirstVet egentlig livet mitt bedre eller tryggere?
Det er fint som en indikator for hvorvidt man skal dra til veterinæren umiddelbart, men da de ikke kan skrive ut medisiner som smertestillende eller medisin mot innbilt svangerskap er jeg litt undrende til hva hensikten egentlig er?
Hva tilbyr FirstVet som jeg ikke allerede får dekket av veterinærvakten?
En hyggelig og rolig dyrlege som tok…
En hyggelig og rolig dyrlege som tok oss på alvor. Sjekket mer ut, fant plass på dyresykehus for oss, informerte dem at vi kom og ringte tilbake. Veldig fornøyd!
Fikk rask og god hjelp gjennom appen
Fikk rask og god hjelp gjennom appen. Videosamtalen fungerte perfekt. Dyrelegen gjennomførte vurdering ved hjelp av bilder og video og vi fikk anbefalinger ang. problemet hunden min hadde. Veldig fornøyd og anbefaler!
Utrolig bra service å kunne få snakke…
Utrolig bra service å kunne få snakke med en veterinær som kan roe oss ned når vi er stresset over hundens helse. Anbefaler alle First Vet
Konsultasjon hjemmefra! 🤩
Kunnskapsrik og imøtekommende veterinær! Veldig praktisk med videosamtale og få gjort første konsultasjon hjemmefra - noe som vil si mindre stress for dyret...
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd. Fikk snakket med en veterinær på en søndag og det fikk beroliget meg veldig.
Meget fornøyd med denne tjenesten!
Meget fornøyd med denne tjenesten! Vi fikk meget god og profesjonell hjelp for vår svake valp en sen lørdags kveld. Anbefales på det sterkeste! 👌🏼
Fin samtale med veterinær
Fin samtale med veterinær. Ble beroliget og fikk hjelp til å kontakte dyrlege.