Om ZOO.se
Vi har Sveriges största sortiment av husdjursartiklar med välsorterade butiker och veterinärkliniker. Vi finns online och i flera stora butiker runtom i Sverige.
Varför handla hos ZOO.se?
- Stort sortiment, i lager - till rätt pris
- Djurutbildad och kompetent personal
- Fri frakt vid köp över 500 kr
- Snabba hemleveranser
- Över 30 års erfarenhet
Varmt välkommen att besöka ZOO.se eller någon av våra butiker!
Hund Katt Smådjur Fågel Akvaristik ButikerKontaktopplysninger
Linnégatan 89D, 11523, Stockholm, Sverige
- 08-280740
- kundservice@zoo.se
- zoo.se
Haparanda zoo
Haparanda zoo. Var der 18.06.24 kl 15:00. Ufin å uhøflig dame på jobb. Var frekk å ufordragelig i kjeften.

Svar fra ZOO.se
Det kom fram i oskadat skick
Bytt leverandør
Desverre, helheten teller og det gjelder også de som leverer varene. Vi vurderer å finne en annen leverandør som ikke bruker Postnord. Ved siste levering var det bare rot fra ende til annen. Avtalen dere gjorde med postnord ble heller ikke holdt. Pakka var levert et helt annet sted, en tilfeldighet gjøre at jeg fikk det ut. Og det gjelder Postnord generelt.

Svar fra ZOO.se
Varen ble returnert før jeg fikk hentet…
Varen ble returnert før jeg fikk hentet den. Det står på postnord at en har 2 uker frist. Ble sendt tilbake etter 4 dager. Dette reagerte damen også på på Stora Coop styckåsen i Arvika. Det var hun som sa jeg hadde to ukers hentefrist

Svar fra ZOO.se
Det var skador på alla burkar med…
Det var skador på alla burkar med hundmat, tur att ingen gått hål.