Ik ga altijd naar Kuurne altijd zeer goed geholpen geweest maar jammer genoeg werkt die mevrouw er niet meer en is er nu ander personeel. Wij kopen daar altijd onze brillen maar deze keer niet... Vis mer
Se hva andre synes
Ik draag al ruim 10 jaar een bril en dit is de eerste keer dat ik zo ontevreden ben over de kwaliteit van een montuur. Ongeveer 11 maanden geleden kocht ik deze bril (versailles). Al snel b... Vis mer
Wij gaan altijd bij de K in Kortrijk heel vriendelijk personeel, mooi betaalbaar assortiment . Voor (kinder)brillen in combinatie met een garantie hele goeie service. Brillen worden regelmatig ter pl... Vis mer
Magasin de Namur au top. Je suis entrée par hasard car j'avais vu le panneau extérieur annonçant l'offre du black friday. Franchement, ça me paraissait trop beau pour être vrai....Et surprise :... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Een bril is voor eyes + more meer dan een bril. Een bril dient niet alleen om goed te kunnen zien maar laat ook zien wie jij bent! Het is een accessoire, waarmee we iedere dag, op ieder moment, bij iedere gelegenheid, onze individuele stijl laten zien; overdag zakelijk, 's avonds huiselijk op de bank, sportief op vakantie of elegant bij een diner.
Kontaktopplysninger
Langemunt 41, 9000, Gent, Belgia
- 09/274 04 88
- klantenservice@eyesandmore.be
- eyesandmore.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Geen 5 sterren maar 4 omdat perfectie…
Geen 5 sterren maar 4 omdat perfectie volgens mij niet bestaat maar Natasha van de store in Leuven (diestsestraat) leunt er wel fel tegenaan. Zeer goede hulp bij het uitzoeken van het montuur en eerlijke mening in het kiezen ervan. Dikke pluim voor haar. Waren alle mensen in de verkoop maar zo. Francine
Accueil professionnel
Accueil professionnel. Contact client parfait.
Malgré l'affluence, disponibilité toujours assurée.
Merci
Géén Service te Gent
Drie keer naar de winkel geweest in Gent voor niets! Drie keer een rit van 80km voor niets. 1ste keer netjes afspraak gemaakt om oogmeting te laten uitvoeren maar blijkbaar lukte het bij mij niet goed. Advies: Oogarts opzoeken. Heb ik gedaan. Tweede keer was mijn uitgekozen bril niet aanwezig Lag nog in andere winkel en het meisje was ziek. Ok, geen probleem, zal nog eens terugkomen dan. Voor het zekerste de week nadien de winkel in Gent opgebeld (zij zouden mij bellen wanneer de bril aanwezig zou zijn maar geen gehoor, dan maar zelf gebeld) Men zei dat de bril aanwezig was. Ok, oef. Moet ik een afspraak maken om zaterdag langs te komen vroeg ik? Neen hoor, je mag zo langskomen. Kom ik daar om 11 uur aan hangt er een briefje aan de deur dat het enkel op afspraak is en was de deur gesloten. Na aanbellen kwam er een meisje opendoen. Ze dacht dat ik iets kwam ophalen. Toen ik zei dat er nog een volledige meting op de toegekomen bril moest gebeuren zag ik zo de teleurstelling op haar gezicht. Die had er duidelijk geen zin in. Ik vermelde toen dat de uitslag van de oogarts nog thuis lag maar dat ik het wist, gewoon +2 onderaan aan beide ogen gelijk. Maar toen fleurde ze helemaal op, O neen, zonder dit briefje kunnen we dit niet doen zei ze doodleuk. WAAAAT??? Moet ik nu voor de vierde keer naar Gent rijden gewoon om te tonen dat het +2 is?? Ik zei dat ik het ging doormailen van zodra ik thuis kwam maar dit wou ze niet weten. Ik wou de volledige som reeds betalen, neen hoor. Duidelijk geen zin in enige vorm van medewerking. Ben toen boos weggegaan. 10 minuten nadien passeerde ik daar terug en stond ze gewoon een sigaret te roken buiten voor haar gesloten deur. Die wilt betaald worden voor zaterdagwerk om niets te doen en te staan paffen voor de deur. Goede service, amai!!!
Al jaren tevreden bij jullie filiaal in…
Al jaren tevreden bij jullie filiaal in Genk. Maar spijtig nu niet. In mei kochten wij door de aanbieding 3 brillen, 1 voor mij en nog een zonnebril en een zonnebril voor mijn echtgenoot! 3 weken later waren ze er, mijn zonnebril klopte niet, ik had een gekozenmet volledige donkere glazen maar het was eentje vanboven donker die geleidelijk lichter was aan de onderkant. De verkoopster zei dood leuk dat dit wel zal wennen. Mijn reactie was dat ik deze wil gebruiken om te fietsen ! Ik moest het maar proberen zei ze. Bij het naar huis rijden heb ik mijn zonnebril in de auto opgezet en toe zag ik dat op mijn andere bril een kras was, het was 19 uur terugkeren moesten we niet de winkel was gesloten. De dag erna terug, ze zouden glazen zonder kras bestellen. 3 weken later kon ik mijne bril gaan halen en nam toen ook mijne zonnebril terug mee en melde dat ik dit niet makkelijk vond om te fietsen. Ze zouden donker glazen bestellen en ik mocht trouwens ook een ander montuur kiezen. 13 september kreeg ik bericht dat ik mijn zonnebril mag komen halen dus 14 september terug van Beringen naar Genk, en oei!! Wat was dit? In mijn doos waren alleen de glazen en geen montuur!!! Oh ja sorry zei toen een verkoopster gisteren is hier een klant geweest die hetzelfde montuur had besteld maar daar was een fout aan! DUS HEBBEN WE DAT VAN U GENOMEN DAN WAS DEZE MEVROUW TENMINSTE GEHOLPEN. DUs lieve klantenservice ik hoop dat hier toch een tegemoetkoming tegenover staat want anders zijn jullie toch wel degelijk een paar klanten kwijt. Mij is nu ook beloofd dat ik mijne zonnebril deze week nog zal hebben maar daar heb ik mijn grote twijfels over!!!
Eyes + less leuven
In 2019 een bril voor ver te kijken + zonnebril gekocht. Vlot een oogmeting gedaan, winkel heeft leuke montuurtjes en vriendelijke medewerkers. Hier verdienen ze een ster voor. Het blijft echter wel enkelenkel bij deze eenzame ster.
2 brillen gekocht op hetzelfde moment, met dezelfde oogmeting op dezelfde dag. Na 3 weken brillen gaan ophalen, zonnebril prima HD/4k gevoel, zoals het moet. Bij de andere bril voelde ik meteen dat er iets niet klopte. Oog werd geforceerd om in de rechteronderhoek te focussen. Mijn ogenstand voelde loenzend naar buiten aan, ik zag niets. Meteen meegedeeld in de winkel zelf, het verschil op de zonnebril en de gewone bril was gigantisch. Na gehoord te krijgen ik 3 weken moet wennen aan een bril toch naar huis gegaan om te proberen. Gek wel dat ik aan de zonnebril niet moest wennen, maar aan de andere bril met zelfde oogmeting etc wel. Ook gek dat ik met mijn vorige bril (vanuit een andere winkel) niet moest wennen. Maar oke, kon ik nog inkomen.
Na een week kotsmisselijk te worden, mezelf in gevaar te brengen in het verkeer (want ik kocht de bril voor in de auto goed te kunnen zien en zo veiliger te rijden), toch terug naar de winkel want zoveel weken/maanden garantie.
Terug naar huis gestuurd want ik moest gewoon nog harder wennen. Ik was misschien gevoelig aan fel licht waardoor de zonnebril wel oke was. Na een week terug gaan klagen, oeps ja foutje het focuspunt ligt heeeelemaal rechtsonder ipv het midden. Bril 3 weken kwijt, nadien bij het ophalen leek het wel beter (echt slechter dan voordien kon ook niet). Terug wennen, maar voelde toch nog lichtjes als een visbokaal aan. Zonnebril nog steeds prima. Blijven wennen, blijvend hoofdpijn, blijvend misselijk. Maarja, intussen door al het wachten en wennen en opnieuw slijpen; garantie verstreken. 3 jaar lang de bril amper gedragen want telkens migraine-aanvallen (heeel veilig in het verkeer ook...).
Met huidige job telkens vele uren op de baan dus toch nog maar eens terug gegaan. Opnieuw mededeling dat ik moet wennen (3 jaar bril in gebruik!). Opnieuw een oogmeting, waarna me opnieuw (!) werd meegedeeld dat de oogmeting écht wel klopt. Op mijn vraag de zonne- en gewone bril laten uitlezen, ik vermoedde een montagefout, 'neen hier zit geen verschil op tussen beiden, je moet echt wennen'. Had mijn 1e bril mee (uit andere winkel, wel tevreden van) om deze uit te lezen en te vergelijken. Er werd me meegedeeld dat zij dit niet konden bij een bril van een andere winkel. Ikzelf een leek in de optiekwereld nam dit aan. Beslist om toch nog geen nieuwe bril te kopen, uit wantrouwen dat ik gewoon opnieuw 119 eur zou betalen voor een bril die mijn leven misselijk en onveilig maakt, die mijn geduld zeer op de proef stelt door altijd opnieuw (!) te moeten wennen. Toch nog doorgebeten en een week aan de bril proberen te wennen. Leuke cinema-avond, maar deze kon ik helaas maar voor de helft meemaken owv de oogmigraine door de bril. Dag later opnieuw migraine na dragen van de bril.
Wijselijk een 2e opinie gevraagd bij de Pearle, zij konden zonder problemen brillen van andere winkel uitlezen. Na 2 minuten meldt de medewerker daar dat ze begrijpt waarom ik zo misselijk word, de bril had een montagefout waardoor de cilindrische vorm (?) op 140 graden lag ipv de 110 die bij de zonnebril gemeten werd. De zonnebril die ik op hetzelfde moment, met dezelfde meting, bij dezelfde winkel kocht, waar ik niet aan moest wennen.
Hoe komt het dat er op mijn beide brillen van de eyes + more verschil zat en vooral hoe de medewerker van de eyes + more ze had 'uitgelezen en geen verschil vond'? En hoe kan het dat de pearle zonder problemen brillen van andere winkels kan uitlezen maar de eyes + more dit niet kan, en niet eens hun éigen brillen juist kunnen uitlezen?
Nadien langsgegaan bij de eyes + more waar ik ze de fout zeer vriendelijk en diplomatisch uitlegde. 'ah. Oei. Ja. Ok.' Eerder lauwe reactie.
Mijn vriend draagt al jaren een bril, maar moest nooit wennen aan een nieuwe bril. Bij zijn bril van de eyes + more wel.
Kortom, als je een op zoek bent naar een winkel met mooie monturen, een goede prijs, met heel vriendelijk personeel maar waarbij je ook heel veel geduld moet uitoefenen, waar je telkens het gevoel krijgt dat je nog moet wennen (na 3 jaar bv nog), je niet serieus genomen wordt, waar ze geen verschil zien bij het uitlezen tussen 2 brillen met dezelfde sterkes, waar ze geen brillen van andere winkel 'kunnen' uitlezen en ook geen compensatie aanbieden wanneer je na 3 jaar misselijk te zijn en toch gelijk hebt, dan is dit the place to be.
Fouten kunnen gebeuren en daar heb ik alle begrip voor. Maar zorg dan voor een goede klantenservice om hiervoor te kunnen compenseren.
Het scherpste zicht, de breedste glimlach aan de beste prijs!
Net mijn 10de aankoop gedaan bij Eyes and more Oostende.. Deze verdienen meer dan 5*
Altijd onthaalt met een lach en een zwans! Geen probleem is te veel om op te lossen..
Oogmetingen worden nog uitgevoerd op een degelijke en secure manier, niet snel snel achter het machine!
Kwaliteit van de glazen voor mij top en ik raad het aan iedereen aan
Nooit meer 3x moeten voor oogen te
Nooit meer 3x moeten voor oogen te
Meeten zij bijna 1 jaar bezig en nog geen bril winkel te genk
Jullie hebben geen kennis van ogen…
Jullie hebben geen kennis van ogen opmeten ,3 keer moeten terugkomen omdat mijn zicht wazig was,en dan doen of het aan mij lag,en zeggen dat dat 3 maand kan duren ,dat het moet wennen,nooit heb ik dit gehad met mijn vorige brillen,terug nieuwe bril gekocht in andere brillenwinkel en direct goed zicht.
3 weken geleden 3 nieuwe brillen…
3 weken geleden 3 nieuwe brillen besteld in Genk (de eerste keer dat ik in jullie shop kom, na aanraden van een vriendin).
Gisteren mijn 3 brillen gaan afhalen, ze zijn perfect!
Prijs/kwaliteit is super !
Vriendelijke bediening in de winkel, heel behulpzaam, kortom : een aanrader!
Een tevreden klant.
Vriendelijke bediening en zorgvuldig…
Vriendelijke bediening en zorgvuldig wordt je geadviseerd, prijs en kwaliteit zijn top in de markt ! Met Corona maatregelen een afspraak maken is het beste !

Svar fra eyes and more
Een duidelijke kijk door mijn bril.
Goedemorgen heb ervaren dat bij Eyes + More in Genk,
vakmensen werken.Nooit heb ik mijn 58 jarig bestaan(ben brildrager vanaf mijn 7 de) zo een correcte oogmeting meegemaakt !!! kon zelfs de kleinste lettertjes lezen .Ook het advies was super.
Nathalie deed de"oogmeting"en Anja heeft de overdracht van de brillen gedaan ook fijn advies wat poetsen en producten en poetsdoekjes betreft.Het succes is het afspraak systeem LAAT DAT ZO dit is een boodschap voor het management.Dat is voor de klant aangenaam en voor het personeel .Iemand die een bril wil moet voor zichzelf de moeite doen om een afspraak te maken.Je zou in een restaurant afspreken en voor een bril wat zo belangrijk is wil je naar de winkel gaan al zou het een "hotdog" kraam zijn.Mvg Jurgen

Svar fra eyes and more
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.