Ik ga altijd naar Kuurne altijd zeer goed geholpen geweest maar jammer genoeg werkt die mevrouw er niet meer en is er nu ander personeel. Wij kopen daar altijd onze brillen maar deze keer niet... Vis mer
Se hva andre synes
Ik draag al ruim 10 jaar een bril en dit is de eerste keer dat ik zo ontevreden ben over de kwaliteit van een montuur. Ongeveer 11 maanden geleden kocht ik deze bril (versailles). Al snel b... Vis mer
Wij gaan altijd bij de K in Kortrijk heel vriendelijk personeel, mooi betaalbaar assortiment . Voor (kinder)brillen in combinatie met een garantie hele goeie service. Brillen worden regelmatig ter pl... Vis mer
Magasin de Namur au top. Je suis entrée par hasard car j'avais vu le panneau extérieur annonçant l'offre du black friday. Franchement, ça me paraissait trop beau pour être vrai....Et surprise :... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Een bril is voor eyes + more meer dan een bril. Een bril dient niet alleen om goed te kunnen zien maar laat ook zien wie jij bent! Het is een accessoire, waarmee we iedere dag, op ieder moment, bij iedere gelegenheid, onze individuele stijl laten zien; overdag zakelijk, 's avonds huiselijk op de bank, sportief op vakantie of elegant bij een diner.
Kontaktopplysninger
Langemunt 41, 9000, Gent, Belgia
- 09/274 04 88
- klantenservice@eyesandmore.be
- eyesandmore.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
top winkel in de Bruul
top winkel in de Bruul, Mechelen. Een aantal zeken geleden brillen komen passe, kiezen. De verkoopster heeft toen veel tijd genomen, uitleg gegeven, geduld gehad. En vandaag bij het afhalen, was ze ook top. Mooie bril en goede keuze, ben een zeer tevreden klant
Super tevreden
Ben al 6 jaar een tevreden klant bij eyes &more,en iedere 2 jaar koop ik mij nieuwe brillen voor een super mooie prijs vanwege regelmatige kortingen,mijn ogen tevreden alsook mijn look😂👍,doe zo verder beste mensen van eyes& More,vriendelijke bediening ook 👍,
Gr
Gino
Zeer aangename ontvangst en…
Zeer aangename ontvangst en professionele oogmeting.
De no nonsens sfeer die er hing maakte dat ik meteen op mijn gemak was.
Bezoek aan de winkel in Mechelen
Ons bezoek aan de winkel in Mechelen was een echte aanrader vriendelijke ontvangst,goede bijstand bij het kiezen van onze monturen met andere woorden een heel goede ervaring
Altijd beste service 👌🏼
Ik ben fan
Vooraf werd een professionele oogmeting uitgevoerd, volledig gratis. Vervolgens werd ik met veel geduld en nuttige feedback bijgestaan bij de keuze van de brillen. Levering gebeurde netjes op tijd volgens afspraak. De glazen zijn mooi in de brillen gemonteerd. Dit alles aan een onklopbare prijs. Dikke pluim aan de winkel verantwoordelijke Kortrijk en aan zijn medewerkster
Omdat de medewerker Hevi ons geeft…
Omdat de medewerker Hevi ons geeft bediend, ze was superlief en heeft ons echt geholpen. Ze was super geduldig met ons en we konden goed met haar praten.
Eyes + More in Oostende blinkt uit in…
Eyes + More in Oostende blinkt uit in klantvriendelijkheid, efficiëntie en professionaliteit. Ik kom hier telkens met plezier langs en dank zij de ruime keuze heb ik al een mooie verzameling brillen.
En nogmaals: een pluim voor het vriendelijk en deskundig personeel.
Eyes+more Demerstraat Hasselt
Eyes+more Demerstraat Hasselt - Bezoek 06/05 en 22/05
Super vriendelijk en behulpzaam.
Geholpen door Cheyenne.
4 brillen besteld (promotie)
Zeer duidelijk en nuttig advies gekregen, zowel qua uitleg ivm de monturen als bij de keuze. Top customerservice! Zeer tevreden.
Een aanrader!
In de winkel in Oostende heel goed geholpen geweest! Zeer tevreden over de brillen. Vriendelijke medewerkers die heel goed helpen en je bijstaan om de juiste keuze te maken. Een aanrader!
Eyes and more Turnhout
Eyes and more Turnhout
Een TOP ervaring.
Super vriendelijk en professioneel team!
Eyes and more Turnhout is top 👍
Ben super professioneel en mega vriendelijk geholpen geweest in het filiaal in Turnhout. Dit was een leuke ervaring en zou iedereen aanraden om bij deze enthousiaste dames ten rade te gaan voor een nieuwe bril 🤓
I loved the frame and am happy to know…
I loved the frame and am happy to know that there is 90 days guarantee. The customer treatment is excellent.
Een zaak waar warm onthaal telt. We werden in het Ring shopping center…
We werden in het Ring shopping center van Kuurne niet alleen op een professionele manier ontvangen maar vooral heel hartelijk! Bedankt voor de tijd die je vrij maakte en het gewaardeerde advies.
perfecte service
brillen 3 jaar oud, perfect hersteld.
oogmeting beter dan bij oogarts.
perfecte service van Glenn.
Mij eerste bril hier gaan kopen,
Mij eerste bril hier gaan kopen,
Was een heel vlotte en vriendelijke service van de verkopers.
Ik ben naar Leuven winkel geweest en er…
Ik ben naar Leuven winkel geweest en er is een medewerker noem HEVI, Zij hebt ons ongelofelijk geholpen. Zo klant vriendelijke en heel lief met ons. Ik ben naar paar brillen winkel geweest maar echt waar. Niet zo vriendelijke medewerker gezien zoals HEVI. Echt bedankt en zeker terug komen.vast klant en mijn favoriet winkel.
Een jaar geleden ging ik met een…
Een jaar geleden ging ik met een voorschrift van de oogarts voor het eerst langs .. ik werd er heel deskundig en super vriendelijk geholpen door Hevi .. Aanvankelijk enkel interesse voor een nieuwe leesbril, ging buiten met een extra bril 'voor verzicht' ('optioneel' aangeraden door oogarts) en een nachtbril. Stuk voor stuk goeie keuzes bleek achteraf. Begin januari opnieuw langs geweest voor een nieuwe leesbril, geholpen door een collega .. prima advies voor een knap montuur en tevreden van de beglazing en het enthousiasme. Aanrader !
Een bril uitzoeken is voor mij een…makkie met Hevi van Eyes&more te Leuven.
Een bril uitzoeken is voor mij een echte opdracht.Ik heb een asymmetrisch gezicht wegens een litteken boven mijn oog.In de winkel te Leuven werd ik met enthousiasme ontvangen en verder geholpen door Hevi. Ze nam uitgebreid de tijd om een passende bril uit te zoeken.Haar vriendelijkheid en oprechte kennis van haar job waren gewoon fantastisch.Met een voorschrift van de oogarts moest ik enkel nog het juiste montuur uit kiezen.Het werden er 3! Waar ik zo tegen opzag werd uiteindelijk een heel positieve ervaring.
Dank u wel en proficiat aan het team met Hevi in Leuven.
Mireille
Het zijn hele lieve dames
Het zijn hele lieve dames. Helpen jou echt goed verder.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.