Rein svindel ...mistet alle 4 flightene,da det aldri ble sendt boardingkort, og umulig å finne reservasjonen hos flyselskapet. Jeg hadde forsikringer mot kansellering og refunderbare billetter De... Vis mer

Styr unna disse, svindel på høyt plan! Jeg kjøpte widerøe flybilletter igjennom esky.com med avbestillings forsikring! Jeg får ikke gjennomføre reisen likevel og har forsøkt å avbestille flybille... Vis mer

Måtte legge inn kortinformasjon flere ganger, og måtte starte bestillingen på nytt - det forsinket meg i mitt arbeid. Fikk flere tilbakemeldinger på at kortet ikke var gyldig og ble bedt om å velge ny... Vis mer

Raskt og enkelt, dog noe forvirrende første tilbakemelding. "Venter på betaling" kunne med fordel ha vært byttet ut med "Venter på bekreftelse fra flyselskap".

1. Reisebyrå

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

All cheap and regular airlines in one place. Certified partner of IATA. Discover undiscovered places with us!

2,8

Middels

6k anmeldelser

Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Rein svindel ...mistet alle 4…

Jeg hadde forsikringer mot kansellering og refunderbare billetter De har ikke refundert en eneste euro.
Vi fikk ødelagt hele ferien, og sitter tilbake med dobbelt tap. Vi måtte kjøpe nye biler ,med andre flytider.

1. mars 2026

Svar fra eSky Travel

Hi, thank you for your feedback. We are currently reviewing your notification. We will get back to you. Kind regards, Magda.

Manglende transparens og urimelig…

Manglende transparens og urimelig praksis

eSky opplyste ikke tydelig under booking at kjøpet ble gjort via et annet marked eller i annen valuta, noe som førte til en betydelig høyere belastning i NOK enn det som fremsto før betaling. Slike opplysninger var ikke vist før kjøpet gjennomførtes – men ble forklart i etterkant da jeg kontaktet dem. Da hadde jeg allerede booket, og fikk kun 5 timer på å svare på om jeg ville kansellere flybillettene. Jeg hadde da i tillegg kjøpt ekstra avbestillingsforsikring.

Kundeservice har kun gitt standardsvar og ikke adressert selve problemet. Selv om jeg har sendt de 10 e-poster og forklarer hva jeg vil ha svar på, fortsetter de å ikke svare på mine spørsmål. Saken er sendt til Forbrukerrådet og banken. Deler dette for å gjøre andre oppmerksomme.

29. november 2025

Svar fra eSky Travel

Hi, we do not have any data to find your booking. Please write to us using the contact form at https://linktr.ee/eskycontact and include the passenger's name, booking reference number and the email address used to make the booking. This will help us to assist you. Kind regards, Magda

Styr unna disse

Styr unna disse, svindel på høyt plan!
Jeg kjøpte widerøe flybilletter igjennom esky.com med avbestillings forsikring! Jeg får ikke gjennomføre reisen likevel og har forsøkt å avbestille flybillettene, men får ikke refundert noe!
Det er blitt sendt veldig mange mail i mellom meg og esky, men de er ikke samarbeidsvillig. Når jeg da til slutt har fått tilsendt "klageskjema" for å få returnert pengene mine, sender de en ødelagt fil slik at jeg ikke får åpnet eller fylt ut og sendt inn igjen.
Resultatet er at jeg har blitt lurt for mange tusen kroner!

1. desember 2025

SVINDEL

SVINDEL - Ligg unna

15. november 2025

Svar fra eSky Travel

Hi, I see that we have already clarified the situation. Thank you for contacting us. Have a great day! Magda

Svindelselskap-Unngå!

Svindelselskap, de er veldig utspekulerte! Dette selskapet har kjøpt annonseplass for å fremstå som Wizz Air.
Jeg gjorde en duplikatbooking, altså booket jeg 2x flybilletter til samme person. Det er fysisk ikke mulig for samme person å reise to ganger på samme fly.
Jeg tok kontakt med Wizz Air fem minutter etter booking som slettet bookingen som duplikatbooking og de ga beskjed om at jeg skulle få refusjon tilbake på kortet. Så de har gitt refusjon til eSky.
eSky mener at det ikke er duplikat og vil ikke refundere pengene.

De har et script, som bestiller billetten for deg inne på nettsiden til FLYSELSKAPET, og som sender deg tid for å bekrefte.
Så de lurer deg og flyselskapet.

I tillegg bruker de kundeservicemedarbeidere som omtrent ikke snakker engelsk. Jeg har selv jobbet i serviceindustrien og snakket med mange med dårlig engelsk, men her kunne ikke medarbeideren engang forklare seg med enkle ord. Hørtes ut som de ringte fra India.

De kommer til å legge igjen en latterlig kommentar under her nå som svar:-)

8. september 2025

Ligg unna Esky!

Svindel, men gjort utspekulert. Dette firmaet må lære forskjell på lovlig og etisk riktig. De har lagd en nettside, som ja, sier at man er på esky sin nettside, men de har kjøpt annonseplass hos google som gir de førstetreffet, og første linja sier (f.eks) RYANAIR - BESTILL REISEN HER.

Så, når man da er litt kjapp, så funker svindelen. Man går inn på nettsiden, og fyller automatisk inn info og klikker seg videre. Man er veldig nøye på å fylle inn riktig info og med å skrive inn kortnummer etc, så da blir man lurt av utformingen. De sier de er veldig tydelig, men det er ikke det første gang man er inne på siden.
Det de tjener penger på er et "servicegebyr". De gjør ingenting. De har et script, som bestiller billetten for deg inne på nettsiden til flyselskapet, og som sender deg tid for å bekrefte. Om noe skjer, og du ikke kan reise, KAN du få igjen beløpet, men ikke servicegebyret. Så de lurer deg og flyselskapet.
Og, les under her nå, på svaret som kommer fra de: "Vi er tydelige på at vi er et ledd mellom den reisende og flyselskaper, og det står tydelig på nettsiden at de er esky, og at det også står i terms and conditions". Seriøst bare les svaret som kommer 😂

Dette er skrevet etter svaret ble skrevet fra Esky: svarte akkurat som jeg skrev de ville.

16. juli 2025

Svar fra eSky Travel

We have checked your reservation and can confirm that no payment was charged and the booking has been cancelled. We would like to kindly clarify that our website is clearly marked with the eSky logo and includes all relevant information indicating that bookings are made through our platform, not directly with the airline. We operate as a booking intermediary, which is also clearly stated in our terms and conditions and throughout the booking process.

De burde finnes og stilles for retten ,kriminelle og raner folk.HOLD DERE UNNA eSky!

Vi befant oss i nordirak når det startet krig mellom Iran og Israel.Irakiske luftrommet ble stengt og våre fly ble kansellert. På utfordring av Norske og Finske myndigheter måtte vi ut av Irak snarest med bil eller buss mot Tyrkia. Vi kom oss over grensen og in i Tyrkia med bil og videre till Diyarbakir (en tyrkisk by med flyplass) målet er å komme till istanbul og videre til Helsinki.Etter 17 timmer i bil uten søvn med 2 små barn,i bilen prøvde vi å finne billetter fra Diyarbakir-Istanbul-Helsinki,åpner Google og der dukker det opp eSky og helvete starter. Vi finner billetter og bestiller fra dem 4 billetter til ca 11000kr med Pegasus.Vi fylle opplysninger og betalningen ble ok og vi tusen sjekket alt av dato (19.juni) og annet personopplysninger for sekerhetskykd og bekreftet bestilingen.Etter noen minutter får vi email fra eSky og bekreftelsen av billetterna,MEN på utreise dato merker vi en endring de har ENDRET DATOEN till 26.juni!!!! Emailer vi dem og av bestiller det hela.Vi kommer fram till Diyarbakir og tar buss derfra till Istanbul 21 timmer . I Istanbul emailer vi eSky igen og refundering av pengene,de skriver tillbaka "Vi kan refundere ca 6000kr " de takker vi ja til for det er bedre enn ingenting.Emailer eSky igen etter 2 dager om pengene,de skriver igen "bla bla bla for din email og vi har prøvd og kontakte deg angående avbestillingen men ikke fått kontakt med dere ,derfor nå kan dere ikke få 6000kr heller men kanskje 2700kr og den må behandles på nytt" .Idag 23.06 vi er hjemme i Helsinki og skriver denne anmeldelsen og IKKE har jeg fått noe svar eller penger fra eSky.Spørsmålene er mange.. men ett spørsmål som jeg kommer og finne svar på uansett hva det måtte koste meg er å finne de ansvariga till retten,for det her handler ikke bare om svindling av penger men et lek med andre menneskers liv i nød ! En gjeng med kriminelle Umenskliga og samvitighetsløse mennesker styrer denne kriminelle eSky,for guds skyld betal heller den lille ekstra og bestille direkte fra flyselskapet og HOLD DERE UNNA eSky ! Om det ikke finnes billetter direkte hos flyselskapet så finnes det heller IKKE noe billetter hos eSky heller for samme tidspunktet !!!!

19. juni 2025

Svar fra eSky Travel

Hi Honer Adel! We are already working on your case. Please be patient and we will get back to you soon. Kind regards, Margaret

Rent lureri

De kjøper plass hos google slik at du skal bli lurt til å kjøpe fra dem.

Hele reisen check in og alt blir veldig krevende. Alt er designer for å lure deg. Skygg unna!!

12. mars 2025

Svar fra eSky Travel

Hello Vilhelm, we have noticed your negative comments about us and would like to know the reasons for them. Please let us know what happened by using the contact form: https://linktr.ee/eskycontact. Please select the appropriate category and subject. Thank you and kind regards, Margaret

Allt ok

Allt ok, litt mye å gå i gjennom.

27. mars 2023

Svar fra eSky Travel

Hello, thank you for using our services. Best regards, eSky.

easy and cheap

8. januar 2023

Svar fra eSky Travel

Hello, thank you for appreciating our service. Best regards, eSky.

Bestilling hjemreise

Funksjonell og grei bestillingsside

8. desember 2022

Svar fra eSky Travel

Hello, thank you for using our website and for appreciating our service. Best regards, eSky.

Travel

Reisebestilling

16. september 2022

Svar fra eSky Travel

Thank you for your feedback; we really appreciate it.
Best regards,
eSky

Fint system

OK! Grei prosedyre.

25. juli 2022

Svar fra eSky Travel

Thank you for your kind words! We are delighted that you chose us for your travel needs.
Best regards,
eSky

Ikke bruk eSky!!!"

Lør 9.7.22; booker billett med avreise 14.7.22. Betalingen går gjennom, konto blir belastet. Men mottar ingen bekreftelse fra eSky.
10.7.22.: Etterlyser bekreftelse, skriver første anmeldelse på Trustpilot.
11.7.22: Får tilbakemelding om at "bestilling venter" og at jeg må betale et ekstrabeløp på 716 kr fordi pris har endret seg. Hvis ikke vil billett bli kansellert. Betaler dette. Fortsatt skjer ingenting.
12.7.22: Har fortsatt ingen bekreftelse på betaling eller billett. Det er nå 48 timer til avreise. Skriver til selskapet at jeg oppfatter de som totalt useriøs, at de driver med utpressing og at jeg vil advare alle og enhver mot å bruke de.
Jeg vil vente 4 timer til, før jeg kanseller hele bestillingen og avbestiller hotellet.
Esky: - Hvis ikke dette er svindel - da vet ikke jeg.

10. juli 2022

Svar fra eSky Travel

Hello, we want to help, but we cannot identify you in our system. Please provide the booking number and e-mail address to which it was made using the contact form https://www.esky.com/about-us/contact. We will do everything we can to help. Best regards, eSky.

Ok. Venter på billetten

Ok. Venter på billetten !

21. mars 2022

Svar fra eSky Travel

Hello, our information shows that the ticket has been dispatched. Please check your e-mail and SPAM. We wish you a pleasant journey and in case of any issues we are here to help! Best regards, eSky.

Svindel

Svindel. Må ikke bruke dette selskapet!!!!

10. januar 2022

Svar fra eSky Travel

Dear Madam, thank you for your comments. At the same time, we would like to draw your attention to the fact that the content posted on the forum infringes the interests and personal rights of eSky and may violate the good reputation of our brand. We would like to point out that the activities which we undertake as part of our business result directly from the rules set out in the regulations on the provision of services and the regulations on working with intermediaries whose services are presented on our website, as well as from generally applicable law. In case of any doubts as to the legitimacy or quality of services, we kindly ask you to express your official position to: https://www.esky.com/about-us/contact with an indication of your doubts or reservations, to which we will be able to provide a factual response without violating the standards of online communication.

Greit opplegg

Greit opplegg - men fikk ikke bestilt bagasje jutenom handbagasje. Prisen på medbragt kofferter kjenner jeg derfor ikke

6. oktober 2021

Svar fra eSky Travel

Hello, thank you for using our services. If you want to add luggage, write to us using the contact form https://www.esky.com/about-us/contact. Best regards, eSky.