Correcte service na gemiste levering van postnl. Pas als er iets mis gaat weet je of er een goede service wordt verleent. Bij deze al jullie punten
Se hva andre synes
De warmtepompboiler met wifi werkt prima. Door gebruik te maken van het klokprogramma kan ik de energie van mijn zonnepanelen goed gebruiken om warm water te krijgen.
Contact opgenomen wat prettig verliep. Maar als je vraagt langs te komen vragen ze 150 euro wat dus lachwekkend is. Beschrijf je de situatie met foto's laten ze het afweten. Dramatisch bedrijf
Aankoop en levering ging soepel en voorspoedig. Met een klein misverstand in de montage, dat heel snel werd opgelost, was ook de installatie tot grote tevredenheid uitgevoerd. Zowel de warmtepompboile... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Electraboiler verkoopt en installeert Elektrische boilers, warmtepompboilers, elektrische CV ketels en airco. Al meer dan 15 jaar actief in het verkopen van elektrische boilers.
Kontaktopplysninger
Van Neurenburgpad 27M, 3311DN, Dordrecht, Nederland
- 0853038948
- info@electraboiler.nl
- electraboiler.nl
Har svart på 3 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede service bij schade.
We hebben in het verleden al meer besteld en dat is altijd goed gegaan. Nu bleek dat ergens tijdens de route iets fout was gegaan. Er was iets afgebroken en nadat we dit hadden gemeld, is het onderdeel alsnog opnieuw geleverd. Onze hartelijke dank daarvoor.
Ariston Nuos plus 200 liter Heat pump boiler with Wi-Fi
I would like to recommend the Electra Boiler, as it is competitively priced. However, please be aware that delivery and installation may take some time, and there is big big room for improvement in communication from their side. The installation process is little slow but once done it is neat and tidy.
Goede ervaring
Bestellen was makkelijk via website. Levering netjes en volgens afspraak
Het duurde bijna 2 maanden voordat de…
Het duurde bijna 2 maanden voordat de boiler geleverd werd. Zonder dat er een bericht kwam hoe lang het ging duren.
Boiler op tijd, aansluitset te laat.
Boiler besteld en die kwam maandag op tijd binnen. De aansluitset zat er nog niet bij, gebeld dat ik die uiterlijk donderdag nodig had omdat ik in het buitenland moest aansluiten. Was geen probleem zouden ze zorg voor dragen, echter helaas kwam die toch te laat binnen(op vrijdag). Lokaal zelf een aansluitset geproduceerd om het probleem op te lossen. Nu moet ik toch de retour-kosten zelf betalen............ga ik doen maar helemaal goed voelt het niet.
Boiler is na 6 dagen geleverd
Boiler is na 6 dagen geleverd.
Omdat we zonder warmwater zaten heb ik halverwege geprobeerd om contact te krijgen over de leverdatum.
Via chat en via mail geen reactie.
Telefonisch was alleen mogelijk op dinsdag en woensdag tussen 10 -12 uur. Dat ging dus niet zo soepeltjes …
Had bij de boiler een installatiepakket besteld…hierbij ontbraken de ophangschroeven en het netsnoer…
Heb me ermee gered maar is niet wat het hoort.
Boiler hangt inmiddels en functioneert prima
Ze leveren spullen prima maar support…
Ze leveren spullen prima maar support ho maar geen reacties op chat berichten of emails met vragen die ik stuur erg jammer.
Goede prijs en conform afspraak op tijd geleverd
Goede prijs en conform afspraak op tijd geleverd.
Prima service 👍
Niet bereikbaar
Niet bereikbaar via telefoon, na half uur in de wacht wordt er opgehangen , geen reactie op chat, geen reactie op mail.
Snelle service
Snelle service
Nette bezorgers en snel geleverd
Bizar klantonvriendelijk bedrijf
Onze ervaring met Electraboiler is helaas erg teleurstellend geweest.
Bij de start van ons contract werd ons telefonisch beloofd dat wij de boiler konden huren met afkoopmogelijkheid en dat de installatie binnen een week zou plaatsvinden. In werkelijkheid zaten wij uiteindelijk drie weken zonder warm water. Elke keer dat wij belden met Janine om te informeren, werden wij weggezet als “zeurend” en “dramatisch”. Dat terwijl wij midden in de winter letterlijk zonder warm water zaten. Het klantcontact hebben wij ervaren als onvriendelijk, onredelijk en totaal niet klantgericht. Pas na drie weken kwam er eindelijk een monteur langs. De monteur die de installatie uitvoerde, was vriendelijk en correct, met alles netjes op orde. Het probleem zat duidelijk niet bij hem, maar bij de organisatie en klantenservice die hun afspraken niet nakwamen en ons zeer slecht behandelden.
Twee jaar later verliep ook de beëindiging van het huurcontract chaotisch. Wij hebben het contract tijdig opgezegd, maar ondanks meerdere mails en talloze belpogingen bleef elke reactie of planning uit. Pas nadat wij Electraboiler formeel schriftelijk in gebreke hadden gesteld en gesommeerd om hun verantwoordelijkheid te nemen, verscheen er twee dagen voor de overdracht ineens onaangekondigd iemand aan de deur, zonder dat wij hierover geïnformeerd waren. Tot onze verbazing had deze medewerker ook geen gereedschap bij zich en dacht hij dat de boiler zo kon worden meegenomen. Omdat wij niet wisten of Electraboiler überhaupt nog zou komen, hadden wij dit zelf uiteraard nog niet kunnen voorbereiden. Wij zijn toen maar zelf snel naar de winkel gegaan om gereedschap te halen, zodat de boiler alsnog verwijderd kon worden. Ook hier was de medewerker die over de vloer kwam vriendelijk en redelijk, maar opnieuw werd hij duidelijk het slachtoffer van een totaal gebrek aan organisatie en communicatie bij Electraboiler.
top service
top service. goede kwaliteit en snelle levering!
Ik heb bij Electraboiler een…
Ik heb bij Electraboiler een warmtepompboiler besteld, inclusief installatie en het verwijderen van mijn oude installatie. De offerte was duidelijk en werd netjes aangeleverd. Na betaling werd de installatie gepland voor twee weken later, op een dinsdag tussen 10:00 en 12:00 uur.
Op de dag van installatie heb ik verlof genomen en gewacht, maar er kwam niemand opdagen. Pas rond 13:00 uur ontving ik een e-mail waarin werd gemeld dat de monteur ziek was en dat de installatie een week later kon plaatsvinden. Ik heb geprotesteerd omdat ik niet eerder telefonisch was geïnformeerd. Het antwoord dat ik kreeg was: “Dit is onze werkwijze.”
Hoewel ik het niet eens was met de gang van zaken, ben ik akkoord gegaan met de nieuwe afspraak. Opnieuw verlof genomen, maar wederom kwam er niemand opdagen. Telefonisch contact was nauwelijks mogelijk vanwege vakantie. Uiteindelijk heb ik via internet het nummer van de eigenaar gevonden en hem via WhatsApp benaderd. Hij beloofde dat de monteur de week daarna zou langskomen.
Bij de derde poging kreeg ik vooraf een sms en kwam de monteur daadwerkelijk langs. De installatie verliep uitstekend: de monteur was zeer vakkundig en leverde alles netjes af. Daar ben ik zeer tevreden over.
Tot mijn verbazing zag ik kort na de installatie op de website dat mijn warmtepompboiler inmiddels €160 goedkoper was geworden. Ik heb hierover een e-mail gestuurd met het verzoek tot compensatie, maar kreeg geen reactie. Bij telefonisch navraag werd mij verteld dat het om een nieuwe actie ging en dat ze daar niets aan konden doen. Dat vond ik teleurstellend.
Al met al had ik graag een positieve review geschreven, want het product en de installatie zijn prima. Maar door de slechte communicatie, het gebrek aan bereikbaarheid en het niet nakomen van afspraken, kan ik helaas alleen positief zijn over de monteur – niet over de firma Electraboiler zelf.
Een snelle levering alles is goed…
Een snelle levering alles is goed geregeld
Goed bedrijf
Goed en duidelijke offerte en snel geplaatst door de installatie service. Contact ging via de mail met Rolf. Zeer vriendelijk en geen verborgen kosten. De eerste keus kon achteraf toch niet geplaatst worden. Binnen een week een passend model geplaatst. Zeer aan te bevelen bedrijf en ze leveren en plaatsen door het hele land.
Bijna te late levering perfect opgelost
Jullie zijn behulpzaam met de keuze…
Jullie zijn behulpzaam met de keuze welke boiler het beste is en fijn dat er een monteur kon komen die het oude systeem weg gehaald heeft en het nieuwe weer heeft opgehangen
retour
verzending retour sturen moet je zelf betalen erg klant onvriendelijk
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.